Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bende bir ara deneyim dedim kiraz saplarını birirktiriyordum bir ara biriksinde kaynatıp içeyim diye. mutfakta bir tabakta duruyordu. gittim baktım tabak boş. biri çöpe dökmüş. gittim içeri kiraz saplarını çöpe kim attı dedim babam ben onu çöp sandım dökeyim dedim demişti o günden beri hala yapcam ben onu :52::52::52:

:9::9::9::9::9::9:
baban haklı canım daha neler görecekler biz bu zayıflama yolunda olduğumuz sürece :9::9::9:

baktım şimdide 40 50 kiraz sapını 3 bardak suda 10 dk demleyip sabah aç karnına yarım çay bardağı için yazıyo
çok az geldi bana yaww hem ben gecede içeyim diyorum
birde benimkiler henüz kuru değil taze yapsam nolarr aceppp:40:

valla bende bugün abarttım gibi yawww:5::5::5::5:

sabah
bir dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı reçel

öğle
yumurtasız menemen yarım tabak
3 dilim ekmek :59:

akşam
3 kaşık patlıcan oturtma
1 dilim ekmek
4 kaşık pilav
1 dilim karpuz

ahanda şimdide küçük kornetto 171 kaloriymiş :37::37::37::37:

bu hafta kesin artı olucam yarın oruçmu tutsam acep :5:

benimde canım dondurma istiyor şeytana uysam mı diye düşünüyorum valla :47:
bizi anca ölüm orucu baklar canım :52::52::52:

valla benimde bugün geçmişe bakınca canım sıkıldı benim yaptığım yoruma karşı
tartışmaya gerek yok ben rahatsızlık duydum yazıdm yazmış birisiiiiiiiiii
hiç cezaya kalmadım ama yinede çok zoruma gitti yazılanlar doğrusu

bence uygun canım 30 değilde belki 20 olur :1:
20 yide yazmak insanı gıcık debilir iyi düşünmüşsün :9::9::9:

insan diğer takımlara yazmakta çekiniyordu bir mesajda olsa
ama kendi takımımızda olunca yazmak o kadar zor gelmeyecek bize
o yüzden sayıyı yüksek tutarsak caydırıcı olur diye düşündüm ben

kız öznur naptın halledebildinmi işlerini

ouyyy ne gündü... hallettim kuzum . sabah telaş yaptım aradım gelebeğğğmii saolsun uğraştı bnm için:16:.bugün teslim ettim işte bir sürü evrak falan imzalattırdılar. pazartesi başlıyorumm:62:

doğru diyosun annem yaa ben bi allah izin verirse taile bi gidim kafamı dinleyimm o zman rahatlıcam heralde herşeyden sıkıldım walla yok sınavdı okuldu v.s v.s :43::43::43::43::43:
ouyyy gelebeğmmm..kıyamam ki ben sana.hatırladığım kadarıyla yarın başlıyodu dimi izin?
öldüm bittim :59:
babanneme gittik kızlar temizliğe evini badana yaptırdı halamlar sağolsun işin çoğunu yapmışlar ama geri kalanıda kardeşimle beni öldürdü
gşimdi geldik eve hemen bi bakayım dedim kızlar napıyor

bi kaç hafta önce sıkıldığından bahsediyodun kaptanceyzim bi an önce evime gitsem dediğini hatırlıyorum:27: bbu temizlik olaylarından sonra fikrin değiştimii:27::27::27:
allaha şükür sağ salim gönderdim misafirleri
abimle dondurma yiycez şimdi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım pc min karşısında sigara keyfi yapmayı özlemişim yawww:62::62::62::62:

yaşasınnnn... oh beee:62: çok özledik seniğğğ:5: ama yine gidiyomuşsun:31:

:9::9::9::9::9::9:
baban haklı canım daha neler görecekler biz bu zayıflama yolunda olduğumuz sürece :9::9::9:

baktım şimdide 40 50 kiraz sapını 3 bardak suda 10 dk demleyip sabah aç karnına yarım çay bardağı için yazıyo
çok az geldi bana yaww hem ben gecede içeyim diyorum
birde benimkiler henüz kuru değil taze yapsam nolarr aceppp:40:

canım kiraz sapı acı olur zaten içemezsin çay bardağı iyi bence
fırına koy kurut biraz :52::52::52::52:

korkarım ki bu hafta bende artı çıkcam .ama haftaya işe başlayacağım için düzene girer öğünlerindee.. ara öğün yapamam o ayrı:26:

ouyyy ne gündü... hallettim kuzum . sabah telaş yaptım aradım gelebeğğğmii saolsun uğraştı bnm için:16:.bugün teslim ettim işte bir sürü evrak falan imzalattırdılar. pazartesi başlıyorumm:62:

bi kaç hafta önce sıkıldığından bahsediyodun kaptanceyzim bi an önce evime gitsem dediğini hatırlıyorum:27: bbu temizlik olaylarından sonra fikrin değiştimii:27::27::27:

sevindim canım hallolduğana hayırlı olsun tekraradan

yok canım memnunum evde olmaktan ama bir daha temizlik olmasa sevinirim gerçi daha bizim bayram temizliğimiz var :59:

ne saçma insanlar varyaa.. 1 tane mesajmı gözlerine batmış? ayrıca bizim hergün cezalılarımız olmuyo ki:19:

sevindim canım hallolduğana hayırlı olsun tekraradan

yok canım memnunum evde olmaktan ama bir daha temizlik olmasa sevinirim gerçi daha bizim bayram temizliğimiz var :59:

tşk ederim. ilk gün çok kasıntılı geçicek ne yapcağımı bilmiyorum:18:

bayram var dimi bide houyyy:53:
daha işe başlamadan annemde bana kadın tutarsınız diyo olayı hemen dalga meselesi yaptım:1: bu yaştan sonra utanmıyo musun kadın töbee töbee dedim önce anlamadı sonra manyak dedi:9: annemi her gördüğümde 1 sat yühzz dolırrr diyorum gülüyo:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bizim şu ceza olayı var ya rahatsız olanlar olunca paylaşım alanına yazdım neden rahatsız oluyorsunuz diye kendi içinizde halledin diyorlar cezaya kalanları ezberledik diyorlar canım sıkıldı bişeyde yazmak istemedim boşver aslı dedim tartışmaya gerek yok dedim
bu yüzden bu ceza şeklini değiştirmeyi düşünüyorum. 7 mesaj yazmayanlar bizim takıma üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım kelimesini ayrı ayrı 30 kere yazsın. bir mesajda 30 kere yazmayacak. 30 mesaj yazacak her mesajda üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacak. bu yazdığı mesajlar günlük mesajdan sayılmayacak tabi. ne dersiniz kızlar. böylelikle diğer takımların konuşmalarına izin vermeyiz. hemde cezayı kaldırmış olmayız. eskisi kadar belki etkili olmayabilir ama bu durumda çok hoşumuşa gitmez. 30 çok diyebilirsiniz ama amaç caydırıcı olması değil mi? ne diyorsunuz kızlar.

yaaaaa neden insanlar bu kadar tuhaf oldu artık anlamıyorum benim üzüldüğüm bu kadınlar ya anne yada anne olmaya aday kadınlar bu goistlkle nasıl çocuk yetiştiecekler merak ediyorum allah hepimize güzel ahlaklar nasip etsin.......

anam bacım sende 30 mesaj nettün yaaaa 15 olsun bari

aman bee bıktım ben bu kadından yahuuu allahım en yakın zamanda kendi evimi versin bana yarabbim yaa aç olsam da olur yeterki ben olayım

inşallah canım düşünemiyorum aynı evde kaynanam ve ben allahm korusun,inşallah en kısa zamanda kurtulurun

kitap okuyum dedimmm ondan da sıkıldım ben iyi değilim demek ki kitap okumaktan sıkılıyorsam eğer durumum vahimmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
deprosyondayım .................

fadikim bende depresyondayım yusuf için kulak arkası yapıyorum çocuğum için güçlü olmam lazım...la havle çek çok faydası var

sen şeytana uyma

az önce onca şeyi yedikten sonra tartıldım 800 gram artı çıtkım :84::84::84::84::84:
bana uyar canım nasılsa çene bol bende cezaya kalmıyom :60::60:

ouyyy gelebeğmmm..kıyamam ki ben sana.hatırladığım kadarıyla yarın başlıyodu dimi izin?

yaşasınnnn... oh beee:62: çok özledik seniğğğ:5: ama yine gidiyomuşsun:31:

canım hayırlı olsun işin ama artık sık giremezsin sende :5:

bende sizi özledim yavrimmmmmmm:70::70::70::70:
yok canım gidicem 2 gün yokum pazar akşamına en geç evdeyim :10:

yaaaaa neden insanlar bu kadar tuhaf oldu artık anlamıyorum benim üzüldüğüm bu kadınlar ya anne yada anne olmaya aday kadınlar bu goistlkle nasıl çocuk yetiştiecekler merak ediyorum allah hepimize güzel ahlaklar nasip etsin.......

anam bacım sende 30 mesaj nettün yaaaa 15 olsun bari

canım sen 15 olsun diyorsun aysen 20 dedi bence 7 mesaj yazalım cezaya kalmayalım daha az hem :52::52::52::52::52:

iyiyim canım,yemek yedik şimdi yusufta calilolu izliyor ama bir yandanda dışarı çıkmak istiyor belki birazdan çıkarız

ay bu çocuklar caliloludan ne anlıyorlar bıkmıyorlarda :82::82::82:

sen şeytana uyma

az önce onca şeyi yedikten sonra tartıldım 800 gram artı çıtkım :84::84::84::84::84:

canım bence 800 gr çok iyi bir sayı akşam tartırmaya göre
ben çok sıkı diyet yaptığımda bile akşamları 2 kilo fazla çıkarım
sabah bi bakarım hooppp 2 kilo gitmiş artık rüyamda ne yapıyorsam :60::60::60::60::60:

sen şeytana uyma

canım hayırlı olsun işin ama artık sık giremezsin sende :5:

bende sizi özledim yavrimmmmmmm:70::70::70::70:
yok canım gidicem 2 gün yokum pazar akşamına en geç evdeyim :10:

haftaya sabahçıyımmmm:62: (iyi mi kötü mü bilmiyorum)
tahminen sabah 8 akşam 4

bugün yediklerim sabah alhvaltısı 2 dilim uno denge light ekmek
peynir domates 1 yumurta

öğle 5 tavuk kanat 2 kaşık bulgur pilavı,5-6 tane ince dilim patates kızartması
ayran 1 bardak

ara 1 adet kurabiye

aşam yeşil mercimek salatası 4 kaşık
1 adet kare milföylü pizza
yeşil fasülye 3 kaşık
2 kaşık pilav

Back
X