GÜNAYDINNNN HATUNLARRRR....BUGÜN TARTIDA AZ KALORİLİ GÜZEL RAKAMLAR GÖRMENİZ DİLEĞİYLEEEE..
evet canım herkes gitmişşş 
günüm sıradandı canım televizyon izleyip annemle babamla oturdum kardeşim bilgisayarı tapulamıştı 

kalkar kalkmaz ben geçtim yerine 

bugün komşu iftara davet etmiş birşey yapmadım tatlım artık önümüzdeki maçlara bakacağızz :90::90::90:
oo bugün resmi tatil desene şefim

bu arada profilindeki resim senin mi elif gıııı?
Canim ben her turlu filmi izliyorum:) dram romantik, romantik komedi, akssiyon, sadece korku izlemiyorum. eskiden onuda izliyordum ama sacma gelilyor artik ayni senoryolar hep. ask tesadufleri izledim guzeldi. ask doktoru ve guze;l dedektif bakicam. sagol. varsa baska alabilirim:))
Canim regl oldugun icin tatli yiyorsun dimi ? ara ara yedigin icin birer dilim birseycik olmaz merak etme:) seker canin istedigi zaman cikolata yiyebilirsin, yada kuru meyve, ozaman sekerini ayarliyor.
kesinlikle hastalıktan normal zamanda dönüp yüzüne bakmam bile baklavanın o kadar alakasızım yani....
filmlere gelince karşında tam bir film delisi duruyor emin olabiirsin

king's speech var kralın konuşması,çok güzel bir film bu senenin oscarlılarından...
million dolar baby var kesinlikle harika...
slumdong millioner var bunlar benem en sevdiklerim arasında,son samuray,young victoria,what happens in vegas,a beautiful mind,notting hill,monalisa smile,the trueman show,yes man bunlar hep hoşuma giden ve çok uç sahneleri olmayan filmler.ingilizcelerini yazdım türkçe isimlerini yazınca bazen bulamıyorsun netten...
dizi olarak da rizzoli and issles var şu an takip ettiğim,umutsuz ev kadınlaı favorim,house md,how I met your mother bunlar da şu an takip ettiğim diziler..hepsi çok komik haouse ve how I met your mother bazen sansür gerektiriyo ama diğerleri hem komik hem maceralı hem de sansürsüz izlenebilecek olanlar...ii izlemeler...