• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya bişi sorcam şu twist midir nedir yuvarlak bişeyvar üstünde sağa sola dönüyon bel inceltmek içinn almayı düşünüyorum işe yarar mı kiiii? kullanan var mıııı..benim bu belin inceleceği yok bacaklarım eskiye döndü sayılır ama bell hala dönmediiii

aslıı canım ben duamıyorum göxlerım kapanıuo çıkıyorum czaya kalıcam galıba sağşlık olsu öpüorum çok hepinizi:17::17::17:

tamam canım ama ilk önce 3 şubat var benim doğum günüm :35::35::35::35::35:
:
hehehe tamam anlaştıkkkk
aslıcım ne diyeceğim sana az önce gezmeden geldim arkidişim sarıdan hürrem kızılına dönmüşş ay çok güzeldi rengii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyurulur

kimseyi bulamadınmı :1:3 sayfa ilerlemiş:1:canımmm senin yazdığını görmeden çıkmışım.. 3 gündür o kadar iş yaptımki.. ömrümde böyle çalışmamıştım bi temizlik aşkı geldi..

bulamadm:((( kimsecikler yoktu:((((((
ellerine sağlık canımmmmm güle güle kirlenin

aslında güzel bir filme benziyo canım şimdi konuşmalar son sahneye geri dönme tam nasıl oldu bilemediğim için bişi diyemeyem ama izlenebilir bir film gibi geldi en azından benim için gerilimi severim :27::27::27::27:

güzeldi canım ben de beğendim yani hiç beklemediğin şeyler oluyor filmde.ama sinemada izlemeye değmez.pcden de izlenebilcek bir film öyle görsel bir güzelliği yok yani:) gerilim diyince fragmanda cıktı bi tane kuzenle fragmanından bile korktuk içimdeki şeytandı adı sanırım.cok korkunctu

hadi ya sert kalıp olmasa olmuyor muuuuuuu????????????? benim yok öyle minik sert kalıbım...çok mu doldurdun acaba ondan da yayılmış olabilirrrr..metal kaplarım var minik ama ben dün çok minik kağıt kaplar aldım çok şirinler onda yapmak istiodummm

sadece kağıt kalıba döktüm demir yok yani :1:

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir

bir heycanlaaaa geldiiii ama maalesef fosss çıktı hıhhhhhh

bende bizimtakımda 3 hafta bildirim yapmadıdiye anladım.. takım kurallarını yazıyorsunn.. kabul ediyorum dediyse.. ne biliim bi açıklama yapar heralde.. özelden mesajmı atsan:26::26:

atıp uyardım canım daha önce
kurallarıda yazdım
cumartesi 4 mesaj yazdı
dün hiç girmedi hatırladığım kadarıyla

kızlar ya bişi sorcam şu twist midir nedir yuvarlak bişeyvar üstünde sağa sola dönüyon bel inceltmek içinn almayı düşünüyorum işe yarar mı kiiii? kullanan var mıııı..benim bu belin inceleceği yok bacaklarım eskiye döndü sayılır ama bell hala dönmediiii

oklavayı koy beline yada boynuna sağa sola dön:8:

aslıı canım ben duamıyorum göxlerım kapanıuo çıkıyorum czaya kalıcam galıba sağşlık olsu öpüorum çok hepinizi:17::17::17:

tamam canım geçmiş olsun iyi geceler

hehehe tamam anlaştıkkkk
aslıcım ne diyeceğim sana az önce gezmeden geldim arkidişim sarıdan hürrem kızılına dönmüşş ay çok güzeldi rengii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyurulur

hımm düşünmekteyim :27::27::27:

hmm biraz sağlıksız bi kase yoğurt ye :1:

yoğurt yok malesef evde

güzeldi canım ben de beğendim yani hiç beklemediğin şeyler oluyor filmde.ama sinemada izlemeye değmez.pcden de izlenebilcek bir film öyle görsel bir güzelliği yok yani:) gerilim diyince fragmanda cıktı bi tane kuzenle fragmanından bile korktuk içimdeki şeytandı adı sanırım.cok korkunctu

hımm aklımda bulunsun

hmms kendi bilir takım sayımız iyi.. takıma birilerini davet edimmi :26:

canım ben takip ediyorum uygun birilerini bulmak için hep şikayetçiler zamanımız yoksa giremiyorsak nete napalım diye ama takımların yürümesi içinde paylaşım şart yani

canım sanat filmi değildi aslnda iki kadın var bunlar ayıptır söylemesiz lezbyen aynı evde kalıyolar biri kadın doğ doktoru diğeri de oyuncu ama profesyonel değil işsiz gibi yani.bu eve bir falcı geliyo doktor cağırttı diyo oyuncu olan kadın ben oyum diyo.meğerse bu kadının torunu hastane sucundan dolayı ölmüş bizim doktor da buna göz yummus.ama falcı kadın baya gaipten haber alıyo yani:d silah fln var baya tırstım bazı yerlerde.tabi bizim oyncu sevgilisinin bunu yaptına inanmıo doktor eve gelio yaptm dio oyuncu kız duygusala baglıyo evden cıkıyo gidiyo.sonunda ise filmin basında falcının eve gelme sahnesinin aynısı vardı tek bir farkla. oyuncu olan kızımız falcı rolünde.falcı olan kadın da oyuncunun rolunde sonunda ne demek istemiş anlamadm anlayan var mı:D

çok karışık bir film olmuşşş bu:DDDDD birazcıkta tırs tırss sanırım:D

Back
X