Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16 aralık msj sayımı
aynalar 20:15::15:
pisiq 30 :24::24:
melekayşe 14 :21::21:
mihrace 24 :23::23:
fatta 8 :40::40:
emidaf 8 :48::48:
fiyona 37 :35::35:
1.73 14 :3::3:
hazos 22 :16::16:
pinkcat izinli :5::5:
sergungunser izinli :5::5:

Son düzenleme:
öylemi dersin..ozaman hedefim 1 kilo olsun yani 104 bakalım duruma göre..

evet canım 1 kilo iyidir

bizim oraların meşhur bi sözü var ama demicem yanlış anlarsın

kestaneyi çizdirmek gibi mi :35:

16 aralık msj sayımı
pisiq 30 :24::24:
melekayşe 14 :21::21:
mihrace 24 :23::23:
fatta 8 :40::40:
emidaf 8 :48::48:
fiyona 37 :35::35:
hazos 22 :16::16:
pinkcat izinli :5::5:
sergungunser izinli :5::5:

ellerine sağlık ve gözün aydın canım :52:

Acaba kendimi sıksamda yılbaşında 100 olsammı diyorum gaza gelip.
Bitürlü karar veremedim ya yoksa yavaş yavaş gitsemmi diyom..
Sanki başarabilirim gibi geliyo ama spor yapamayacak gibi geliyom.
Ay çok kararsızım ya
ne dersiniz kızlar bu haftaki hedefimi size bırakıyorumyılbaşında 100 olmak için bu hafta 103 olabilirmiyim acaba

bence olursun ...niye spor yapamayacaksın ki onu anlamadım ne güzel yapıyordun sen

Aradığında beni bulabilecekmisin, bulamadığında durabilecekmisin, yandı onca sene, git elleri dene, onlarla mutlu olabilecekmisin, dene bakalımmm

Forumda Kendi kendime konuşuyorum ama napim yalnız kalmak çok kötü ya konuşmayı özledim.. annemle günde 2 saat konuşuyorum ama yok yetmiyo.. Insan sosyal varlıktır tanımını şimdi daha iyi anlıyorum.. Yani şimdi sosyal değilm ya ben insan değilmiyim:) :)
canım sen insansın insan olmaya ama unutturmuşlar sana insanlığını..
Abimle beraber annemde gelmek istiyor.. Hakana bunun hesabını soracam diyo.. Gelme üzülür dayanamazsin dedim.. Kararsızım annemde gelsinmi
bence de gelmesin boşu boşuna o sitresli ortama sokma anneni yıprandığıyla kalır kadıncağız
benim boşanmak istediğim kulağına gitmiştir.. Sabah alışverişe çıkıp önceden ev için istediğim şeyleri almış.. Çok geç kaldı..
illa bu duruma mı gelmesi gerekiyormuş onları yapması için senin kalbini kırıp üzüp sonra da hiç bişey olmamış gibi davranmak ona çok kolay tabi..kaç gündür çektiklerini biz biliyoruz kaç gündür yaşadığın cehennemi nasıl telafi etmeyi düşünüyor eve bişeyler alarak mı???????
Allam ya bi netleşseydi ne bu bole belirsizlikk
hiç gelemem ben belirsizliğe allahım deli eder beni belirsizlik herşey net olmalı hayatımda kafa yormamalıyım ne olacak diye...insan mahveder belirsizlik bence
yatağa gelmez diye düşünüyordum.. Babam bunların enişteyi öyle bi tehdit etmişki.. Benim kızımı ağlattınız hiçbirinizi sağ koymam demiş.. Şimdi korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar..
ciddi şeyler olmasın tabi ama sahipsiz olmadığını bilsinler yani...
ayşem sonu belli.. Hayatımi daha güzel yaşamak istiyorum.. Beni baskı altına almaya çalışmalarından bıktım.. Tvde dizi izleyemiyorum herşey yasak.. Nedense umutsuz ev kadınlarını izletiyo.. Kadronun çoğu bayan çünkü
yaaa valla trajik komedi gibi yaa insan sinirlense mi gülse mi bilemiyor .sana şunu söliyim kocanı hiç tanımıyorum ama anlattıklarından :26:nladığım ve kesin emin olduğum tek şey sana ve düşüncelerine zerre kadar saygı duymuyor eşin...seni ne olarak görüyor o evde bilemedim yani...senin istediğin hiç bişeyi yaptığın oldumu evliliğin boyunca hiç ???
Annemler 2 3 ay dinlen kendine gel diyorlar ama ben hemen işe girip kafami dağıtmak istiyorum
bence de kendi ekonomik özgürlüğünü kendi hayatını başkalarının elinden alman lazım senin hem de en kısa zamanda..ayrılmıyacaksan bile artık ağırlığını koyman lazım insanlar seni nasılsan öle kabullenmeyi öğrenmeli..hazmedemeyen de gitmeli bence hayatından

bence agır ve yogun spor yaparsan tabiki verirsin.bence yavas ver..benim bu konuda fikrim sabit okudugum onlarca şeyle birlikte..kilo ve metabolizmaya göre yavaş ve istikrarlı..sen 70 'e kadar falan kasarsın sonra yayarsın diyetini.

tamam canım aslıda öyle diyo.ama ben zaten 70 olmam.enfazla hedefim 80 şimdilik 90 ama belki sonrası 80 ..70 i hiç düşünmedim zaten.

16 aralık msj sayımı
Pisiq 30 :24::24:
Melekayşe 14 :21::21:
Mihrace 24 :23::23:
Fatta 8 :40::40:
Emidaf 8 :48::48:
Fiyona 37 :35::35:
Hazos 22 :16::16:
Pinkcat izinli :5::5:
Sergungunser izinli :5::5:

ellerine saglık canımmm

evet canım 1 kilo iyidir

kestaneyi çizdirmek gibi mi :35:

Ellerine sağlık ve gözün aydın canım :52:

kestaneyi cizdirmek

bence olursun ...niye spor yapamayacaksın ki onu anlamadım ne güzel yapıyordun sen

bu hafta çook yogunum biraz zor..

gelsin de dünya kaç bucak görsün:1:

gelmeden korkutma kızımmm

aslında takıntı yapmıyorum koysun.. Çokda tın.. Beraber resim çekilmiştık 1 ay önce terasta.. 10 tane falan.. Küstükten 2 hafta sonra resimlerden kendini kesmiş.. Bilgisayarda dosyanın içini bi açtım bütün resimlerde tekim.. Bende dosyanın adına yazdımki "çokta tınnnnn" attım masaüstüne

hahahahahaaa ilahi yaa çok ta hoş olmuş :)))

canım sen insansın insan olmaya ama unutturmuşlar sana insanlığını..bence de gelmesin boşu boşuna o sitresli ortama sokma anneni yıprandığıyla kalır kadıncağızilla bu duruma mı gelmesi gerekiyormuş onları yapması için senin kalbini kırıp üzüp sonra da hiç bişey olmamış gibi davranmak ona çok kolay tabi..kaç gündür çektiklerini biz biliyoruz kaç gündür yaşadığın cehennemi nasıl telafi etmeyi düşünüyor eve bişeyler alarak mı???????hiç gelemem ben belirsizliğe allahım deli eder beni belirsizlik herşey net olmalı hayatımda kafa yormamalıyım ne olacak diye...insan mahveder belirsizlik benceciddi şeyler olmasın tabi ama sahipsiz olmadığını bilsinler yani...yaaa valla trajik komedi gibi yaa insan sinirlense mi gülse mi bilemiyor .sana şunu söliyim kocanı hiç tanımıyorum ama anlattıklarından :26:nladığım ve kesin emin olduğum tek şey sana ve düşüncelerine zerre kadar saygı duymuyor eşin...seni ne olarak görüyor o evde bilemedim yani...senin istediğin hiç bişeyi yaptığın oldumu evliliğin boyunca hiç ???bence de kendi ekonomik özgürlüğünü kendi hayatını başkalarının elinden alman lazım senin hem de en kısa zamanda..ayrılmıyacaksan bile artık ağırlığını koyman lazım insanlar seni nasılsan öle kabullenmeyi öğrenmeli..hazmedemeyen de gitmeli bence hayatından
şimdi bi akrabamız aradı dayı gibi.. Işte kaynanangil burda siz orda ne yapabilirler falan.. Bende açtım ağzımi:) bitti dedim.. Onlara benzemicem.. Ağzıma geleni saydım.. Ohh ya dünya varmış.. Herkes sıkıntı çekiyormuş bilmem ne sabret.. Çok sabrettim ben yaptıkça onlar yıktılar yeter dedim yetti artık.. Ağzıma sağlık

Back
X