Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hala regl olmadım. ama şişlik falan da yok. e hamile olma olasılıgım da yok:))) ama canım sürekli bişiler yemek istiyor. ne olcek benim bu halim acep. dün eyüp sultana gittik ikindide namaz kılarken secdede kaldım belime ve kasıklarıma saplanan agrıyla sanki adet olmusum gibi. allahım dedim şimdi değil :)) ama sonra bi baktım tık yok

canımcımm Allah kabul etsin negüzel biryerde namaz kılmışsınnn tüm duaların kabul olsun inş.

menum

sabah yok zira uyudum

11:00 2 dilim kepeli uno ekmek beyaz peynir bir rafadan yumurta 3-4 zeytin tere ve roka salatası(bol limonlu) şekersiz çay

16:00 1 tane sigara böreği şekersiz çay(şu an ablam geldi çay içiyoruz)

akşam bol yeşil salata ve annemin düdüklüde az yağ ile pişirdiği dana etinden biraz yerim.

afiyet olsun canım menün çok güzel çok beğendimmmm

muckkkk nasıl hissediyorsun kendini. mercimekte hareket var mı:54:
iim çok iim şükür:))
mercimekk ne durumda bilmiyorum kendini hiç hissettirmiyor heran regl olacakmışım gibi kasık ağrılaırm varrr birde memişlerin herbiri kafam kadar oldularr:DDD şahlardı şahbaz oldular:D

iim çok iim şükür:))
mercimekk ne durumda bilmiyorum kendini hiç hissettirmiyor heran regl olacakmışım gibi kasık ağrılaırm varrr birde memişlerin herbiri kafam kadar oldularr:DDD şahlardı şahbaz oldular:D

e o his çok normal. daha yeni yeni yer ediniyor içerde kendine yavrucak

dünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 haşlanmış patates
ara 2 fincan yeşil çay
1 kase sebze çorbası
ara 1 adet elma
akşam 1 tabak taze fasülye
ara 2 fincan çay şekersiz

bgn ki menüm
sabah öğlen
4 çatal sucuklu omlet 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
2 fincan çay şekersiz
ara 1 adet minicik baklava
akşama balık var 1 adet balık yerim biraz da salata

hahahaa bana da fenalık gelirdi annemi tatmin edene kadar aynı soruyu cevaplardım çok iyi anlıyorum seni :)) canım istediğin gibi bi iş bulursun inşallah..

acaba diyorum ne konustugunu unutuyor mu yoksa sırf konusmak için m yapıyor yoksa cevapları mı unutuyor. ama yok sordugunu aunutuyor olmalı. aslında iyi sorgu polisi olur. mesela az önce salatalarını yıkayayım mı sorusuna tam 7. defa hayır annecim ben yıkarım yanıtını verdim ve şu an mutfakta salata yıkıyor:))

bugünkü menüm

• sabah
1 yumurta

• öğle
1kepçe bulgur
1 kepçe taze fasulye
yoğurt

• akşam
1 kase çorba

kızlarr merhabaaa ben geldim tekrarrrrrr
menümüde yazayım biraz kaçtı bugün ipin ucu

sabah=öğlem