Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

canım havaalanı meselesi öyle kaldı
bugün bir hal vardı hayırdır dedim şakayla yoksa geliyor musun dedim
o da sana bir daha mahcup olmamak için gününü söylemiyorum ama seni görmeden belçikaya gitmeyecem dedi :62::62::62::62::62:
bakalım bir aksilik çıkmazsa yinede
beklemedeyim :69::69::69::69::69:

oo süpermiş buu hadii bakaalııım :))

bu arada kızlar size bişey anlatıcam öğleden beri sürekli aklımda :43:

biz bugün mezarlığa gittik biri yeni vefat etmiş baya yukarımızda görmüyoruz tabi biz olduğumuz yerdne ama seslerini duyuoruz kadınlar feryat figan ağlıyo

sonra sesler kesildi kalabalığı ya uzaklaştırdılar çok ağlıyolar diye ya da herkes gitti göremedik tabi

sonra birden horozlor ötmeye başladı yakınlarda bi kaç tane ev var
ama nasıl ötüyolar nasıl içli içli anlatamam

sonra teyzem dedi mğnker nekir geldi horozlor onu gördü o yüzden ötmeye başladılar (teyzemde hocadır bu arada )
sonra kıssayı anlattı

ayy o an düşündüm kim vefat ettiyse melekleri geldi hesap defteri açıldı sorguya başlandı horozlar gördü aman yarabbim etkisinden hala kurutlamadım

Hiç duydunuz mu horozun neden öttüğünü? Onun bu feryadının sebebi nedir sabah'ın o saatinde niye öyle içli içli, yüreği yanarak ve titreyerek öter düşündünüz mü hiç?
Geçtiğimiz gün eda ettiğimiz Mirac Kandili Resullah efendimiz "merdiven" manasına gelen "Mirac" gecesi yani büyük vuslatın "aşığın maşuğu"nu kendisiyle görüştürmesi. Sevgili Peygamber Efendimizin akılların anlatmakta aciz kaldığı mekandan münezzeh, keyfiyetten uzak sadece baş gözü ile Resullullah Efendimiz Allahü tealanın yüzünü gördüğü gece..
Resulullah Efendimiz Mirac'a çıktığı zaman Cebrail aleyhisselam onu birinci kat semada gezdirirken. Resulullah Efendimiz horoz şeklinde bir melek görüyor ve bu horozu şöyle anlatıyor; "Ben horoz şeklinde bir melek daha gördüm. Çok büyük bir başı vardı. Öyle ki, bu baş Arş-ı Ala ile bir olmuştu. Ayakları yedi kat yerden daha da aşağı idi. İki kanadı vardı. Bu kanatları açtığı zaman, bütün doğu ile batıyı kapsardı, O meleğin makamı Sidret-ül Münteha idi. O Meleğin vücudu beyaz inciden, ibikleri kırmızı yakuttan yaratılmıştı.
Arşı Ala'daki horoz şeklinde bu melek, gece olduğunda dünya semasına iner ve Allahu teala'yı tesbih eder. Cebrail Aleyhisselam'a sordum bu nedir Ey Cebrail, oda bana bunun Arşın horozu olduğunu söyledi. Gece karanlık bastığı zaman, dünya semasına iner. Gecenin üçtebiri geçtikten sonra kanatlarını çırpıp "Hani ibadet edenler? Namaza kalkacak olan kimseler kalksınlar" diye seslenir. Onun bu sesini insanlardan ve cinlerden başka bütün yaratıklar işitir. Yüryüzündeki horozlar onun sesini işitince hemen ötüp insanlara o meleğin haberini bildirirler. Gecenin üçte biri geçince o melek tekrar kanatlarını çırpıp "Hani günahlarının affını isteyenler? Hani alemlerin Rabbı olan Allah'a ihtiyacıları ve istekleri olanlar? Kalkıp itiğfar etsinler, dileklerini arz etsinler yüce yaratana" der.
Onun bu nidasını işiten horozlar hemen ötüp insanlara haber verirler. Bundan sonra tanyeri ağardığında o melek tekrar kanatlarını çırpar ve der ki; "Bundan sonra gafiller kalksınlar. Hemde üzerlerinde birçok günahlar olduğu halde."
Cebrail bunları söyledikten sonra şöyle devam etti; "Ey Allah'ın Resulü! Bu durum böyle kıyamete kadar sürüp gider.
Kıyamet günü gelip çattığı zaman, o melek gecenin üçte birinde nida etmek ister. Fakat o sırada Allahu Teala'an şöyle bir emir gelir; "Ey melek! Artık kullarımı uyandırma"
Böylece meleğin ötmesi yasak kılınır. Bunun üzerine melekler kıyametin kopma anının geldiğini anlayıp hep birden ağlamaya başlarlar. O gecenin uzunluğu tam üç gün üç gece sürecektir.
O gece ne horozlar ötecek, ne de köpekler havlayacaktır.
Ve insanlar o gece büyük bir gaflet içinde tam üç gün üç gece yatacaklar bir türlü sabah olmayacak.
Peygamber efendimiz o horoz suretinde ki meleğe benzediği için beyaz horoz için şöyle buyurmuşlar; "Beyaz horoz benim en doğru ve sevgili dostumdur. O horoz benim düşmanım olan şeytanın düşmanıdır. Beslendiği evin sahibini, çoluk çocuklarını ve hatta çevresindeki dokuz ev halkını korur."

aslı siz şimdi teldemi konuşuyosun sadece
msn de kamera felan açmıyomusunuz?

veya sen şu anki halinin resimlerini ona göstermedinmi
göstermediysen göster bence böylece sana karşı düşüncesini az çok anlarsın

hadi bakalım hayırlısı kavuşun gari :10::10::10:

ee allah dağına göre kar verirmiş
bizde tam aksiyiz ama zıt kutuplar birbirini çekermiş
:61::61::61::61::61:

yok canım şimdiki halimin resimlerini gösterdim biliyor beni yoksa rahat olamazdım zaten
ama camda ve telde görüşmüyoruz niye diyecek olursan camı aç demişti o anda onda cam yoktu bende sende yok yüzyüze gelince görürüz dedim ben bunu dedim ya bir daha asla camı ve teli istemedi yüz yüze gelince görüşecez dedi hatta bugünde konusu geçti az kaldı bu zamana kadar bu kararımı uyguladım bundan sonrada uygulamak istiyorum dedi tamam dedim bende

yok canım şimdiki halimin resimlerini gösterdim biliyor beni yoksa rahat olamazdım zaten
ama camda ve telde görüşmüyoruz niye diyecek olursan camı aç demişti o anda onda cam yoktu bende sende yok yüzyüze gelince görürüz dedim ben bunu dedim ya bir daha asla camı ve teli istemedi yüz yüze gelince görüşecez dedi hatta bugünde konusu geçti az kaldı bu zamana kadar bu kararımı uyguladım bundan sonrada uygulamak istiyorum dedi tamam dedim bende

kız telde bari konuşsaydınız iyi durmuşsunuz yawwww

bizde eşimle bir aya yakın birbirimizi görmeden telde konuşmuştuk ama hep o buluşucağımız günü hayaliyle

buluştuk bir banka oturduk sultanahmette abartmıyorum bankın bir ucundan o bir ucunda ben nerdeyse düşecek gibi oturmuştuk ve konuşamamıştık bi kaç cümle dışında

ahhh bee ne günlerdi :69::69::69::69::69::69:

ayşencim yazdığın mesajı çok beğendim canım bunu hiç duymamıştım bu meleği
ama mezarlıkta yaşadığınız olayı biliyorum
biliyor musunuz annemi defettikten sonra en son hoca ile nikah düşmeyen bir erkek yakını kalır ya o
herkes çekildi çıktı mezarlıktan sadece 2 kişi kaldı orda hoca dua okur ve en son 3 kere ismini söyler ve o anda ölen kişi uyanır ve öldüğünü anlar münker ve nekir melekleri gelir hesap sormaya ben o anda ağlamadım sadece dua ettim hadi anne cevap ver bu dünyada olmadı orda mutlu ol mekanın cennet olsun cevap ver...

kız telde bari konuşsaydınız iyi durmuşsunuz yawwww

bizde eşimle bir aya yakın birbirimizi görmeden telde konuşmuştuk ama hep o buluşucağımız günü hayaliyle

buluştuk bir banka oturduk sultanahmette abartmıyorum bankın bir ucundan o bir ucunda ben nerdeyse düşecek gibi oturmuştuk ve konuşamamıştık bi kaç cümle dışında

ahhh bee ne günlerdi :69::69::69::69::69::69:

inatcı anam napıyım nuh diyor peygamber demiyor
bende çok heyecanlıyım oda farkında :50::50::50::50:

ayşencim yazdığın mesajı çok beğendim canım bunu hiç duymamıştım bu meleği
ama mezarlıkta yaşadığınız olayı biliyorum
biliyor musunuz annemi defettikten sonra en son hoca ile nikah düşmeyen bir erkek yakını kalır ya o
herkes çekildi çıktı mezarlıktan sadece 2 kişi kaldı orda hoca dua okur ve en son 3 kere ismini söyler ve o anda ölen kişi uyanır ve öldüğünü anlar münker ve nekir melekleri gelir hesap sormaya ben o anda ağlamadım sadece dua ettim hadi anne cevap ver bu dünyada olmadı orda mutlu ol mekanın cennet olsun cevap ver...

ben gece insanları uyandırıp namaz kılıp ibadet etmeleri i,çin öttüklerini bi,liyodum sohbetlerden felan duymuştum
ama bu melek olayını ilk defa duydum bende ve o an olması..hala tüyleirm diken diken oluyo

evet anneannem öldüğündede biz uzaklaşmıştık hoca ve dayım kalmıştı
rabbim anneninde kabrini geniş mekanını cennet etsin canım

mevlam tüm ölülerimize rahmet eylesin
hepimizin gideceği yer orası bu dünyadan göçmeden ne yaptık yaptık sonra geri dönüşümüz yok :31:

ben gece insanları uyandırıp namaz kılıp ibadet etmeleri i,çin öttüklerini bi,liyodum sohbetlerden felan duymuştum
ama bu melek olayını ilk defa duydum bende ve o an olması..hala tüyleirm diken diken oluyo

evet anneannem öldüğündede biz uzaklaşmıştık hoca ve dayım kalmıştı
rabbim anneninde kabrini geniş mekanını cennet etsin canım

mevlam tüm ölülerimize rahmet eylesin
hepimizin gideceği yer orası bu dünyadan göçmeden ne yaptık yaptık sonra geri dönüşümüz yok :31:

amin canım tüm kaybettiklerimizin mekanları cennet olsun

adam iyi heyecan yaratmak istiyo demek ayy kız facesi yokmu resmi felan baksaydım bi :82:

heyecan dorukda ayy bak ben bile heyecan yaptım şimcik :52:

facesi yok canım karşı evlenince bende faceyi kapatacakmışım öyle diyo bende oldu gözlerim doldu dedim :27::27::27:
resimler bende var :52:

facesi yok canım karşı evlenince bende faceyi kapatacakmışım öyle diyo bende oldu gözlerim doldu dedim :27::27::27:
resimler bende var :52:

heee heeee benimkide karşıydı önce onun kanına girdim onun adına aldım ona söledim bak arkadaşlarını bulucan felan diye alttan alttan girdim

şimdide kendime aldım ama tabisi resim eklememek koşuluyla eee ne etcen gülü seven dikenine katlanır sende onu çözersin zmaanla :6::6::6::6::6:

kızzz yollasana bakam bi enişyete yawwwwwwwwwwwww:66::66::66::66::66:

ayşencim valla bende diken üstündeyim görüşsekte ne olacaksa olsun yaa
devam mı etcez yoksa birbirimize yol mu verecez belli olsun belirsizlikten nefret ederim
ama her iki şıkta olsa benim kilo vermemi kamçılayacak
eğer devam etmezsek ben haa ben kiloluyumda ondan beni beğenmedi deyip hırslanacam
yok devam edersek gelinlik giycem zayıflamam lazım diye yine dört elle sarılacam
ikisindede kilolar kaybedecek :60::60::60::60::60:

heee heeee benimkide karşıydı önce onun kanına girdim onun adına aldım ona söledim bak arkadaşlarını bulucan felan diye alttan alttan girdim

şimdide kendime aldım ama tabisi resim eklememek koşuluyla eee ne etcen gülü seven dikenine katlanır sende onu çözersin zmaanla :6::6::6::6::6:

kızzz yollasana bakam bi enişyete yawwwwwwwwwwwww:66::66::66::66::66:

canım yollamasına yollarımda ama hani daha kesin bişeye bağlamadık ya
o yüzden çekiniyorum ya olmazsa diye

ayşencim valla bende diken üstündeyim görüşsekte ne olacaksa olsun yaa
devam mı etcez yoksa birbirimize yol mu verecez belli olsun belirsizlikten nefret ederim
ama her iki şıkta olsa benim kilo vermemi kamçılayacak
eğer devam etmezsek ben haa ben kiloluyumda ondan beni beğenmedi deyip hırslanacam
yok devam edersek gelinlik giycem zayıflamam lazım diye yine dört elle sarılacam
ikisindede kilolar kaybedecek :60::60::60::60::60:

aslında canım sen bir diyetisyene gitsen süper verirsin
sonuçta haftada 1 kilo vermen çok normal kilona göre şöle güzel bir diyetisyene gitsen senin için çok daha iyi olur

amannn beğenirse kendi kazanır beğenmezse o yansın haline :21::21::21::21::21::21:
canım yollamasına yollarımda ama hani daha kesin bişeye bağlamadık ya
o yüzden çekiniyorum ya olmazsa diye

amann canım sende olsun veya olmasın ben sadece bakıcam şöle damat olurmu diye :52::52::52:

hadi msn yi açamda yolla bakam bi kalkıcma zatiii:52::52:

canım açıkcası çok duygulandım.bize özelini açmış olman bence çok güzel birşey..sonuçta sen de farketmişsin biz hayatı sadece kilo endeksli yaşayan bi takım diliz çünkü malum insna sosyal bir varlık..ve bu şekilde özelini paylaşman bir balık bayanı için hakikaten çok önemli bir adım.çok teşekkür ederim kendi adıma.ve eminim diğer takım arkadaşlarım da mutlu olmuşlardır...hayatla ilgili her hangi bir sıkıntın olduğunda bizimle paylaşmaman için bir neden yok..İNŞ HEP BERABER İDELA KİLOLARIMIZA ULAŞACAĞIZ...

rica ederim canım kendimi size yakın hissettiğim için özelimi paylaşmak istedim:61::61::61:

inşallah canım inşallah gönülden inanıyorum ideal kilolarımıza ulaşacağımıza :61:

ben de üniversiteye başlıcam bu sene inş bakalım sonuçları bekliyoruz. Sonuçta yeni ortam çıtır çıtır girmek istiyorum ben de.. Sen mezuniyete ben okula çıtır çıtır gideriz inş :16::16:

inşallah senin için hayırlısı olur tatlım :61: ve inanıyorum ki çıtır çıtır gireceksin yeni ortamına :66::66::66:
inşallah canım çıtırlık bizimde hakkımız :64:

kızçeler ben geldim pc çok yavaş bugun
akşam benimki geldi hemen bi baktım zil çalıo neyse yemeğe gittik gezdik konuştuk azıcık
ev işinide ben çıkıcam artık burda durmam dedi sıkıldım burdan dedi dedim bende ama bi girişimde bulunmuyorsun sen yorma kafanı ben hallederim herşeyi dedi daha var zamanımız nası olsa dedi
bekliyoruz bakalım ...
bende dedimki baban işten çıkıcak aralıkta kim bakıcak eve o zaman dedim biz dedim fatura ödüyen biz olucaz dedim kendi evimizimi kurucaz ne yapıcaz dedim o da dediki ben çıkarım yazın kafama koyduysam yAparım dedi hem sen karışma bu konulara bana güvenerekmi çıkıyor işten dedi

Back
X