• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karatay gibi yapabilirsin canm yani kahvaltıda ekmek yerine ölçülü şekilde yani 1 ufak çay bardağını geçmeyecek kadar ceviz,fındık,fıstık yiyebilirsin bu sana enerji verip gün içinde tok kalmanı sağlar kahvaltıda her gün veraberinde yumurtada yersen tüm gün açık krizine girme durumun olmaz birde sütlü kahveyi tavsiye ederim hangi marka kullanıyor isen çözünebilir kahve yi süt ile yapıp yanına 2ceviz yada 8fındık ile ara öğün yaparsan inanılmaz bir tokluk geliyor ve yağ yakımını destekleyip enerji verir spordan 1 saat yada yarm saat önce tercih edersen kahve vucut ısısını yükseltip metobolizmayı atesliyor yağ yakımını da destanlar ben diyet boyu hergün spor öncesi içtim ve içiyorum
Ben yumurta yedim fındık yedim ama 2 gündür stresten dolayı açlığım bitmiyor. Dün akşam sürme çikolata kavanozunun dibine inecektim neredeyse :silah: .

Günaydın güzeller, :)
Uzun süredir kahvaltıyı atlıyordum, ama bu iş kahvaltısız olmaz gibi.

Kahvaltı ;
1 Haşlanmış yumurta, küçük 1 parça peynir, 5-6 zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeği,

Öğle;
Yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam;
Ay İşte ben de onu tam bilemedim. Hele bi akşam olsun bakıcaz.:KK15:

Hep bi bahane hep bi bahane 🤣
Senin tatil bitmez 🤣
Benimde kendini bilmezliğim bitmez 😞
Yarin dükan birası yapacam 🤣
Yellow duymasın :sus:
yok bu son sonra 2 ay düzenli diyete başlayacam yüzmeye de başlarım 64 63 arası olsam bana yeter şimdilik .
dukan birasını sevmiyorum nasıl içiyorsunuz onu
Maalesef sanki herkes kadarım kilo olarak ama bu boya kilo olunca kaba saba bişey oluyorum :/ bölgesel bir çalışmam yok ama plank yapıyorum 10 ardan 10 sn
bölgesel de eklersen süper olur karın zor toparlanıyor zaten.
Ozaman anlaştıkk:halay:

Ya inşallah bende onlardan biri olucam. Doğumdan önce fit ana olacam kg milo olmayacak diyodum fil ana oldum :anne:

İnşallah canım yaa. Nasıl aldıysak vermemiz lazımm

Tamam ozaman ne olursa olsun devam :KK49:

Yaa emzirirken daha çok kg aldım ben. Ama hatalarımı biliyorum bebek durmazken hep pilav hep ekmek arası getirdi beni bu hale :kızgın:

İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız. Kasıma kadar 5-6 kg bile versem razıyım
kasıma kadar6 kilodan fazla verirsin canım yeterki kaçamak yapma
Schoner 😍💚💚💚 yeşil yeşil ne güzel olmuşsun 💚 doğayı sevenler kulübünü ilk kez görüyorum ya harika😍
yeni açılmış klüp bende üye olayım dedim :)
😂 katılıyorum :KK70: duydum bile
@tgb1907 SchonerDuft SchonerDuft biraları için için ödem yapın sonra ödem atmak içinde dukan birası yapın onu için :eğlence:böyle ne olacak bu biraların sonu iki ileri bir geri :KK70: tuğba hep yemelerdesin gene gòrdüm özsütte idin sen zaten daha yeni geçen gün künefe yemedin mi 😂 hanımlar hanımlar tekrar hatîrlatırım bende tatillere gittim ama sabit döndüm ne haber :KK70: hadi hırslanın biraz bir zamanlar sizler ile kilom aynı idi unutmayın bu hafta benim tartım da 61.8 yazdı :rolleyes: heveslenin yanıma gelin artk :KK4:
ben biradan terfi ettim canım kokteyller yapıyorum artık votka aştım kendimi :D :D

yok bu son sonra 2 ay düzenli diyete başlayacam yüzmeye de başlarım 64 63 arası olsam bana yeter şimdilik .
dukan birasını sevmiyorum nasıl içiyorsunuz onu

bölgesel de eklersen süper olur karın zor toparlanıyor zaten.

kasıma kadar6 kilodan fazla verirsin canım yeterki kaçamak yapma

yeni açılmış klüp bende üye olayım dedim :)

ben biradan terfi ettim canım kokteyller yapıyorum artık votka aştım kendimi :KK70: :KK70:
İşte ahh o kaçamaklaar :KK70:

İşte ahh o kaçamaklaar :KK70:
herşeyin sağlıklısı var canım ..
canın çikolata isterse 2 küçük kare bitter yersin
kek istedi canın yulaftn granola yaparsın
şekerli şeyler istedi hurma kesiyor
akşamları tarçınlı süt bunları baskılıyor
hafta da bir kepekli makarna yiyebilirsin
hafta da bir bulgur yiyebilirsin emzirdiğin için tabi dolu dolu olur menülerin sıkılmadan verirsin

Ay bu grup ne cok yaziyor. Her seyi okuyamadim bile. Dun aksamustu tok 69.2ydim. Son gunum diye aksam abarttim. Cekirdek meyve ve ne alakaysa susamli cubuk yedim. Sabah ac karnina 69.1 geldim.
Neyse kahvaltim iyiydi simdilik. Aksam toptan yaziyoruz degil mi? Cunku aksama kadar ne yiycem bilmiyorum.

Ay bu grup ne cok yaziyor. Her seyi okuyamadim bile. Dun aksamustu tok 69.2ydim. Son gunum diye aksam abarttim. Cekirdek meyve ve ne alakaysa susamli cubuk yedim. Sabah ac karnina 69.1 geldim.
Neyse kahvaltim iyiydi simdilik. Aksam toptan yaziyoruz degil mi? Cunku aksama kadar ne yiycem bilmiyorum.
akşam menü ve spor topiğimize toplu olarak yazıyoruz canım .

Günaydın güzeller, :)
Uzun süredir kahvaltıyı atlıyordum, ama bu iş kahvaltısız olmaz gibi.

Kahvaltı ;
1 Haşlanmış yumurta, küçük 1 parça peynir, 5-6 zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeği,

Öğle;
Yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam;
Ay İşte ben de onu tam bilemedim. Hele bi akşam olsun bakıcaz.:KK15:
KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNEMLİ ÖĞÜNÜ CANIM :)
MENÜLERİ AKŞAM TOPLU OLARAK PAYLAŞIYORUZ ÖĞLEN ÖĞÜNÜN ARA ÖĞÜN GİBİ BİRŞEY OLMUŞ EN AZINDAN BİR ÇORBA SALATA ŞEKLİNDE ÖĞÜN YAP . YADA PROTEİN VRSA EVDE 120 GR KADAR HAŞLAYIP YİYEBİLİRSİN

Herkese Günaydın bende katılmak istiyorum bu gruba :)) 81.2 kg 164 boy . Sabah yarım litre su 30 gr yulaf + 2 yumurta + 30 gr peynir ile omlet yedim suya devam 😄 akşam gün sonu yazarım diğer arkadaslara da fikir vermeye çalışıcam 😄 kolay gelsin hepimize . AA birde hedefim : 68 olmak
Hos geldinn :KK36: ilk sayfada kurallarimiz yazılı kabul edersen seni de aramizda görmek isteriz
Menuleri ilk sayfadaki menu bildirim topigine aksam toplu olaraka yaziyoruz
Sabah tartıldım kızlar 80,4 çıktım
Hatta ilk tartıda 79,2 gösterdi nasıl sevindim ama yanlış tartmış :cry:
Olsun hepsini vericeksin :rolleyes:
Evet canim toptan ilk sayfadaki menu bildirim bolumunun linki var oraya yaziyoruz

KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNEMLİ ÖĞÜNÜ CANIM :)
MENÜLERİ AKŞAM TOPLU OLARAK PAYLAŞIYORUZ ÖĞLEN ÖĞÜNÜN ARA ÖĞÜN GİBİ BİRŞEY OLMUŞ EN AZINDAN BİR ÇORBA SALATA ŞEKLİNDE ÖĞÜN YAP . YADA PROTEİN VRSA EVDE 120 GR KADAR HAŞLAYIP YİYEBİLİRSİN
Akşam paylaşmak daha mantıklı sonuçta değişebilir. Ben değiştirmeyeyim diye sabah yazdım. Yarın itibari ile akşam paylaşacağım.

herşeyin sağlıklısı var canım ..
canın çikolata isterse 2 küçük kare bitter yersin
kek istedi canın yulaftn granola yaparsın
şekerli şeyler istedi hurma kesiyor
akşamları tarçınlı süt bunları baskılıyor
hafta da bir kepekli makarna yiyebilirsin
hafta da bir bulgur yiyebilirsin emzirdiğin için tabi dolu dolu olur menülerin sıkılmadan verirsin
Akşam karnım acıkınca eşimle sütlü kahve içelim dedik. Latte tarzında. Bütün gece oğlum pırtpırt böceği gibi hem sancılandı hemde sürekli gaz çıkarttı. Daha öncede böyle olmuştu ama artık tolere edebilir sandım edemedi.
Ya emziriyorum ya menüleri nasıl dengeleyeceğimi bilmiyorum hani normalde de çok yiyen biri değilim ama yedimmi de ekmek makarna pilav türü çok yiyorum. Onları kessem neler yerim bilmiyorum zamanla oturur inşallah menülermde :)

Akşam karnım acıkınca eşimle sütlü kahve içelim dedik. Latte tarzında. Bütün gece oğlum pırtpırt böceği gibi hem sancılandı hemde sürekli gaz çıkarttı. Daha öncede böyle olmuştu ama artık tolere edebilir sandım edemedi.
Ya emziriyorum ya menüleri nasıl dengeleyeceğimi bilmiyorum hani normalde de çok yiyen biri değilim ama yedimmi de ekmek makarna pilav türü çok yiyorum. Onları kessem neler yerim bilmiyorum zamanla oturur inşallah menülermde :)
Ben 2 aydır sütlü kahve içmiyordum. Geçtiğimiz günlerde 2 gün üst üste sütlü filtre kahve içtim gündüz. Bebeğimi gece emziriyorum. Ve kızım o günlerde gece 2 saat boyunca gaz sancısından ağladı durdu. Acaba sütlü kahve mi dokundu demiştim ama şimdi siz yazınca sanırım o dokundu evet:(

Emziren bir arkadasim vardi oda 85 kiloyla baslamisti diyetisyenin verdigi listeyi atabilirim ornek olmasi acisindan kendine gore degistirebilirsin dokunan şeyleri
Bebiside 4 aylik falandi başladığında

Back
X