- Konu Sahibi Pinarbartu
- #35.781
eliiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff nerdesiiiiiinnnnnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani süre olarak düşününce 3 hafta uzun bir süre ama hiç o kdr cok gecmiş gibi gelmedi bana daha dün gitmişim gibi izmire.kızlar ben erkek arkımla ortak face actm ekicem sizleri ama netten arkım oldunuzu belli etmeyin tamam mı?nolur nolmaz:)
çizelgemi değiştirdim sonunda ama daha azcık vermişim başladıımdan beri kağnı hızıyla ilerliyorum
![]()
bulamıorm siziiiii((
girince bana msj at cnm ekliyim :)))
girince bana msj at cnm ekliyim :)))
canım 69.05 dedi bende virgülden sonrasını yuvarladım 69.1 yaptım
kız fadik kilonu bir türlü hesaplayamıyoruz![]()
kız fadik kilon 69.05 mi 69.5 mi hangisi![]()
son kararınız mı bak yazıyom 69.5 diye![]()
amannn 400 gram fadiğin köpee olsun yaz istediğini. hatta benim kilomu da 3 e bölmesen olma mı. valla ben hepicini bu hafta verdim zaten.
çizelgemi değiştirdim sonunda ama daha azcık vermişim başladıımdan beri kağnı hızıyla ilerliyorum
![]()
yani süre olarak düşününce 3 hafta uzun bir süre ama hiç o kdr cok gecmiş gibi gelmedi bana daha dün gitmişim gibi izmire.kızlar ben erkek arkımla ortak face actm ekicem sizleri ama netten arkım oldunuzu belli etmeyin tamam mı?nolur nolmaz:)
buldum canım seni :):) ekledim
gördümm canımm maşallahhh baktım fatoğ. ne güzell hakketten de geniş aile:
okadar güzel ve mutlu görünüyosun kii allahım hiç bozmasın inşallahhh![]()
esracım tebrikler canım bundan sonra bölemi gidermiş ne diyo diyetisyen
aslı esranın tickerını değiştirsene kız merak ettim ne kadarmış ne gitmiş?görelim bakalım esranın başarısına. esra kız kendine sayfa açsana başarı öykülerine.
zaten diyeti hazırladığında bu hafta 1,235 verceksin diyor ve aynı dediği çıkıyor ben annemdeyim dün akşma geldim annemin tartısı biraz fazla gösteriyor akşam belli olacak yazarım yine....
yok canım daha ne gitti ki 14 kilo az değilmiş kız 14 kilo şimdi hesapladım iyi biraz daha versem ne iyi olacak artık doğum öncesi bütün kıyafetlerime sığıyorum dün annemde kalan bir kotum varmış annem bazanın altına koymuş bi giydim folloş yusufta girer içine çok sevindim ama açıııımmmmm....
kızlar listeyi hazırlayacam ama elif gelmedi daha kuralları söylemiştim ama unuttu heralde biraz daha bekleyecem tamam mı
ayyy kafayı yiyecem ya sabahtan beri geçmişe bakıp duruyom hulku bir türlü bulamadım
hulk hiç listeye girmemiş ki deneme süresindeyken takımdan ayrılmış