• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar benim çıkmamlazım ya.geç oldu ilk günden suyunu çkarmıyım ki başka zaman da kredim olsun.ama kıyazyapmak gerekirse gündüz girmek gece girmenin yanında solda sıfır.çok daha net konuşuyosun.sabahları daha bi karmaşa oluyo büro ortamı.neyse çok öptüm hepinizi.çok ii oldu akşam sefası yaptık kızlar.iiki var kk yaaa.bu arada fadikimi de özledim yaf.düğünlerde fink fink gezme kısss gelde laflayalım:1::1::54::54:

yolculuk ne zaman?verirsin ya?kabak detoksunu denedin mi?onla çok ii verilyo ama ayda 1 kere yapılması gerekiyomus sanırım

kız nereye gittin?

burdayım cnm babamla oturuyoz o yüzden bakamadm:)
4 temmuz diye düşünüyoruz bir aksilik olmassa 10 gün var yani:)
kabak detoksunu denemedim çünkü ben onu yiyebileceğimi zannetmiyorum o diyete uyabileceğimi de zannetmiyorum:9: ama denemem gerek 2 güncük sonucta :44:

kızlar benim çıkmamlazım ya.geç oldu ilk günden suyunu çkarmıyım ki başka zaman da kredim olsun.ama kıyazyapmak gerekirse gündüz girmek gece girmenin yanında solda sıfır.çok daha net konuşuyosun.sabahları daha bi karmaşa oluyo büro ortamı.neyse çok öptüm hepinizi.çok ii oldu akşam sefası yaptık kızlar.iiki var kk yaaa.bu arada fadikimi de özledim yaf.düğünlerde fink fink gezme kısss gelde laflayalım:1::1::54::54:

evt cnm akşam daha iyi rahat rahat yazıyosun çalışma ortamında biraz zor olur kafanı toparlaman falan. görüşürüz yarın canım iyi geceler:)

herkese iyi geceler diliyorum bugün giremedim çünkü dışardaydık çok güzel birgüngeçirdik oğlana akülü araba aldık başımıza bela aldık yusuf sürekli binmek istiyor,alışveriş yaptık eşim pembe bir ayakkabı aldı bende siyah bir tişört aldım böyle boncuklu falan eve yusufum tama içeri girerken düştü ve dudağı patladı moralim çook bozuldu dudağı şişti kuzumun bu sefer nazar değdiğine kesin karar verdim üzerine hediye gelen bir gümüş takı var üzerinde nazar ayeti var onu takıcam baba oğul yattılar bende birazdan yatarım....

herkese iyi geceler diliyorum bugün giremedim çünkü dışardaydık çok güzel birgüngeçirdik oğlana akülü araba aldık başımıza bela aldık yusuf sürekli binmek istiyor,alışveriş yaptık eşim pembe bir ayakkabı aldı bende siyah bir tişört aldım böyle boncuklu falan eve yusufum tama içeri girerken düştü ve dudağı patladı moralim çook bozuldu dudağı şişti kuzumun bu sefer nazar değdiğine kesin karar verdim üzerine hediye gelen bir gümüş takı var üzerinde nazar ayeti var onu takıcam baba oğul yattılar bende birazdan yatarım....

aahh canım geçmiş olsun nazar değebilir canım nazar boncuğunu üzerinden eksik etme
ama çokta düşünme çocuk nihayetinde düşe kalka büyür canım doğası gereği heykel gibi bir köşede duramaz ki

hep fadiki özlüyon bizi özlediğin yok maşallah :51::51::51::51::51:

oknı izliyorum bayılıyorum bu çatlak herife eşimde kızar sevmez ne buluyon bu adamda der bende benim gibi çatlak ya diyorum ondandır yaşar var severim kendisini....

aslı benim oğlum yaşıtlarından bayağı yapılı ve boylu bir çocuk çevrmde hep soruyorlar hatta eve çıkmadan sitenin cafesinde oturduk yusufta parktaydı yaşlı bir adam yusufu salıncağa oturttu o da torununu sallıyordu bak abi yemek yemiş tombiş olmuş dedi ve bana yaşını sordu bende 3 dedim oysa 26 aylık adam bizimkide 3 yaşında ama sizinkinden kısa dedi ve bir kere maşallah dedmedi bende babası uzun dedim bunun üzerine düştü oğlum ama çok kötü bir düşüş oldu ben burnu kırıldı sandım dudağı patlamış allahım korudu....

bugün yediklerim

sabah 1 kase çorba
domates ve salatalık

öğle küçük sandviç ekmeği içinde tavuk döner
light kola

ara
kiraz

akşam kıvırcık salatası içine lor peyniri koydum bir dilim ekmek

az önce 2 erik yedim
yeşilçay içtim

kortizonlardan mı yoksa adetli olduğum için mi acaip şişim tartılmıyorum ama pantalonlarım sıkıyor kilomu aldıma acaba?çok korkuyorum şu iğneleri kesicem

ayy geçmiş olsun canım....
kızlar ya 5 de yattım şimdi uyandım :26:

kıs gece nası yatacan.....

hep fadiki özlüyon bizi özlediğin yok maşallah :51::51::51::51::51:

aynen aynen:9::9:

ben kayınvaldemle birlik oturuyorum ama eltim hergün bizde evi ayrı olmasına rağmen ve 13 yaşındaki oğluda bizde kalıyor yaz kış ..
öyle gidiyoruz üst üste altalta .. susarak ..
anam işin zor allah kolaylık versin,ben hiç susamam..............
evet kız eltiler de ikiz galiba:)))))ben de yeni evliliğimi hiç bilemedim.ona hizmet ve ilgiden ben hep kendi yağımda kavruldum.pek ev işi beceremez kendileri de.7 senedir evli ama evlere şenlik...ha şikayetçimiyim asla.bölece onlar birbiriryleuğraşırken ben daha rahat oluyorum çok şükür.ben de 55e yakın olıyım sonra die düşünüyouruminş.ama en geç yılbaşı başlasak anc olur herhal

haha eltim yok rahatım zor işler bunlar yaa...

pembe oje sürüyorum kızlar bu gece kırmızı kısa geceliğimi giyip yatıcam hemide popomu dönüp acaba diyorum saten takımlarımımı yaysam derimki bunlar soğuk tutuyor canım derim benimkine :1:

naber selinay? oğlanlar uyumuştur[/QUOTE

iyiym kuzu annemlerdeydim uyudular valla bende bittim qma küçük çok azdı bu aralar sen naptın...........

pembe oje sürüyorum kızlar bu gece kırmızı kısa geceliğimi giyip yatıcam hemide popomu dönüp acaba diyorum saten takımlarımımı yaysam derimki bunlar soğuk tutuyor canım derim benimkine :1:

ohhh yakışır giy giy,hava sıcak zaten benimkide kedi gibi dolaşıyor peşimde ama tatildeyim benimkide bende ki de ne şans diyor bende bırakıp gitmeseydin oh sana dedim 1 dayandın sabret daha çok kıvrandırcam onu bu ay uzun sürdü dicem beklesin bakalım .....

Back
X