Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

17 aralık msj sayımı
aynalar : 30
pisiq : 55
melekayşe : 17
mihrace : 26
fatta :10
emidaf : haftasonu giremedi herhalde
fiyona :24
1.73 : 36
hazos : 35
pinkcat izinli
sergungunser izinli

ellerine sağlık canım

yarından itibaren 7 mesajdan sonra diğer mesajları sayma
üyelerin yanına işlem tamam yaz :27::27::27::27:

17 aralık msj sayımı
aynalar : 30
pisiq : 55
melekayşe : 17
mihrace : 26
fatta :10
emidaf : haftasonu giremedi herhalde
fiyona :24
1.73 : 36
hazos : 35
pinkcat izinli
sergungunser izinli
ellerine sağlık emoşummm baak bugünn topluu mesajlaa vecap verdim hehe:)))) sırf senin için:PP

bugün katıldım:)
hoş geldin destinaaaaa armaızaaaa
biraz kendine bahsedermisin canımmm

ben ilknurrr 29 yaşındayımm
174 boyum,59 kg mım:D hala zayıflayacağım diyeee paralnıyorum
evliyorum çocuksuzum:DDD smmm yim bukadarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada adanalıyım Allahın adamıyım bici yerim şalgam içerim:DD hehe

destinayı aramıza almadık ki
kim ki o
ben başka birini davet ettim ya

darısı sanaaa fıstıkımmmmm
dur bakalım yaaa ne evde kalmasıı daha çıtırsınnnn

cıkk artık inanmıyom ben evde kaldım kimse bu düşüncemden caydıramaz beni
ısrar etme ilknur seninle bu konuda polimiğe girmeyecem :27::27::27::27:

ellerine sağlık emoşummm baak bugünn topluu mesajlaa vecap verdim hehe:)))) sırf senin için:PP

evet canım farkettim sagol

bicini yerim senin

hangi ortamlara karşımızda komşumuzun ahırı var farklı bir ortam
oraya girsem olur mu :27::27::27::27:

ya beni deli mi edeceniz siz 3000 kişilik kendi halinde bir beldede ne ortamı ya

ay aslı öldüm gülmekten..okadar çaresizsin demek :=) ay yazık sana

kim ki o

kız biz kibarlık olsun diye hoşgeldin dedik..
aaa ne kadar ayıp takıma gelene hoşgeldin demek bizim görevimiz.takıma almak yada almamak seninkararın..

kızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştım:DDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee
kiki
hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm
kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş.:DDD
bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi
ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim
sadece gözleirm dolduu bende sarıldımm

Son düzenleme:
hangi ortamlara karşımızda komşumuzun ahırı var farklı bir ortam
oraya girsem olur mu :27::27::27::27:

ya beni deli mi edeceniz siz 3000 kişilik kendi halinde bir beldede ne ortamı ya
kıyamam sana yaaaaaaa

ama bişiler yapmak lazım canım halk eğitim falan yokmu çok güzel kursları oluyorrr ebru,müzik,karakalem,çini boyama vs.. onlara katılabilrsin ayy çok ii gelir bak

kızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştım:DDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee
kiki
hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm
kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş.:DDD
bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi
ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim

ay iyi yapmışın kı kalp kazanmışsın.kötülükten küslükten bişi olmaz..

kim ki o

kimkii valla bilmiyorummm sazan gibim atladım hahaha:)) ama aslıcımm yazık bak kendini bizden görmğüş :)) al barii hehe
:)) bencee girelimm hehee dur bakalım sen evde kalmış görmemişssinn yawss onlar hakaten kendileirni kaldırıp atsınlar biryerledennnn beyazatlı prens biryerlede bekliyorduur canımm karamasar olmayalım lütfen :))

bicini yerim senin
yee hayatımmm :)))))
evet canım farkettim sagol
AAYY ricaa ederim hayaıtm nedemek nedemek siz istersenizzzzzzzzde ben toplu yazmazmıyım:DD

kiki

sevindim canım kayınvaldenide taktir ettim doğrusu

Back
X