- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #60.361
bebem ne sordun?
mala diye bir kelime kullanmışssında onu sordum
bildiğimiz boyacı malasmı

mal-mülk anlamındaki mal mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebem ne sordun?
nasıl olayım hala adet olmadım. nasıl olunursa öyleyim enercimi pozitif tutmaya çalışıyorum :)
yaa oyacım mala bağlamak nedemek
bu boyacı malasımı
yoksa mal-mülk anlamındaki malamıikisnide düşünüyorumm anlayamadım hehe
soğan suyu söktürür derler canım dene istersen ama çok pis kokuyor![]()
aslı ben yarın iş için günübirlik bursaya gidicem. ordan girebilir miyim bilmiyorum o yüzden yarın için izinli olabilir miyim? eger girebilirsem tabiki yazarım ama ortam ne olur bilmiyorum. orda uedaş bizim müşterimiz ve uzun saatler süren toplantılar olabiliyor. akşam da geç dönüyoruz istanbula eve gitmem 12 yi geçer muhtemelen.
gündüz ortam uygun olursa girerim ama olmaması durumunu düşünerek yarın izinli sayılmayı talep ediyorum
hahahahah çok güldüm ya. şimdi şöyle izah edeyim şekerim;
mala bağlamak: hani böyle mal mal bön bön bakma durumu vardır etrafa. anlamaz gözlerle yani çine bilmeyen birinin çin mahallesinde arapça yol sorması gibi ahahahah
işte dün o derece yorulmuştum ki beynim o moddaydı:))))) bilmem anlatabildim mi şekerim
hakketen bilmiyomuydunayy teşekkür edeirm şekerm ayşeyedesordum o anlattı istanbul ağzıyla konuyşur oyaa dedi nedemk olduğunu söyledi ::))) şuanda mala bağladım cuk ladı bende
![]()
şimdden afiyet olsunn canım:))))))) çok gzeell sabah nasıl salata yeidnDDD ay ben senins abahlarına takmış vaziyetteyim
![]()
ayy teşekkür edeirm şekerm ayşeyedesordum o anlattı istanbul ağzıyla konuyşur oyaa dedi nedemk olduğunu söyledi ::)))
şuanda mala bağladım cuk ladı bende![]()
hıh nerem çatlak derrrrrrmişimçatlak kıs yaaaaa :)
patates kızartıcam ama ben yemicemhoşbuldum cnm ne var menüde
:))) hehehenormal olmadığını bende kabul ediyorum
patates kızartıcam ama ben yemicem![]()
adet olmadığım dönemler çok iyi frenliyorum kendimi.. reglhaftasında kendimi bi afrikalı gibi hissediyorum.. mutfaktaki herşeyin elimden alınacağı hissine kapılıp hepsini midemde stok etmeye çalışıyorumeminmisinbence otlanırsın gibi geliyor o güzel kouya dayanaiblecekmisin yapmaa boşver
![]()
görüşürükkkkkkkkızlarr ben kaçar akşama giremeyeiblriimDDDDD öpüldünüzzzzzz