Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2-3 sene olcak çok bunaldım ya neden bizim düzenli bi aile yapımız yok :( çok mükemmel soruzsuz bi yaşam bekleyemem ama en azından gerginlik ve stress hergün olmasa. acilen başka şehire gitmem lazım. bu sene çok çalışcam ama full time da nasıl çalışırım bilmiyorum. seneye sınava girmem yaşım geçiyo:5:

hiç iyi bişi diil kaptanceyzim :31::31:

kuzuuuu bakk ben 24 de kazandım üni. ne olucak yaa ne yaşın geçmesi duymimm bidaha sen bukadar olumsuzluğa rağmen hırs yap kendine kuzummm yaa:30::30::30:

neyse konu değiştiriyim.
normalde bugün iş için belgeleri teslim edip yarın başlamam gerekiyodu ama
sağlık şeysileri daha elimde olmadığı için gidemedim. tam ben arıycakken kadın aradı belgeleri getirmediniz diye durumu açıkladım. yarın getirin diğer arkadaşlarl beraber başlatalım dediler.:31:

bu arada hem ilgili,hem fiyatı uygun dershaneler hangileri? bi an önce dershanelerede bakmam lazım. acaba diyorum full time çalışırsam dershanede zorlanırım. özel ders mi alsam diyorum oda çok pahalı tutar houyy napcem ben:50:

neyse konu değiştiriyim.
normalde bugün iş için belgeleri teslim edip yarın başlamam gerekiyodu ama
sağlık şeysileri daha elimde olmadığı için gidemedim. tam ben arıycakken kadın aradı belgeleri getirmediniz diye durumu açıkladım. yarın getirin diğer arkadaşlarl beraber başlatalım dediler.:31:

bu arada hem ilgili,hem fiyatı uygun dershaneler hangileri? bi an önce dershanelerede bakmam lazım. acaba diyorum full time çalışırsam dershanede zorlanırım. özel ders mi alsam diyorum oda çok pahalı tutar houyy napcem ben:50:

dershanede ihityacı olan derslere girersin kuzu..özelders kasar yaa. şahsen.

üff akşama ne yemek yapıyosunuz kızlarr menüde ne var. yaa ben uzun zamandır bekar gezmekten eevde yemek yapmaya üşenir olmuşum. ne yapacağımda karar veremiyorum değişik tarifler isteyorum.

selamlar kızçeler nassınız bakalım

doktordan geldik bel fıtığından şüphelenmiyorum romatizma olabilir fizik tedaviye gideceksin dedi
onunda randevular dolu gösteriyo hep nası yapcem bilmiyorum :31:

kaynanamlar yarın gidiyo çok şükür kafamı dinlemek istiyorum insanlardna uzak yaşamak istiyorum
haftaya annemlerin yanına kaçıcam bi müddet kocadanda uzak kalmak istiyorum

Son düzenleme:
heee bi de doktor bana şikayetleri anlatınca dediki birde kilonuzda biraz fazla :63::63:

bende dedim 13 kilo verdim ben ama bu ağrı hala gitmedi 4 aydır benimle dedim :63::63::63::63:

burdayım kaptan kardeşimle konuşuyodum ağlıyorum zaten sinirlerim ne hale gelmiş artıkk yaa..

niye ağlıyon kız ne oldu kardeşinmi evlenecek ondanmı geçmişe bakıyorum ama geri geri gidince anlamak zor oluyo

boşver stres yapma kendine ne yaparsak kendimize yapıyoruz yaaaa boş koy canım :31:

kızlar gerginliklerimizin stresimizin kavgalarımızın sebebini buldum
güneş tutulması olacakmış ondan olurmuşmuşşşşşşşşşşşş:27::27:

niye ağlıyon kız ne oldu kardeşinmi evlenecek ondanmı geçmişe bakıyorum ama geri geri gidince anlamak zor oluyo

boşver stres yapma kendine ne yaparsak kendimize yapıyoruz yaaaa boş koy canım :31:

aynen öyle kuzumm yaa kendime yapıtyorum bak sinirden başım ağrıyoo ne hali varsa görsünnn :57::57::57::57::57::57::57:

öznurum goncam işemi başlıyon kuzu

gülçin ne aleti aldın bacımmm

kimin kocası ameliyat oluyo :44::44:ay

biri beni aydınlatsın :28::28::28::28:

ayşen sen bana bir sebze yemeği sölersen bende sana olayları özet geçeriim:)ne yemek yapcam bilemedim yaa.

neyse ameliyat olacak olan irrasın kocası.
ben eliptik püsüklet aldım. güzel bişe. ramazana yatırım iftardan sonra dışarı çıkamayama için evde spor.
evlenecek olan 2 kişi var gibi. fadiğin kardeşi 1 aydır bi kızla görüşüyomuş. evlenmke istiyomuş. fadiğin gönlü yok tabi haliyle küçük çocuk 22 yaşında.

sonraa öznurun ablasının sevgiliside az maçoymuş.. öznura filan karışıyomuş. öle işte öznurda işe girecek.hemde dersaneye yazılacak.

esranın kocası geldi bi hastaneye ftr uzmanı olarak başladı.istersen ona git nede olsa esranın referansıyla gidersen daha çok ilgilenebilir.işte onda da o telaş.

kız benim geçen 1 gün görümcem geldi kaldı. ben seni çok iyi anladım. 20 gün kalsa çıldırırdım. birde 3 öğün yemek hazırla filan demi çok zor bacımmm Allahtan sen isyankar bi insan değilsin.

aynen öyle kuzumm yaa kendime yapıtyorum bak sinirden başım ağrıyoo ne hali varsa görsünnn :57::57::57::57::57::57::57:

sinirlenmekte haklısın canım hem yaşı küçük hayde yaşını geçtik diyelim ama daha 2 defa görmüş ve uzakta biriyle evlilik planlamak ne derece doğru bunu oan güzel bir dille anlat
o kadar adını koymak istiyorsa hanımefendi aralarında bir yüüzk taksınlar
hee oldu söz nişan oldu aileler arasında sonuçta hemen evlenecek değiller ya

yaww bu evlilik işini çocuk oyuncağı sanıyo herhalde bu insnalar

ben 3 sene konuştum eşimle ama hala acaba daha erkenmi evlenmek için diyodum

amaninnnn kendimi pek bi kaplumbağa gördüm bu konuda :86::86::86:

hatunlarrr beeeeennnn geldiiimmmmm.ara verdim yaaa yoruldumm.du bi geçmişi okuyup geliyom.bu arada bugünkü iznimi iptal etmek istiyom ben.accık takılcam ya sıkıntı bastı.40-45 dakka buralardayım

ayşen sen bana bir sebze yemeği sölersen bende sana olayları özet geçeriim:)ne yemek yapcam bilemedim yaa.

neyse ameliyat olacak olan irrasın kocası.
ben eliptik püsüklet aldım. güzel bişe. ramazana yatırım iftardan sonra dışarı çıkamayama için evde spor.
evlenecek olan 2 kişi var gibi. fadiğin kardeşi 1 aydır bi kızla görüşüyomuş. evlenmke istiyomuş. fadiğin gönlü yok tabi haliyle küçük çocuk 22 yaşında.

sonraa öznurun ablasının sevgiliside az maçoymuş.. öznura filan karışıyomuş. öle işte öznurda işe girecek.hemde dersaneye yazılacak.

esranın kocası geldi bi hastaneye ftr uzmanı olarak başladı.istersen ona git nede olsa esranın referansıyla gidersen daha çok ilgilenebilir.işte onda da o telaş.

kız benim geçen 1 gün görümcem geldi kaldı. ben seni çok iyi anladım. 20 gün kalsa çıldırırdım. birde 3 öğün yemek hazırla filan demi çok zor bacımmm Allahtan sen isyankar bi insan değilsin.

teşekkür ederim kuzum :9::9:
güzel özet geçmişsin ee ne de olsa kanında öğretmenlik var :9::9:

hayırlı olsun bisikletin bol bol kalori yakmlar canımcım
esra için sevindim inşlh dikiş tutturur eşide bir daha ayrılmazlar
irrasın eşinin böbreklerinde sorun vardı galiba rabibm şifa versin

bir günn müüüü:53:
1 hafta kalmalarınada razıydım valla ama yarın 18 gün oluyo :52:
evet canım zaten yemek derdi insanı sinir ediyo birinin yediğini o yemiyo diğerinin yediğini o ortada ayar tutturmakda çok zor
ee birde yöresel fark var tabi damak tatlarımız çok farklı görüşlerimiz düşünelerimiz kadın 3 geliniyle aynı evde yaşamış diğer gelinler hep akrabaları
ama bana çok aykırı geliyo hatta şaşırıyorum anlatınca ben diyorum asla kabul etmezdim o şekilde evlenmeyi :9:allah dağına göre kar verirmiş :51:

hangi sebze yemeğini istiyon söle ona göre bacummm

Back
X