Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay elim ayağım tutumuyo tam buraya girecektim bilgisayarı aldım kucağıma .bbi sarsıntı. çok korktum yaa.tekirdağda deprem olmuş. bende hissettim.eşim hissetmedi ama aynı evde ben çok korktum.

allah daha büyük afet yaşatmasın üff nası uyucazki bu gece

ay elim ayağım tutumuyo tam buraya girecektim bilgisayarı aldım kucağıma .bbi sarsıntı. çok korktum yaa.tekirdağda deprem olmuş. bende hissettim.eşim hissetmedi ama aynı evde ben çok korktum.

geçmiş olsun kızlar allah afet vermesin inş
ben akşam yemeği yemedim 10 gibi bir dilim peynirle iki dilim karpuz yedim
yarın gelemem haber vereyim diye geldim
ben yatıyorum artık herkeze iyi geceler
:69::69::69::69::69::69:

günaydın kızlar,sabah kahvaltımı yaptım 1 muz ve 1 bardak sütle bugün süt ve muz günüm öğlende sadece salata eklenecek muz ve süte ...

günaydın kızlar.çok yoğun bir günün ardından bu gün biraz daha sakin geçecek sanırım....dün yediklerim
2011-07-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Külah Dondurma 1 ADET 131
[2] Sütaş Ayran 1.5 200 ml 114
[3] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1 1 paket 177
[6] Sosisli Sandviç 0.5 ADET 160
[7] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[8] Karper 1 ADET 65
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
Toplam : 982 kal.
ve bu sabah da yarım paket altınbaşak,5 zeytin,domates,salatalıkla kahvaltımı ettim.bugün kayınvalidemler geliyor.onlara yemek yaptım akşam.çorbayla pilavi bugüne bıraktım.birazdan da onu yapacağım...bi de geçmişe bakıp hemen geliim..1 saatim var nette:))doya doya yaşıyım bare:)))

bana koca siniri basmıştıda bu gün bütün içimdekileri döktüm rahatladım tabi oda çok üzüldü bide beni bi ağlamak bastı sinirlerim bozulmuş herhalde dahada üzüldü tutturdular yan komşuyla hadi adaya gidelim denize girelim diye yarım saat beni ikna etmeye uğraştılar ensonunda gittik işte açıldım bende orda
sanada allah sabır versin bacım çok zor aile apartmanında oturmak yabancı değil diye herkez rahat davranıyo olan sana oluyo
senin görümcede pek bi rahatmış ama hiç sevmiyorum ben öle başkalarının hayatını hiç düşünmeden işgal eden insanları
:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

ooohhh şıkıdım şıkıdım tey tey tey
ne güzel oldu işte değişiklik oldu sana iyi eylenceler tatlım
:64::64::64::64::64::64:
kız sorma rahatın rahatı..hatunun gafları 1000i geçti...dün gelmiş işte yarına misafriim var göbek marulla salata yapcam faln..ii güzel hoş..ben de yeni almıştım fakat bize kadar...eşim o mutfaktayken buzdolabının kapısını açtı meyve almak için..uzaktan bağarıyo ayy o gördüğüm göbek mi yarısını versene die:37:

selamlar canlar
ben bugün dönecektim istbla ama bileti ertelettik eşim izin aldı geliyo buraya :62::62::62::62:
cuma akşamı dönücez galiba
aslıcım benim iznimi uzatırmısın rica etsem :34:
oooo ayşen hanım baya güzel bi tatil yanii.özlettin tabi herif de dayanamadı aldı izni hoooopppp hatununun yanınaaa:69:iii eğlenceler canımm

pzr günü piknikten geldık enıstem dedıkı yaa bı bakın kene felan varmı dıe . ben couckları yıkadım baktım yoktu sonra annemlerı yolculadık oturdum duşa gırmeden bacağıma bı baktım kene öldum korkudan hemen hastaneye gıttık aldırdık. eve geldım dusa gırıcem banyoda bı baktım göbeğmin ustunde bır tane daha elim ayağım tutmadı hç tekrar gıttık aldılar tahlil i,çin kal aldılar felan. sonra ablam aradaı bızım ufaklıktada varmış yaa anlamadım okadar da baktık. neyse onunda ladılar. gece saat 2 de eve geldık . bu sfer arkadası da aradaı onunda belınde varmış tekrar hasteney sabaha kadar hastane felan bittim resmen hem korktumm byaa. bugün akşam sonuçları almaya gııddcez ınşallah bısey yokur kızlar.
.
yaaaa fadikim naısl bir hafta sonu yaf bu...15 bölümlük tv dizisi gibi maşallah..şimdi canımcım kardeşin meselesini hiiççç düşünmeyinkardeşin de olsa zarara kendi rızasıyla girene şefkat edilmiyo malesef...inş yakın zamanda anlar hatasını merak etmeyinn.
Şu beyefendi meselesine gelince şartlar gayet uygun bence.Üzerine titreyecek bir insan olduğu çok belli.Yanlız kafama takılan eğitim derecesinin farkı.sence ilerde sorun olmaz mı?mesela sen dosya hazırlayıp davalara girerken o da lise sınavalarına girecek...Erkekler bu konularda malumun aşırı ve egreksiz bir gurura sahip...onunla bu konuyu bi şekilde konuursan sorun kalmaz sanırım.yarın öbür gün sana çalışma etme derse sorun olmasın...
Bu arada sonuçlar ne oldu meraktayım:50::50:

slm kızlar :)))

hafta sonu ablamlardaydım,e napıyorsunuz nasıl gidiyor bakalım???
selamm canım.iyiy buralar.ablanlar neredeydi senin?bu arada inş hafta sonu kaçırmamışşsındır.yediklerini ve miktarlarını bizimle paylaşırsan bizlerde fikirlerimizi söyleriz.Bu şekilde olumlu veya olumsuz tepki alınca insan daha ii motive oluyo..

ya fadik nirdesin yavrummmmm???1 saat geçiyor hızla..hazır herif yokken takılırdık beraber..

canımcım ben şu an evden giriyorum burdakinde yok.ofisse geç gidicem biraz.ofistekinde var fakat orada da rahat giremiyorum...benimki sürekli sıkıştırıyo malesef:(((ya adam tam paranoyak oldu yaf...yok işte bu forumda sırf kızlarla muhabbet etmek için erkek de olabilirmiş...bu arada kızlar aranızda erkek varsa lütfen itiraf etsin.eşimin bu tezini doğrulamak istiyorum:60::60::60::60::60::60:

canımcım ben şu an evden giriyorum burdakinde yok.ofisse geç gidicem biraz.ofistekinde var fakat orada da rahat giremiyorum...benimki sürekli sıkıştırıyo malesef:(((ya adam tam paranoyak oldu yaf...yok işte bu forumda sırf kızlarla muhabbet etmek için erkek de olabilirmiş...bu arada kızlar aranızda erkek varsa lütfen itiraf etsin.eşimin bu tezini doğrulamak istiyorum:60::60::60::60::60::60:

anladım canım şansıma işte:43::43::43::43::43::43::43:

çok özledimm senii canım yaa valla ayrı düştük resmenn . dun tahlıl sonuçları temız dedı. ama 10 gun boyunca atesini ölç 38 geçerse hemen gel dedı. kan sayımın cok duşukk bu ne böyle dedı. dahiliye ye git baktır dedı. bende dedım ki ya halsizim zaten kansızlık var bılıyorum dedım.
bu arada iştahım gitti sabah yedigimle akşama kadar kalabılıyorum bu olaylardan sonra oldu boyle ne bilimm. sen nasılsın canım benım:38::38::38::38::38:

anladım canım şansıma işte:43::43::43::43::43::43::43:

çok özledimm senii canım yaa valla ayrı düştük resmenn . dun tahlıl sonuçları temız dedı. ama 10 gun boyunca atesini ölç 38 geçerse hemen gel dedı. kan sayımın cok duşukk bu ne böyle dedı. dahiliye ye git baktır dedı. bende dedım ki ya halsizim zaten kansızlık var bılıyorum dedım.
bu arada iştahım gitti sabah yedigimle akşama kadar kalabılıyorum bu olaylardan sonra oldu boyle ne bilimm. sen nasılsın canım benım:38::38::38::38::38:
sorma canım ya ben de çok özledim ama nafile yani...eşimde hafif hafif bburayı kıskanma havaları seziyorum ama bakalım hayırlısı.kendileri bu gibi konualrda çok kıskançda:)))diorum her kafasına esen yazamıyo,belli kurallar var ve biz sadece kilo üzerine konuşuyorzu genelde.yok efendim böle piskopatlar piyasada varmış.sen farkına bile varmazmışsın:))))ne diim ben de çok gözüne batmadan girmeye çalışıyorum işte ne edim:))ya canımcım çok geçmiş olsun o zamna sakın ihmal etme ateş olayına çok ama çok dikkat et muhakkak olma mı?ben içgüveysinden halliceyim.öğleden sonra kayınvalidemler memlekete gitmişti onlar gelicek..yemek hazırlıyorum..o yüzden geç gitcem işte...ya bu kansızlık olayı çok ciddi yanlız.bak benim ark vardı kansızlıktan dolayı artık tek bacağına sürekli kramp giriyodu..bal,pekmez,hurma,falan onlarla aran ansıl acep

Son düzenleme:
ya canımcım çok geçmiş olsun o zamna sakın ihmal etme ateş olayına çok ama çok dikkat et muhakkak olma mı?ben içgüveysinden halliceyim.öğleden sonra kayınvalidemler memlekete gitmişti onlar gelicek..yemek hazırlıyorum..o yüzden geç gitcem işte...ya bu kansızlık olayı çok ciddi yanlız.bak benim ark vardı kansızlıktan dolayı artık tek bacağına sürekli kramp giriyodu..bal,pekmez,hurma,falan onlarla aran ansıl acep

sağol canımm senınde gözün aydınn :78::78::78::78:
canım bnımde aynı zaten sağ ayağıma surekli kramp giriyo bı ara halledıcem onu saydıklarının hepsinii çokk severimm canım:69::69::69::69::69::69:

canım ben facede görüyorum. ameliyatla yüzünü değiştiren yoksa hepsi çıtı pıtı bayanlar. yalnızzz face i olmayan tek sensin. fatmaa yoksaa sen mi erkeksin kızz? resmini ekle bakimmmm.:9:

canım ben facede görüyorum. ameliyatla yüzünü değiştiren yoksa hepsi çıtı pıtı bayanlar. yalnızzz face i olmayan tek sensin. fatmaa yoksaa sen mi erkeksin kızz? resmini ekle bakimmmm.:9:

sabah kahvaltıda da simit yemşştim unutmuşum yazmayı.
kız foto ekliyemiyorum ki boyutu çok büyük diii:))))sen bana mail adresi at biz sizi ararız:1::1::1:sorma ya adama laf anlatmaktan vazgeçtim zatenn:))gizli gizli giriyom resmen ergenlik döneminde kaçak girersin ya o hesap:1::1::1:
simit de iimiş yanii....afiyet olsun canım ne diim:1:

kız foto ekliyemiyorum ki boyutu çok büyük diii:))))sen bana mail adresi at biz sizi ararız:1::1::1:sorma ya adama laf anlatmaktan vazgeçtim zatenn:))gizli gizli giriyom resmen ergenlik döneminde kaçak girersin ya o hesap:1::1::1:
simit de iimiş yanii....afiyet olsun canım ne diim:1:

evet benim herifte pek hoşlaşmıyo kk dan. simit meselesine gelince o dünde kaldı cancağızım artık protein yemem lazım. hesaba göre aralığa kadar ekek karbonhidrat yok meyve yok. ama ondan sonra kilo koruma devresinde özlediklerimden yiyebilecemm inş. bugün başladım dukana.

evet benim herifte pek hoşlaşmıyo kk dan. simit meselesine gelince o dünde kaldı cancağızım artık protein yemem lazım. hesaba göre aralığa kadar ekek karbonhidrat yok meyve yok. ama ondan sonra kilo koruma devresinde özlediklerimden yiyebilecemm inş. bugün başladım dukana.
hadi hayırlısı canim.inş istediğin verimi alacaksın bi sabır gerekiyo işte bu diete.geçen verdiğim adreste çok güzel tarifler vardı atak döneminde bakabildin mi?

Back
X