- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.461
kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah:klasik kahwaltı 3dilim ekmek
ara:5çilek
öğlen:1tabak bakla yemeği,yoğurt
ara:1kase puding
akşam:1içli köfte,salata,1dilim ekmek
1saat sonrada arkadaşlarım gelecek bisiklet turuna gidecez
slm kıslar
tam beni kimseler merak etmemiş diyordumki kendi kendime son sayfalarda hatırlanmışım....naniknanik
geçmişe şöle bir göz attım akrep gelmiş ziyarete sevindim toparlamış kendini... rosemmde öle spora başlamış digerleriniz iyi gidiyo diyetler iyi sporlar iyi.. şu annesine giden hatun annesini bahane etmesin oradada devam tamammı.. dikkatimi ceken şu 3 kadın budu köfte o ne öle kadın budu köfte büyük olur ve yagda kızarırr bu hiç hoş degil.. işde bizdede cok cıkar birini bile yemem duydununmuuuuuuuuuuuuuuklava:... hele o 2 tost birde cikolata yiyen hatun beni şoka girdirdi.. 69 ları görmüşdü gördügüyle kalacak gibime geliyor... klava:...
neyse kıslar ben erzurumdan geldim geleli rahatsızım.. 15 günün üstüne 2 kere regli oldum halada devam ediyor... halim hiç yok.. bide cok üşüyorum.. hastanede görev yerim degişti ana kapıdayım sormayın görmelisiniz halimi.. bugün millete diyorumki.. cenem kadar vucudum hareket etseydi kesin dal gibi olurdum ben :roflol:..
eve çok yorgun geliyorum yemek yapıp hemen uzanıyorum hiç hgalim yok grip bir yandan öksürük bir yandan.. ama diyete devam bozmadım hala.. inşallah verebilirim bu hafta bir kilo.. günlük menume aynen devam.. bunun yanı sıra sabah b,r bucuk saat akşam bir saat yürümeyer calışıyorum.. acaba yürüyüşdemi üşüttüm bilmiyorum..
neyse ben kaçıyorum yemegim yok halim hiç yok merak etmiş olanlar için gelip bir slm vereyim dedim.. kalın saglıcakla Şeniz
vall acanim harika gidiyorsun bu menuye gore bence bende daha sabah yedigimle duruyom hala icimden atamadim o pismanligi simsi salata yapip yerim artik zaten canim birsey istemiyo
hoşgeldn canım a.s.
bişeyler ye mutlaka salata falan hafif bişeyler yemedigin zaman daha kötü cünkü protein yakarsın
ben de önceden yemiyodum dogru dürüst cok zorlanıyodum hem de yemeye basladıgımda biraz abartsam kilo oluyodu yiyorum çok daha iyi a.s.
yarın falan yürüyüs yapar yakarsın hihoyyyt
gecmis olsun siyah yuruyuste usutun kesin kendine ii bakslm kıslar
tam beni kimseler merak etmemiş diyordumki kendi kendime son sayfalarda hatırlanmışım....naniknanik
geçmişe şöle bir göz attım akrep gelmiş ziyarete sevindim toparlamış kendini... rosemmde öle spora başlamış digerleriniz iyi gidiyo diyetler iyi sporlar iyi.. şu annesine giden hatun annesini bahane etmesin oradada devam tamammı.. dikkatimi ceken şu 3 kadın budu köfte o ne öle kadın budu köfte büyük olur ve yagda kızarırr bu hiç hoş degil.. işde bizdede cok cıkar birini bile yemem duydununmuuuuuuuuuuuuuuklava:... hele o 2 tost birde cikolata yiyen hatun beni şoka girdirdi.. 69 ları görmüşdü gördügüyle kalacak gibime geliyor... klava:...
neyse kıslar ben erzurumdan geldim geleli rahatsızım.. 15 günün üstüne 2 kere regli oldum halada devam ediyor... halim hiç yok.. bide cok üşüyorum.. hastanede görev yerim degişti ana kapıdayım sormayın görmelisiniz halimi.. bugün millete diyorumki.. cenem kadar vucudum hareket etseydi kesin dal gibi olurdum ben :roflol:..
eve çok yorgun geliyorum yemek yapıp hemen uzanıyorum hiç hgalim yok grip bir yandan öksürük bir yandan.. ama diyete devam bozmadım hala.. inşallah verebilirim bu hafta bir kilo.. günlük menume aynen devam.. bunun yanı sıra sabah b,r bucuk saat akşam bir saat yürümeyer calışıyorum.. acaba yürüyüşdemi üşüttüm bilmiyorum..
neyse ben kaçıyorum yemegim yok halim hiç yok merak etmiş olanlar için gelip bir slm vereyim dedim.. kalın saglıcakla Şeniz
sen bu gidisle herkesi sasirtacaksin sedaa azmine hayranima.s.10gün kaldı canım 18inde gidecem 1hafta kalacam ozamana biraz daha vermek istiyorum..herkes şok olacak birtek annem gördü son halimi gerçi o gittikten sonra bikaç kilo daha gitti sürpriz yapacam herkese yani 2buçuk aydır gitmedim :lepi:
sen bu gidisle herkesi sasirtacaksin sedaa azmine hayranima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?