Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

18 aralık pazar

sabah

öğle
1kepçe çorba
1kase makarna

akşam

3 dilim çavdar
1 zeytin
1 çay kaşığıbal

Son düzenleme:
20 aralık salı

sabah
2 tavada yumurta
3 dilim çavdar

öğle
2 yumurta
4 çavdar

akşam
1 kepçe pilav
1 kepçe kurufasulye
1kase çorba
1 dilim çavdar
3 kaşık havuç salata

selam kızlar bbenn geldimmm ne var ne yok?
benim bu haftaki rakam çok çok kötüüü yaaa:((bu kiloalardan sanırım kurtulamıycammm:((bi de şu hastalık yüzünden bütün vücudum şşiş tuvalete gidemiyorum gidisince de azar azar geliyo malesef:((bu sabahki kilomu vericem yarın için çünkü yarın yolda olucam sabah 7den itibaren...seminer var 3 günlük..o sabahkikilom 71.2:(((aldım yaani:((
ya ben artık bi atak yapmak istiyorum..karatay veya dukan gibi bi programa girmek istiyorum..sizin bi fikriniz var mı bu konuda?çünkü takılıp kaldım bu kiloda..tamam anlıyorum 15 seneye yakın bu kiloda olunca vücut kıramıyor ama ben de artık sabredemiyorum malaesef:(( bu konuda fikri olan veya beraber başlamak istiyen var mı?

21 aralık çarşamba
sabah

öğle
1 tatlı kaşığıreçel
3 zeytin
2 sarma
3 dilim çavdar

akşam
1 ayran
1 poğaça
1 halka tatlısı
3 avuççekirdek
yarım revani

22 aralık perşembe
71.9

sabah 5 zeytin
2 dilim ekmek
1tk reçel

öğlee

yarım tavuk döner
1 ayran
5 avuç çekirdek

akşam

yarım tvk döner
1 bardak ıhlamur

ikonlar gelmişken menüleri yazdım.. kodunuda kaydettim bundan sonra düzenli olarak menülerimi yazıcam arkadaşlar

Son düzenleme:
iyi iyi versin ilaçta kullan canım..aa sen mimar mısın
verdi ilaç ama sallamadı bile..ne olduğunu falan bile anlatmadı..yarın istte tahlillerimle özele gitcem bakalım:((efet canım nacizane bi düzen kurmaya çalışıyorum...
canım eşind emimar değil miydi ben niye böyle hatırlıyorum
amin canım sağol
istanbula gidersen senin işin ne olacak canım
hayırlısı olsun canım ama biran önc ebaşla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur
yok canım benim eşim mali müşavir namıdiğer muhasebeci....bilmiyorum yaa..burda takılırım gibi geliyo..ofisi kapatmak bana göre dil kesinlikle...ama belli de olmaz işte..kesin bi şey yok ya ortada....
bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkıııı:32::32: koop kooppp

ayy bende varda yapan nerdeeeeee...ama başlıycam bu hafta.....

kızlar ben geldim..ben sinir bozucu bi gün geçirdim bgn bundan sonra kızımı kayınvalideme bırakmıycam babamlar bakacak..ama gerildik yani eşimle..benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi sölemişler eşimin abisine oda inanmış yani eşim beni bilmese o da inanacak onara ama herkese koydu postasını bidaha gitmiycem ben de..
sorma canım yaa..bu aralar herkeste bi gerginliktir gidiyor.bazen bazı insanalra karşı keskin ve sert konuşmak daha etkili oluyor bence hareketlerin gayet normal....benim de günüm fenaydı..merak etme bence az bile tepki vermişsin...bildiğini ve sölenenlerin kulağına geldiğini belli etmek bile gerekiyo bazen..çünkü karşıdaki iice pişkinliğe vurabiliyo işte:((
ben varya sinirliyken çok motive oluyorum veliyle yine küssek mi acaba :))ay allah korusun çekemiycem artık gerginkiğe tahamülüm yok...ben de bu hafta motive edecem kendimi yarından itibaren başlamayı düşünüyorum birlikte başlayalım canım

yaa karataya başlamak istiyorum beennnnnnnnnnnnnnnn.................

Son düzenleme:
valla kese attırmak inan masajdan daha güzle oluyor:D
biz bu akşam gidecektik arkadaşın eşinin işi çıkmış kaldıkkkk neyse hafta içi giderizz:DDDD
buranın termal otelleri çokk otellerinde hamamaları var aile odaları var oda oda her odada havuz falann çok iyi oluyr eşli falan gidiyor millet
ohhh keyfe bak millette yafff:)ben de bizim banyonun avuç içi kadar küvetinde ılık suyla temizlendim sanıyorum:))he hee hee..canım termal oteller nerdekine orda?
figen abla üvey annem canım :))
şu oldu canım bizim oturduğumuz evin üstün de eşimin babası yüzünden ipotek var ama haksız yere konulmuş ve kanıtlanabiliyor..ben de dedim ki kayınpederime baba benim avukat arkadaşım var ben onu ayarladım sen sadece bi kere gidip vekalet vereceksin bir de durumu izah edeceksin gerisni ben takip ederim ev boşuna satılmasın ben de durum ne ona bi bakıyım birde çoç
cukla sokakta kalmak var dedim...onlar da bunu hamza abiye (eşimin abisi) bi anlatmışlar ki sorma ben akşama kadar boğazlarına çökmüşüm evi temize çıkartın sizin yüzünüzden çocuğumla sokakta mı kalacam demişim benim kalbim var ben uğraşamam bunlarla özgede sıkboğaz ediyor bize demiş..ben sanki veliyle evi için mi evlenmişim ev olmasaydı ne yapcakmışsım daha da b,r sürü şey işte ama hiç bişey demedim bir daha defneyi bırakmıycam oraya onlara bu yeter...en nefret ettiğim şey arkamdan konuşulmasıdır ben 3 aydır onların taksidini ödüyorum her ay para bırakıyorum kayınpederim kalpkrizi geçirdi çalışamıyor diye mükafatı bu oluyor işte
canımcım bence ilk fırsatta hep beraber otururken sinirlenmeden baba geçen gün sizin iyiliğiniz iiçn bi adım atmıştım yaaa..ondan vazgeçtim yanlış anlaşılma olmuş...siz kendiniz uğraşın bundan sonraki süreçle..ben ne de olsa dıaşrdan biriyim daha fazla yanlış anlaşılma olmasını istemem bu süreçte gibi bişeyler muhakkak söle..çünkü öteki türlü hep için içini yiycek...sen kendine dert edineceksin...muhtemelen bu süreçte yakın zamanda isze oturmaya gelirler suçluluk psikolojisi ile...yani en azından ben öle yapardım çünkü senin kadar sabırlı dilim bu gibi konularda...susup tavır almayı ebceremiyorum içim içimi yiyor günlerce...bu yüzden de hep dert oluyo içime bazı şeyler...en iisi de kafana takma şu saatten sonra..onlar düşünsün torun hasreti çekecek olan onalr...

hiç birşeyin farkında değilim... sizdenn zaman istiyorum.. şuanki durum ise hakanla konuşuyoruz annemler yanımda bi kaç gün daha kalacaklar

canımcım geçmişe dalmıım seni yeni farkettim kusura bakamma...ne alemdesin?bence ailen ve hakandan ayrı bi kaç gün geçirsen çok sağlıklı kararlar alabilirsin..ama böle bu kadar yakınken insan çok duygusal oluyor malesef:(((

bide dans etmek acayip kalori yakıyormuş geçen gün tvde izledim...spor yapamıyorsan dans et diyor..300 küsür kalori harcatıyormuş 1 saat dans...ben en iyisi kendime mezdeke indiriyim hehehehhehehhe oh oh yandan yandannnn çıkıçıkıııı:32::32: koop kooppp

bende sendenim... çok güzel oluyo... bayan dansçılrın vücutları ne kadar güzel oluyozaten..

canımcım geçmişe dalmıım seni yeni farkettim kusura bakamma...ne alemdesin?bence ailen ve hakandan ayrı bi kaç gün geçirsen çok sağlıklı kararlar alabilirsin..ama böle bu kadar yakınken insan çok duygusal oluyor malesef:(((

şuan böyle bi ortam yok

ailem sorunsuz devam etmesi için ellerinden geleniyapacaklarını temin ediyorlar

Back
X