Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben memlekete gidiyorum plansız birden
az önce çıktı
nekadar kalıcamıda bilmiyorum beni izinli yazın bir hafta falan
orda bulduğum ilk netten gene gelirim
kilom bugün 77,3 dü cumaya kadar gelmeye çalışırım ama olurda gelemezsem köye gidersem gelemem çünkü
cuma böle yazarsınız
öptüm herkezi beni özleyin anacım
:64::64::64::64::64::64::52::52::52::52::52::52::52::54::54::54::54::54::54::54::10::10::10::10::10::10::10:

oyy annemmm gidiyon mu sennn hayırlısıyla gi hayırlısıyla gel inşallah kafanı toparla dinlen özlemez olurmuyuz hiççç:43::43::43::43::43::43:

selinaycım sen geçmişi okuyorsun galiba
ben kalkayım şimdi oturursam kalır temizlik yoksa :60::60::60::60:
seni öpüyorum kocaman :54::54::54::54:

kaptenn kendini temizliğe mi vurdun senn oyyyy kuzumm kıyamam valaa:52::52::52::52::52::52:

günaydın kızlar
fadik kız nereye yolladın davetiyeyi anacumm çok cahil cühalayım bu konularda ben :60::60::60:

aslı temizlik yapmaya kalktınmı ordamısın

bende kalktım hemen koltukların minderlerini yıkatmaya başladım
sonra mutfak tülünü atıcam sonra cam silmeyi düşünüyorum
sonra evi süpür sil toz al çokkk işim varrrrrrrrrrrr:37:

canım bana mail felan gelmedi :50::50::50::50:

hallettik artıkın o işi tahamdırrr:60::60::60::60::60::60::60::60:

napim canım başladım ucundan ucundan...git valla napcan yanlız başına...

he ben geldim salonu süpürdüm sildim tozunu alam kapatacam...

kolay gelsin...

iyiyler kuzum küçüğün ağzında uçuk çıkmıştı ateşten o geçmedi hala onla uğraşıyos yemek yerken sıkıntı yaratıyo...

sen napıyon gı evleniyonmu hehehe geçmişte öle bişeler gördüm....

bu kelebek işini sevdin sen sanırsam:9::9::9:

aman ben olsam giderim kıs,yalnız başına napcan...

bende iyiyim canım, yaptğım alıntıların çoğu çıkmamış o kadar geçmiş okudum iki tane alıntı yapmış,neyse sen naptın..

seliii canım benimm uçuk için bi ilaç var hemen geçiriyo eczanede var hatta bende ağzımda hep af çıkar sıkıntıdan onu kullanırım uçuk için çok iyi al istersen bi yawruyaa iyileşsinlerde .walla çocuk hasta olmasında bız olalıjm çocuklara hiç kıyamıyorum ben :59::59::59::59:

evlilikk planları yapıyorumm hem giderim hem ağlarımm misalii kuzuuu :60::60::60::60:

seli nediyon yavri

bende bitirdim sayılır işleri yatak odası kaldı bir tek
eşim uyuduğu için kalkınca yaparım artık :31:
ama her yeri çamaşır suyuyla dezenfekte ettim :52:

nasıl ne diyom gıı....

oyy annemmm gidiyon mu sennn hayırlısıyla gi hayırlısıyla gel inşallah kafanı toparla dinlen özlemez olurmuyuz hiççç:43::43::43::43::43::43:

kaptenn kendini temizliğe mi vurdun senn oyyyy kuzumm kıyamam valaa:52::52::52::52::52::52:

hallettik artıkın o işi tahamdırrr:60::60::60::60::60::60::60::60:

seliii canım benimm uçuk için bi ilaç var hemen geçiriyo eczanede var hatta bende ağzımda hep af çıkar sıkıntıdan onu kullanırım uçuk için çok iyi al istersen bi yawruyaa iyileşsinlerde .walla çocuk hasta olmasında bız olalıjm çocuklara hiç kıyamıyorum ben :59::59::59::59:

evlilikk planları yapıyorumm hem giderim hem ağlarımm misalii kuzuuu :60::60::60::60:

o 12 yaşından büyüklere kullanılıyo kuzu evde varda.....

hayırlısı olsun ne iş yapıyı,askerliğini yapmışmı kaç yaşında öle sorgusuz sualsiz vermeyiz seni hehehe...

ay kolay gelsin kızlar banada bi el atın olmazmı,benimde temizlik yapmam lazım...

valla canım bizim daha bayram temizliği duruyor :26:
annem rahmetli eşeğin büyüğü ahırda duruyor derdi o hesap büyük iş daha bekliyor :60::60::60::60:

hee vurdum canım temizliğide hiç sevmem fatih bana bir yardımcı tutcak anlaştık yoksa evlenmem didim :60::60::60::60:

.

hayırlısı olsun ne iş yapıyı,askerliğini yapmışmı kaç yaşında öle sorgusuz sualsiz vermeyiz seni hehehe...

bak seli beni hemen veriyorsunuz nazlanmak filan yok tamam mı ama beni alna yok ki :37::37::37:

annem rahmetli eşeğin büyüğü ahırda duruyor derdi o hesap büyük iş daha bekliyor :60::60::60::60:

kuzum bende kadın tutam diyom bayram temixliğine sende öle yap.....

hee vurdum canım temizliğide hiç sevmem fatih bana bir yardımcı tutcak anlaştık yoksa evlenmem didim :60::60::60::60:

şimdiden alıştır hehehe....

bak seli beni hemen veriyorsunuz nazlanmak filan yok tamam mı ama beni alna yok ki :37::37::37:

yok kıs sendende açıklama beklemedükmü alla alla meryeminkini yeni duydumda ondan öle dedim....
fatih alacakya senü...

kızlar napıyonuzzz?
nazmiye bacıımm hayırlı tatiller...hadi bakalım iice dinlen de gel inş....ii yolculuklar bi de:16:

canımcım güzel sözmüş..bu arada sen nerelisin canımcım aslen?
oo enişteye bakk sennn..nasıl da nazlandırırmış kaptanııı.eferiim eferiim...

öle hemen veremeyiz aslıcım seni üzerse tepki gösteririrz heee....
selicim senin keyifler nasıl canım?

aaay kendimin 3 sene önceki halini gördüm birden bu cümleylee..kıyamam yaaaa.olacak inş hayırlısı ileee...bi de eferim enişteye inş seni üzmeyecek baksana şimdiden üztüne titriyo..:nazar:

öle hemen veremeyiz aslıcım seni üzerse tepki gösteririrz heee....

alır alır eccik sabır daha iyisinimi bulacak.....

kızımız seviyosa tamam deriz artık yapacak bişe yok....
seli canım ver sen aslıyı kız o çocukken tuzlanmış ama olsun yaa yazııkk kızz.sevenler ayrı kalmasınnn:2::2:bi de senin keyifler nasıll?

yaa kızlarr site iice kafayı yedi demin mesaj yazdım silinmiş sonra yine yazdım bu sefr de iki mesaj olmuşşş:37::37::37:

napim canım hayat devam ediyo ,daha iyiyim, sen nasılsın didim görmedin sanırım....

iyiyz canım sen napıyon..

selam canım napalım temizliği yapıp geldik
sen ne yaptın

çiziyorum kızlarr ağır ilerliyor bakalım 1 haftaya bitmesi gerekli...6 kat var birinin yarısı bitti bu gece uyumayacağım zannımca
gerçi iki kat nerdeyse aynı bu katı bitirdimmi diğer katınki de yarı yarıya bitmiş olcek inş....

çiziyorum kızlarr ağır ilerliyor bakalım 1 haftaya bitmesi gerekli...6 kat var birinin yarısı bitti bu gece uyumayacağım zannımca
gerçi iki kat nerdeyse aynı bu katı bitirdimmi diğer katınki de yarı yarıya bitmiş olcek inş....

kolay gelsin canım...

aaay kendimin 3 sene önceki halini gördüm birden bu cümleylee..kıyamam yaaaa.olacak inş hayırlısı ileee...bi de eferim enişteye inş seni üzmeyecek baksana şimdiden üztüne titriyo..:nazar:

seli canım ver sen aslıyı kız o çocukken tuzlanmış ama olsun yaa yazııkk kızz.sevenler ayrı kalmasınnn:2::2:bi de senin keyifler nasıll?

hayırlısı olsun canım ya bilmem evliliğe gider mi daha kaç fırın ekmek yememiz lazım

yaa kızlarr site iice kafayı yedi demin mesaj yazdım silinmiş sonra yine yazdım bu sefr de iki mesaj olmuşşş:37::37::37:

evet ya çok kötü bu aralar site

Back
X