- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.281
Benim ordan sonra da yolum uzunBende çok hevesliyim ya sanki 59.9 u bir görsek gerisi çok rahat olacak gibikurtulucaz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ordan sonra da yolum uzunBende çok hevesliyim ya sanki 59.9 u bir görsek gerisi çok rahat olacak gibikurtulucaz
![]()
Buraya kadarı doğum kilosu idi hamilelikte 20kiloya yakın aldm ve verdim hamilelik öncesi halimdeyim canm ben baya almıştım baya da uzun ve geç sürdü vermem canm ama hamilelik önceside 5yıl a yakın surede ben hep 60-62 arası idim yani şuan ohalime dondum yani ama 50li kilolaları en son göreli tam 10yıl oldu 10yıl önce gördüm şimdi bidaha görebilecekmişim diye uğraşıyorumBenim ordan sonra da yolum uzunNe cok kilo almisiz yaa ver ver bitmio. Senin dogum kilosu fln miydi?
Bahtsiz bedeviyimkaptinn ben sana diyorum bağdın kara
Bak yakın kilo da kimse yoktu derken sonunda Dugi yi yakalayıp tam kendine uygun eş buldun diyecektik aranız tam 900grm dı tam sana denk eş olacak iken dugi takımdan ayrıldı![]()
Verona beni baya solladı canım bayramdan da 59 ile çıkmayı planlıyor seni onla eşleriz ozman olur muBahtsiz bedeviyimama lutfen bu sefer benden zayiflarla eslestirme eziliyorum sonra
![]()
Sporum şimdi bitti. Duş alcaö, bebemi emzircem, çamaşır toplayıp yenilerini asıcam. Sonra da inşallah uyucakHerkes uyudu mu![]()
5-11 Ağustos Spor Bildirimleri
Mavi95=555+290+195+365+400
cakilinannesi=870+1025+875+1000+1250
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+120+ 120
10000 ipsiz zıplama 1250 puan
Ben uyumadım.sabah yine yollarda olacağız. Uyumam lazım. Bu kez hedef Karadeniz. Memleket hasreti ağır bastı.Herkes uyudu mu![]()
Bizim kedimiz de gri İran kedisi. Hastasıyız. Vazgeçilmezler. Çok asiller ve tembeller. Küçük çocukları sevmiyorlar yalnız. Çocuklar varken ortaya çıkmıyorlar.Ayyy kayinvalidem gittik bu akşam arkadaşınin kedisi vardı tatile gitmiş kaynanama emanet etmiş hayatımda böyle tatlı bir kedi görmedim yaa cinsi iran kedisi pars . Bu kadar tatlı bi cins olamaz yaa bi tane de bundan sahiplenelim dedim eşime . Esimde bayıldı ama olmaz diyo . Ofya çok tatlıydı . Eki Görüntüle 2297531 tipe bakinn![]()
Be tatlı ya aşık oldum kediye aşırı tatlıydıBizim kedimiz de gri İran kedisi. Hastasıyız. Vazgeçilmezler. Çok asiller ve tembeller. Küçük çocukları sevmiyorlar yalnız. Çocuklar varken ortaya çıkmıyorlar.
Hayırlı yolculukalr canımBen uyumadım.sabah yine yollarda olacağız. Uyumam lazım. Bu kez hedef Karadeniz. Memleket hasreti ağır bastı.
Yarışacak heves bırakmadın ya insan kapisamiyor yakalayabilene aşk olsun5-11 Ağustos Spor Bildirimleri
Mavi95=555+290+195+365+400
cakilinannesi=870+1025+875+1000+1250
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+120+ 120
10000 ipsiz zıplama 1250 puan
Cok tatliymis ciddenAyyy kayinvalidem gittik bu akşam arkadaşınin kedisi vardı tatile gitmiş kaynanama emanet etmiş hayatımda böyle tatlı bir kedi görmedim yaa cinsi iran kedisi pars . Bu kadar tatlı bi cins olamaz yaa bi tane de bundan sahiplenelim dedim eşime . Esimde bayıldı ama olmaz diyo . Ofya çok tatlıydı . Eki Görüntüle 2297531 tipe bakinn![]()
Cinsi fars pardonAyyy kayinvalidem gittik bu akşam arkadaşınin kedisi vardı tatile gitmiş kaynanama emanet etmiş hayatımda böyle tatlı bir kedi görmedim yaa cinsi iran kedisi pars . Bu kadar tatlı bi cins olamaz yaa bi tane de bundan sahiplenelim dedim eşime . Esimde bayıldı ama olmaz diyo . Ofya çok tatlıydı . Eki Görüntüle 2297531 tipe bakinn![]()
Çakıl tekYarışacak heves bırakmadın ya insan kapisamiyor yakalayabilene aşk olsun![]()