- Konu Sahibi Pinarbartu
- #37.021
aa doğruyooo hasret bitiyoo desenee unutmuştum ben yaa![]()
ne demişler sabreden derviş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa doğruyooo hasret bitiyoo desenee unutmuştum ben yaa![]()
canım bu model yanlış hatırlamıyorsam ten in
ne demişler sabreden derviş![]()
murada ermişşşşş erecekkk yakındaa az sonraaaa![]()
lızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi kalorisiz ve güzel iftarlar diliyorumm
kendime bir p.c alacamm böyle olmuyoo yaa akşam sizden ayrı kalmakkkk
hepinizi öpüyorummmm bacularrr![]()
ramazna olunca yoğun geçiyodur birde senin kaynanalar felanda yakın
valla susuzluğun haricinde iyi gidiyo
bizde eşimel teraviyi kıldık şimdi çay içiyoruz ama ben yeşil çay içiyorum![]()
kızlaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim
kızlar 1.5 haşlanmış mısır yedim çok mu yedim :26:
canımcım işte geldim burdayım:):)))bundan sonra 20 mesaj altı yazan tavşan olsun hem de beyazından
bu arada ablan acayip süper jest yapmış.ve yeğen sevgisi ap ayrı emin ol hiç bişey yerini tutmuyo....
kızne marifetli bi çiftsiniz...kızlar kış tatiline nereye gitcemiz belli oldu
![]()
günaydın arkadaşlar...emzirdiğim için oruç tutmuyorum malum sabah kalkıp kahvaltımı yaptım...bebeğimi emzirdim yatırdım şimdi.
ya diyet yapmak bişey değilde bir de kendi dışımızda yapılan ikramları yemek zorunda kalıyoz ya o çok kötü...akşam saat 10 gibi alamlardaydık,arnavut ciğeri yaptılar o saatte..birazcık yedim..o olmasaydı diyetim güzel gitmişti dün.
hem benimki iyileşirse şöyle netten bi gecelik bakalım bana annarsınız yaaaa
töbe töbeee oruç bana yaramadı![]()
Kaptancigim bugun prs ben kilo bildirimi yapayim. Isvec diyeti benim kurtaricim oldu![]()
aslinda sizin gibi cuma bildirimi yapsam daha fazla vermis olurum ama, mecburen prs gunu bildirim yapabiliyorum, cunki bende cuma sabahi sizin cuma aksamiz oluyor ..
neyse kilomu yaziyorum.
gecen hafta 56
bu hafta 54.4
hedefime ulasmama az kaldi kizlar. dua edin ins :) hepimiz hedeflerimize ulasalim. ama hedefime ulassam bile 6 ay koruma suresi var. 6 ay gene diyetteymis gibi yediklerime dikkat etmeliyim.