Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emoşumm yaaa içimdne bir ses beni dövmek istediğini söylüyorrr kuşum amacım seni sinir etmek dğeil nispet falan yapmak değil yaaaaa ne olurrr kızmaa
inan insan kendini biliyorrr fazlamı azmı bana çok rahatsızlık veriyorduuuuu 5 kg

kızlarrrrr bu aradaaa ben kaıyn validmele barıştım:DDDD pazardann beri tpekiliydim kendisineee
kiki
hafta sonu izmirdee beni birazz kızdırmıştı bende tepki gösteriip hiç konuşmamıştımmm
kaynım aramış anneme ilkoşla aranızda birşeymi geçti ne old falan demiş annemdee yok oğlum birşey demiş falan birlikte yemek yedik bir sorun yoktu demiş, kaynımda anne ilkoş vedalaşmadan gitmezz birşey olmuş demiş.:DDD
bugün kayınvalidemmm sarıldı öptü annecim snei üzdüm özür dilerim çok üzgünüm kaç gündür dedi, bende nedne kızıdğımı kırıldığımı tek tek söyledimmm:)) sarıldı öptüü falann sen birtanemsin kırdıysam özür dilerim dedi
ay içim bir hoş olduu yawsss bende biraz fazla tepki göstermiştim ama pişman değilim
sadece gözleirm dolduu bende sarıldımm

ne güzel işte küslükler böyle olmalı

ay bayılacagım şimdi
yıkıl karşımdan kız..
ben 1.73 boyumda ve 105 kilo sen 174
ayy canım bayılmaaaa sen iki çocuk annesisin bende ne doğum var ne bişi ben bir hamile kalayım ozaman göreceğim kendimi
piknik tüpü gibi yuvarlanırım eminim ayyy :(((( korkuyorum kendimdennnn

emoşumm yaaa içimdne bir ses beni dövmek istediğini söylüyorrr kuşum amacım seni sinir etmek dğeil nispet falan yapmak değil yaaaaa ne olurrr kızmaa
inan insan kendini biliyorrr fazlamı azmı bana çok rahatsızlık veriyorduuuuu 5 kg

yok canım ya olurmu öyle şey..
ben kendimi dövmeliyim aslında..şu hedeflere bak..sen ne hedefliyosun ben ne hedefliyorum..
pis bogazıma kızıyorum aslında belki sizlerin yaptıgı dogru işin başında önlem almak..ben se ölüm ucundan dönmeye çalışıyoru..

aşırı obez...acil diyet..ölüm riski..
işte canım benim boy kilo bilgilerimin karşısında da bunlar yazıyo işte.

ayy canım bayılmaaaa sen iki çocuk annesisin bende ne doğum var ne bişi ben bir hamile kalayım ozaman göreceğim kendimi
piknik tüpü gibi yuvarlanırım eminim ayyy :(((( korkuyorum kendimdennnn

yok canım senin hamileligini düşünebiliyorum top gibi göbüş olur eminim

ay canım tamam inş..zaten öyle bir alışkalık yaptıki buraaaa bakmadan nasıl dururum bilmiyorum o yüzden mezun olsamda buradayım inş.

ay zaten bırakma seni göreyimki gaza geleyim gitme bi yere 1 hafta izin al ..aaaa de izinde 3 kilo almışım 1 ileri 1 geri yazı yapalım burda :=)

yok canım ya olurmu öyle şey..
ben kendimi dövmeliyim aslında..şu hedeflere bak..sen ne hedefliyosun ben ne hedefliyorum..
pis bogazıma kızıyorum aslında belki sizlerin yaptıgı dogru işin başında önlem almak..ben se ölüm ucundan dönmeye çalışıyoru..

aşırı obez...acil diyet..ölüm riski..
işte canım benim boy kilo bilgilerimin karşısında da bunlar yazıyo işte.

ayy canım yaaaa ben senin kısa zamandaaaaaa istediğin hedefe ulaşacağına inanıyorum çünkü maşallah iradelisinn isteyince yapıyorsunnn çok bellii, korkunç şeyler yazıyorr ama farkında olmak güzelll zararın neresinden dönersek kardır dimii görnüşü, kıyafet bulmak sıkıntısını geçtim herşeyden önemlisi sağlığımız için kendimize dikkat etmeliyizzz, bizler kendimiz güzel bakalım sevdiklermizle uzun yılllar bilikte olalımmm maşallah pırıl pırıl evlatların varr onlarla hoplaa zıplaaaaaa koşşş inş. :)

ayy canım yaaaa ben senin kısa zamandaaaaaa istediğin hedefe ulaşacağına inanıyorum çünkü maşallah iradelisinn isteyince yapıyorsunnn çok bellii, korkunç şeyler yazıyorr ama farkında olmak güzelll zararın neresinden dönersek kardır dimii görnüşü, kıyafet bulmak sıkıntısını geçtim herşeyden önemlisi sağlığımız için kendimize dikkat etmeliyizzz, bizler kendimiz güzel bakalım sevdiklermizle uzun yılllar bilikte olalımmm maşallah pırıl pırıl evlatların varr onlarla hoplaa zıplaaaaaa koşşş inş. :)

amin canım inşallah beraber olunca başarabilecegime inanıyorum..

yok canım senin hamileligini düşünebiliyorum top gibi göbüş olur eminim

ay zaten bırakma seni göreyimki gaza geleyim gitme bi yere 1 hafta izin al ..aaaa de izinde 3 kilo almışım 1 ileri 1 geri yazı yapalım burda :=)

ay öylee olabilmeyi çokk istiyorum inş.. dediğin gibi olur hoş o günleri görebilecekmiyim orasıda meçhul:DDDD

kuzucummm girmiyorum biryere gidemiyorum inan:D ayrıca dediğinide yapıyorum bazen verdiğim haldeee aynıyım diyorummm, 2 hafta arka rakya sabit kalıyorum:D bu ara hehe

ama şöylede bişi var siin başarınızı engellemk istemem çünküüüü sonuçtaa yarışmaaa 1.liklerimiz olsun istiyorum ben mezun oslamda buradayımmmmmmmmmmmm:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

ay öylee olabilmeyi çokk istiyorum inş.. dediğin gibi olur hoş o günleri görebilecekmiyim orasıda meçhul:DDDD

kuzucummm girmiyorum biryere gidemiyorum inan:D ayrıca dediğinide yapıyorum bazen verdiğim haldeee aynıyım diyorummm, 2 hafta arka rakya sabit kalıyorum:D bu ara hehe

ama şöylede bişi var siin başarınızı engellemk istemem çünküüüü sonuçtaa yarışmaaa 1.liklerimiz olsun istiyorum ben mezun oslamda buradayımmmmmmmmmmmm:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

canım ya bu konuşma çok duygusallaşıyo sanki...
hüüüüü

kızlarrrrr ben müsadee istiyorummmm fıstıkkkkkkkk sizleri sevmek komacan hemdeeee
size iyi sohbetlerrrr ii gecelerrrrrr
hazalım sen bebiş nöbetindesin sanırımmm kolay gelsin, emoşum sanada komacan kolay sin hemencik sabıh olsunda gidip dinlen fıstık

kızlarrrrr ben müsadee istiyorummmm fıstıkkkkkkkk sizleri sevmek komacan hemdeeee
size iyi sohbetlerrrr ii gecelerrrrrr
hazalım sen bebiş nöbetindesin sanırımmm kolay gelsin, emoşum sanada komacan kolay sin hemencik sabıh olsunda gidip dinlen fıstık

sanada iyi geceleer canım kocaman öptüm

günaydın bebişlerrrr

oh oh gece kapattım şimdi açıyorum.

uyanıp geleniniz olmamış bakıyomda...

Back
X