• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bak kendine gençliğine yıllarına zarar verirsin haberin olsun bide bakmışsın geriye boşa geçmiş yıllar tecrübe ile sabittir haberin ola

elimde başardığım bişiler olsa şunu yaptım geriside gelir inş diyebilmeyi o kadar çok istiyorum kii :(

bugünkü menüm

sabah okula geç kalcaktım çeyrek kepek ekmeği ile çeyrek kk kadar peyniri atı verdim ağzıma
öğle 3 kaşık karışık kızartma 2 bardak şekersiz çay 3 zeytin 2 dilim salam
ara bir avuç kuruyemiş
akşam 1 şekerli kurabiye 2 salatalık
malesef su içemedim ancak 1 litre içmişimdir yaz gelir sıcakta içerim diyordum hava düzelmedi ki
ve sporda yook :26:

esra esra güzel esra bana çok fazla kızma :77:

2011-06-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[2] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[3] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[4] meyveli yulaf gevreği DİA 0.4 100 gr 138
[5] pınar light süt 1 100 ml 35
[6] Şekerpare 20 GRAM 46.4
[7] Tamek Garnitür 50 gr 16
[8] Mayonez 1 YEMEK KAŞIĞI 102
[9] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[10] Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170
[11] Kiraz 100 gr 72
Toplam : 928.4 kal.

esooş nerelerdesin sen. kız ben geldim istanbula farketmedin mi. bi güzelleşme olmadı mı istanbulda:16::16::16::16:bir gün cevahirde buluşalım mı? yada siz nere derseniz orada. bu arada görümcem gelece 1 hafta burda kalacak o gelmeden görüşeliimmm.. ama ben senin yanında komplekse girersem ya. hem anne hem çıtır maşallah. en şişko beniimmm.:43::43::43::43:

esooş nerelerdesin sen. kız ben geldim istanbula farketmedin mi. bi güzelleşme olmadı mı istanbulda:16::16::16::16:bir gün cevahirde buluşalım mı? yada siz nere derseniz orada. bu arada görümcem gelece 1 hafta burda kalacak o gelmeden görüşeliimmm.. ama ben senin yanında komplekse girersem ya. hem anne hem çıtır maşallah. en şişko beniimmm.:43::43::43::43:
eşin bişi demedimi görünce zayıflamışsın iyice diye merak ettim ne zamandır sorcam unutuyoreeee

canım güzelleşmez mi istanbul ?buluşalım geçmişte yazdım gelebilen gelsin taksimde uyar bana arabayla istanbulda park sorunu çok kötü ama yusufla arabasız gelemem bakırköyde olabilir çocuksuz çıkıp gelirsiniz bana hafta içi uyar
yakın olsak ne iyi olurdu,kız bu aralar kortizondan şiştim ama bacağımın ağrısını anca o hafifletti ama bende de bi şişlik oluştu eşim olacak o kadar kortizon oluyorsun diyo offfffff ne olacak böyle, ne komplekse gircen bacım biz sidik yarıştırmıycaz tanışacağız hem hepcimizde güzeliz geçmiştede yazdım 14 takım güzelerin zayıflama takımı,face kimi eklediysem resimler çok güzel maşallah .......

face gelsene güloooooo

bugünkü menüm

sabah okula geç kalcaktım çeyrek kepek ekmeği ile çeyrek kk kadar peyniri atı verdim ağzıma
öğle 3 kaşık karışık kızartma 2 bardak şekersiz çay 3 zeytin 2 dilim salam
ara bir avuç kuruyemiş
akşam 1 şekerli kurabiye 2 salatalık
malesef su içemedim ancak 1 litre içmişimdir yaz gelir sıcakta içerim diyordum hava düzelmedi ki
ve sporda yook :26:

esra esra güzel esra bana çok fazla kızma :77:

canikom ben sana kızmam ki biz robot değiliz ki hemde yediklerinde bişey yokkk yarasın yağ olmasın.....inşşşşaaalllllaaaaaahhhhh

kızlar bitanelerim 14. takımın güzelleri benim çıkmam lazım öpüyorum hepinizi bu gece dualarınızda banada yer verin hayırlı mutlu ömürlerimiz olur inşş hepimizin duamıda söyliyim burdan evli mutlu:49::emir_bebek: :52::52::52:
iyi sohbetler sizeee

gülçiiiinnnn face bi bak gııııııı

lan meryem kelebek hani düğün resimleri kız hani sen çirkindin yalannnccıııııııı ne güzel resmin biblo kibin maşallahhhh

kızlar bitanelerim 14. takımın güzelleri benim çıkmam lazım öpüyorum hepinizi bu gece dualarınızda banada yer verin hayırlı mutlu ömürlerimiz olur inşş hepimizin duamıda söyliyim burdan evli mutlu:49::emir_bebek: :52::52::52:
iyi sohbetler sizeee

iyi geceler sehercim,sende dualarında bizi unutma....

yarabbim bekarlarımza hayırlı evlilikler,değerinizi bilecek eşler ve hayırlı evlatlar ver ya rabbim...

evlilerimizin evlerine huzur,sağlık bereket geçim ver ya rabbiiiii

çocuk isteyenlere en tez zaman da hayırlı evlatlar ver ya rabbi .....

bizlere sağlıkla zayıflamayı nasip et,gönüllerimize huzur evlerime bereket ver günahlarımızı affet cehenneminden koru bizleri cennete götürecek işler yapmayı nasip et .....

iyi geceler sehercim,sende dualarında bizi unutma....

yarabbim bekarlarımza hayırlı evlilikler,değerinizi bilecek eşler ve hayırlı evlatlar ver ya rabbim...

evlilerimizin evlerine huzur,sağlık bereket geçim ver ya rabbiiiii

çocuk isteyenlere en tez zaman da hayırlı evlatlar ver ya rabbi .....

bizlere sağlıkla zayıflamayı nasip et,gönüllerimize huzur evlerime bereket ver günahlarımızı affet cehenneminden koru bizleri cennete götürecek işler yapmayı nasip et .....

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

kızlar biraz önce callenetics hareketlerine baktım ya ne kadar zor ama yapabilirsem süper olurum ha birazcık yaptım gevşeme hareketlerini inanırmısınız sırtımın ağrısı geçti yazın ben bunu hergün yapayım tabi ilk başlarda çok depelenirim tosbaya benzerim dışardan bakılınca ama olsun :52::52::52::52:

kızlar normalde bende kk otomatik acılıyordu şifrem fln kayıtlıydı.pc de bir programı acıp temizlettim çerezleri silmiş.benim şifre de silinmiş ben de unutmusum şifremi 5 kere yanlış girdim.onu düzeltmeye uğraştım ondan yoktum.bu arada demet altınyeleklioğlunun moskof cariye hürrem kitabını bitirdim.bugün cariyenin kızı mihrimaha başlıcam aynı yazarın yine.hürremi çok beğendim mutlaka okuyun.800 küsür sayfa ama hemen bitiyo elinizden bırakamazsınız cok heyecanlı ve şehvetli bir kitap.ve bazı yerlerde gözyaşlarınızı tutamıycaksınız:(:(

bu arada tatil dönüşü için karar aldım kendime.adetim düzelmesi için hergün hayıt tohumu alıp içicem bu biiiir.ikincisi plates topu alıp netten platese bakıp yapmaya çalışıcam çünkü göbeğim erimiyor benim çıldıriciiimmm

Back
X