- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.581
spora devam güzel gidiyon sonuc güzel olacak bak gör :teselli:benım 78,5 dun 79 yazın demıstım ama sabah tartı sagolsun benı böyle cıkardı...ama aksam yemedım ve 1,5 saat yurudum sabahda gercektende 7 de cok dınc bır sekılde uyandım ...:)
roseem yediklerini yazsana bir defter tuthayırlı cumalar arkadaşlar.ya benim morlim bozuldu şimdi.yine 80 geldim.okadrada dikkat ediyorum.acaba tamamamne aç susuz mu gezmeem gerkiyo.bide geçen hafta 3 gün bişey yemediğim halde böyle.dün ikindi bi dilim kekek ve börek yedim.akşamda çok az et yedim salatayla.78 olmuşumdur diye tahmin ederlken 80 çıktım yine.olmazsa 10 gün sonra bi şok diyet felan uygulıycam artrık.
tşk ler canımcımkaydirigubbakcemile5kilo veren herkesi tebrik ediyorum a.s.
arada duruyor metobolizma bekle sabret eminim sen başaracaksın.. sakın poes etmem çözülür bu durum hemde senin lehi,nde sonuclanır dur bak görürsün devam et sen kaydirigubbakcemile5kızlar üzgünüm biraz geç geldim.ben hiç kilo verememişim.67.700 de takıldım ya.çok moralim bozuldu.yürüyüş yapıyrm yediklerime dikkat ediyrm hiç veremiyrm
selam herkese bende okuldan geldim akşam yemeğimi yedim önceleri 7den sonra bişe yemiyordum buhafta dahada indirdim 6dan sonra bişe yemiyorum sadece bitki çayı,sıcak su felan içiyorum çok acıkırsamda 1meyve yiyorum..bugün yediklerim
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:3kuru incir
öğlen:2 yağsız ızgara köfte,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:5çilek
akşam:1kase kısır,bol yeşil salata(yağsız,bol ekşili)
Kızlar incirin kalorisi yüksek bi ara yiyodum bıraktım
herkese merhaba.. nasılsınız.. geçmişe daha bakamamdım..
sabah klasik kahvaltı.. aralarda kayısı kurusu bitki cayı kahve süt tozu yok şeker yok
öglen et döner salata ayran.. etinden az yedim salata bitti ayranı bitirdim ekmek yemedim..
akşama gelince fazla gitti galiba... lahana haşladım yogurt düktüm üzerine.. dayanamadım makarna vardı 4 yemek kaşıgı makarna bir ince dilim cavdar ekmegi..
sabah bir bucuk saat akşama bir bucuk saat yürüdüm..
geçmişe bir bakayım.. gelen olursa buralardayım kaçmasın Şeniz
harikasın canım yaptıgın spora bayılıyorum valla
Kızlar incirin kalorisi yüksek bi ara yiyodum bıraktım
ne rastlantı benim de akşam menüm domatesli bulgur pilavı ve salata ama ben içine soğan ve kırmızı biber de doğradım çok güzel oldu
inciri de sabah aç karnına yerim ben..miktarıda mesela iki gündür çeyrek incir yiyorum..hemen kesiyor çünkü fazlasını yiyemiyorum
kiz bu ne boyle valla yettin bana amanin n eyapmaliyimki yedim bugun mangallari haberiniz olsun cumaninda verdigi rahatlikla goturdumkızlar ben kaçtım az uzanım tv izliyim yoruldum valla...
nesliiiiiiiiii cizelgemi degiştim.. sana hitap ediyorum bu cizelgeyi yettim sana gayriiii:sm_cool::sm_cool:
hadin allaha emanet olun hayırlı geceler hepinizeŞeniz
canim benim cok tesekkurler verdigin bilgiler icinkilo vermesi duran arkadaşlara birkaç öneride bulunmak istiyorum..buhafta
hergün enaz 1saat spor yapmalarını,
gün içinde bol bol sıcak su içmelerini,
hergün 2fincan yeşil çay içmelerini,
mutlaka ara öğünde bişe yemelerini,hafif ve sık beslenmelerini,
elmalı metabolizma çayını kaynatıp içmelerini ve
7den sonra hiç ama hiçbirşey yememelerini öneriyorum..
1hafta hergün deneyin şekerler,aksatmadan hepsini yaparsanız ben işe yarayacağına inanıyorum..çünkü ben bunları yapıyorum ve kilo vermem durmadı lütfen sizde deneyin işe yarar belki..birde lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın hep birlikte üstesinden geleceğiz bu işin hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?