Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

komşunun çocukları geldi oyun oynamak istediler
bend eişim var 5 dk ancak dedim oynadılar gittiler
ayıp oldu ama napıyım yoksa akşama kadar oynuyorlar

ay ne olacak bee iyi yapmışsın onları yollayan anneye şaşırıyorum ben mümkün değil yollamam çocuğumu başkasının evine benim çocuğuma katlanmak zorun da mı herkes.

tamam o zaman verdik gitti....kızlar haberiniz olsun menü eleştirmeni bundan sonra mihro:)))

hee bana arkidişlerim hep polyanna fatma dirler kendi aralarında:))
ay ayy tamam severek aldım görevi:DDD
ne güzel diyorlarrrr yakışmış bu isim şekerim:))))

yani bu mu pembe gözlüklü fato:103::103::103::103::103:
heheh aynen öyle şeker:)) çok yakışmış fatoyaa:)
nispeet yap bizde kıskanıp gaza gelelim :D
ayy olmaz yaaa yaamam öyle şekerrr
bunu hangi sitede yaptın canım
günlük kalori ihtiyacı diye arttım googleden çıkn sitelerde yaptım :DD
Aslı toplu alıntı yapmayalım cevap yaz mak zor oluyor... Yine tektek alıntı yapalımm. Yine 7 tane mesaj sayılır gerisi sayılmaz.... Ben paylaşımın artacağına eminimmm
bak bak nasıldaa çayıyorrrr:)))))
oy oy oy ben de çok tedim dün yaz yaa ne olacak heheheheee bizde senin yedikelrini okur doyarız:))))

oyyy canım benim sen yaz biz sayarız seni :)))

kız nesi süper ben çok yediğimi sanıyordum ama herkes beğendi her gün böle mi yesem acebe:52::52::52::52::56::56::56:....
yazmam çok yedimmmm:)))unuttum bilee:DDDDDD ama snein menün gayet güüzell öylee yap sen şekerimmmm
ohh valla iyi oldu hep böle kalsın artık ne o öle say say bitiremiyordum vallah...
hahahahahhaaa ayy ilkoş çok güldürdün beni yaaa sabah sabah...
Allah hep güldürsün snei güzleim:))

kız niye kızdırmıştı seni kayınvaliden...yaa arada benimki de yapıyor ama sevgisini bildiğim için seslenmiyorum çok uçlarda bişey sölerse karşılığını veriyorum ben de tepkimi koyuyorum ama çok bişi yapmaz zaten eşimden çekinir..çok merak ettim ne yaptıydı anlat bakiiim

bitmiyor o borçlar yaa biri bitse biri başlıyor
uzun h,kayeydi şeker:DDDD incir kabuğunu doldurmayacak şeyler:D

bende inceleyim bakalım..

bakk şekerim:)

evet canım sana katılıyorum allah sağlık versinde çalışalım kimseye muhtaç olmayalım...

hahahahaaa yıkıl karşımızdan:))) canım internette yapılan bu sonuçlar doğru çıkmıyor çünkü senin kilona ve boyuna göre yağ oranını kas oranını tahminen hesaplıyolar ben mesela 1.61 boya göre 58 kilo olmam lazımmış ama ben 58 de balık etli oluyorum tam anlamıyla 55 den sonra gidiyor benim löp etlerim...oo çok farklı oluyor yanii o sayılara güvenme sen..daha zayıfla da burda kal :)))hehehehe seni göndermemek için zayıflama hastalığına yakalatacaz yakında seni ayy allah korusun

hahahahaaa ayy kilo al diyo :)))) acilen hemde hahahahahaaa
/QUOTE]

aynen canım snein gibi düşünüyorummmmmm banada çok inandırıcı gelmiyor zaten:DDDD
alırmıyım o kiloları vericem diye canım çıktıı zaten:DDDD

Ayşe sende mi deniz kızı oldun.. Zayıflayan deniz kızi oluyo.. Şişmanlar da deniz anası olsun:):) kiki
:))) negüzel benzetmeeee böyleee
ilkosun resmi bunun gibi yaa
yaaa denizkızımıyım şimdik ben:DDDDD

ya benim derdim başka ben hiç istemiyorum..niye kadın dogruyor erkek sefa suruyor :) eşim zaten erkek dogurabilse ben yapcam meraketme diyo bana :))
:)))))) buda güzelll yaaaaa hehe:))
iyi pazarlar kızlar
güneşli bir güne boğaz ağrısıyla merhaba :52:
nasılsınız
yy geçmiş olsun aslım snein hastalıklar kronik yaaaaa vallaaaa çok fenaaaa
babam yapardı ama ben h,ç yapmadım ne biiym yılbasında evde olursak düşünüyom ilkoştan tarif alıp
şekerim bensana özelll formülü vereceğimm püff noktasını:DDDDD bak parmaklarınıda yiyeceksinnn sen gibi hamarat hatun rahatlıkla yaparrrrr onudaa
:27::27::27::27::27::27:
doğum kadının vücudunu yıpratıyor gibi görünsede aslında her doğumda hücreler yenileniyor
neden kadınınların ömürleri erkeklerden uzun canım
doğumu biz yapalım evle çocukla biz uğraşalım ama biz daha uzun yaşıyalım cevabı doğum vücut kendini yeniliyorda ondan bilimsel bir araştırmadır bu
acılı sancılı bir durum ama kadına faydası var doğumun
hımssssssss bizi kandırıyorlarr bence:DDDDD
al Saliha kullanmıyorum avatar falan
neden avatarsızsın yaaaa kullannnnnn boş boş olmuyorrrrr
Ben gidip poğaça için hamur yogurayım
Allahtan yemek yapmayı seviyorum valla onuda yapmazdım :47:
iyiki seviyorsunn yoksaa evde isyan çıkardııı:))))

canım benim eşimde eder tek laf edersem nankörüm demektir.İlgisi yardımı hep vardır.Kocamla ilgili değil genel olarak o süreci biz yaşıyoruz ya niye biz..Buna bozuluyorum.regl bize her ay her ay..çocuk bize emzirme biz vs vs..zaten toplumun kadına bakış açısından hiçç söz etmiyorumm..

ayşeee boşverrrrrr düşünme böyleeeee şeylerrrr doğal akışına bırakk:DDD yoksaa seniiiii feminisstttttttttt ilan edicemmmm

Akşamları çok az yicem bundan sonra.. Çok az çok az çok az.. Azıcık yicem.. Minicik yicem.. HiçbirşeY yemicem.. :) yok böyle çok abarttım.. Birascik yiyim.. Gündüz yediklerim değilde akşam yediklerim üstüme kalıyo sanki.. En geç 7 de yiyordum.. Hakan olmayınca abimle spora da gideriz.. :) oda zayıflamak istiyormus.. Sömester tatilinde söz kesicez abime.. Inşallah benim boşanma olayım etkilemez planları..

kızlarrrrrrrrrr menüm
sabah=öğlenn
1 yumurta
3 çatal sucuk
1 domates
2-3 çatal peynir
5 zeytin
3 çay kaş. bal
2 dilim ekmek (kızarmış)

akşam
1 pirzola tavuk fırında
yarım gögüss fırındaa
1 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı kereviz

ilerleyen saatlerdee 1 kepçe kadar aşure yemeyi düşünüyrum:D

Akşamları çok az yicem bundan sonra.. Çok az çok az çok az.. Azıcık yicem.. Minicik yicem.. HiçbirşeY yemicem.. :) yok böyle çok abarttım.. Birascik yiyim.. Gündüz yediklerim değilde akşam yediklerim üstüme kalıyo sanki.. En geç 7 de yiyordum.. Hakan olmayınca abimle spora da gideriz.. :) oda zayıflamak istiyormus.. Sömester tatilinde söz kesicez abime.. Inşallah benim boşanma olayım etkilemez planları..

sen akşamları dikkat et fıstıkk rahat edersin bakkkkk

kızlarrrrrrrrrr menüm
sabah=öğlenn
1 yumurta
3 çatal sucuk
1 domates
2-3 çatal peynir
5 zeytin
3 çay kaş. bal
2 dilim ekmek (kızarmış)

akşam
1 pirzola tavuk fırında