Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende de wc sorunu var ya şöyle her gün düzenli yapsam ne olurdu sanki

Ne anlayışsız laftan anlamaz insanlar var. Çok kızıyorum ya. Böyle yaptıkları zaman gerçekten gitmiyorum. Aynı şeyi evimde yapmaya çalışınca azarlıyorum artık insanları. Zaten diyetteyim vercek onlarca kilom var. Belki canım da çekiyor ama yememem gerekiyor işte. Neyin ısrarı bu kadar. Oturye kendi tabağını sus işte

aynen öyle benim işime ne diye çomak sokuyorsun.. hiç sevmediğim şey ısrar yemek konusunda zaten yemek istediğim zaman yerim

Valla kuzum bilemiyorum ama doğumdan sonra 1 sene düzensizlik normal sanırım. Benim de bozuldu düzenim 9.10 gün gecikiyorum ve 2 gün sadece lekelenmeyle geliyor ardından tam anlamıyla geliyor. 5 gün normal gelip sonra 2 3 gün daha leke oluyo. Daha gitmedim doktora da çakıö yaşına girsin düzelmezse gideyim diyorum. Ama sen bekleme bi git istersen.

eskiden ben böyle değildim diyete başlayınca başladı bende. neden acaba eksik lif mi alıyoruz
Benim 12 yaşlarında vardı canım dedeme çekmişim ben haftada birgün çıktığım oluyor. Hergün WC çıksam sanırım bu kadar şişmanlamazdım diyorum kendime. O yüzden zaten +1 çıktığımda ertesi gün WC çıkıyorum o hopppp gidiyor.

Yesil csyi emziriyorm diye icmiyorum kuzum bakaym bi spor deniyeym esneme hareketleri falan

Bi randevu alayim bakayim ne dicekler boyle dusunmektense

genetik demek ki canım . duphalac falan da çok etkili hiç denedin mi

döner dönmez daha iyi bir motivasyon olamazdı ❤ bireysel sıralamalarda 4.olmuşum

Evde bi tane ekmek canavarı var. Gidip fırından sıcak sıcak alıyo. Ben de kokusunu içime çekerken hayatı sorguluyorum az çok biliyorsunuz artık. Yiyemediğim her şeyi kokluyorum
Ayy daha zorlayıcı değil mi ya hop diye yutası gelir insanın
döner dönmez daha iyi bir motivasyon olamazdı ❤ bireysel sıralamalarda 4.olmuşum
Yaa döndün mü özledim hoşgeldin canım tebrik ederim nasıl geçti tatilin takipçilerin olarak tubiyle bizim gözümüz kaldı biraz

Kızlar ben geldim tatlış tatlış sormuşsunz konuşmuşsunuz ama hiç girme fırsat olmadı tatilin tadını çıkardım valla hızlıca şimdi tüm sayfaları okuya bilmek içim tek tek cvp yazmadım hepiniz özlendiniz ❤ bide bebek biz dönmeden geldi ondan zaten her bulduğum boşlukta ablam la annemi aradım için tlfn a başka vakit ayırmak istemedim kızlar tabi biz dönene kadar hasteden cıkp eve geçtiler ama şükür ablam çok iyi sütü de geliyor bir problem yok bebeğide öyle sağlk lı ve emiyor maşallah bende eve bile uğramadan direk ablama indim ona ve bebeisine yardmcı oluyorm

Ayy daha zorlayıcı değil mi ya hop diye yutası gelir insanın

Yaa döndün mü özledim hoşgeldin canım tebrik ederim nasıl geçti tatilin takipçilerin olarak tubiyle bizim gözümüz kaldı biraz
Sağol kuzum ya harika idi hem dinlendim hem eğlendim hemde 2.kez teyze olarak döndüm

Allah analı babalı büyütsün

Kizilbodur canım maviye gönderdiğim bireysel sıralama listesini gördün mü
1 ay oldu geleli 17. sıradasın
28. Sıradayım. 5 yıl önce 74,6 ile başladığım kk maceram 62,ye kadar inip sonra 72' ye geri çıkmamla sekteye uğradı ama 1 ayda 3,5 kilo verip yoluma devam ettim. O 64 benim olacak, başka yolu yok. Geçen yılki tatilde patates kızartmaları, ekmeğe sürülmüş kakao fındık kremaları bu tatilde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…