• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy canım kolay gelsin valla.bende yemek hazırlıyorum babişimiz gelir birazdannnn..ütü yaptım öyle yani pehh ev hanımı modu yaniii tanrım vakit geçsin hemen de çalişmaya başlıyımmm kurtulkayımmmmm

saol cnm sana da kolay gelsin. ahhahhh keşke ben de snn yerinde olsam evli mutlu cocuklu:(:( Allah mutlulugunuzu daim etsin canım:)
selam kızlar nasılsınız

selam cnm hoş geldin

Menüm:

sabah dardanel ton balıklı light sandviç(170 kalori) ve şekersiz çay

ara bir orta boy havuç

öğle yarım kase mercimek çorbası, biraz fırında pişmiş mezgit balığı, bol limonlu roka, limonlu brokoli salatası

ara şekersiz çay bir tane kepekli bisküvi

akşam limonlu brokoli salatası ve yoğurt

güzellll pasteeeee nasıldı neli yaptınızzzz şekerimmmm...ayy ben bu doğum günümü 6 yıl sonra ilk defa ailemle kutlicam yaşasın hep ben ist.dayım o sıra ilk defa bu sefer olicikkkk kikikikii:32::32:büyük ihtimal perşembe gelecekler yani haftaya=)))

canım şimdiden mutlu yıllar
pasta düzdü canım pek muhteşem bişi değildi kekini yaptık krem şanti ve muz koyduk o kadar bu kadar beceriyoruz :52::52::52:

hehe bir geyik geldi aklımaaa:DDD
otlar zayıflatsaydııı ineklerrrr tığ gibi olurdu hahahahaha:DDDD
babam şeker hastası annem hergün salata yapıyor ama 10 kişilik:DDD bunu babama söyleyinceeee adamın gülmekten göbeği çatladıydı:D

canım babana salatanın hepsini koymayın tabak tabak verin sanki o zmaan daha çok yemiş gibi yer az yer

Günaaaayyyydddııııın buzzzz gibi bir sabahtan totom donarak geldiğim iş yerinden günaydın hepinize şekerliklerim bırrrrrrr.

:))) bugün kendini biraz daha keyifli hissediyorum saat 11:00 de güvenlik denetimi var türk telekomdan gelecekler onlarla ögle yemeği yemek zorunda kalmam umarım ziraaaaaa haşlanmış brakonim yanımda(brakoni=brokoli)

hepinizi kocaman ve manda göle sıçar gibi ses çıkartacak şekilde öpüyorum:)))

allah seni :35::35::35::35::35:

merhabaa canım hoş geldinnnnnnnnnnn ben çokiyiyim şükür sen nasılsın fıstık

geçmiş olsun:)))) canım bir kahveyi haketttin sanırım:)))

bende senigördüm ebee :))))

hımsss nasıl birşeyyyy turbun soyulmuş hali var ya beyazı ona benziyorrr tad olaraktaa patatesimsi birtadı varrrrrrr
:)))

ayrıcaaa mutlakada yemelisin:))))))

saol cnm sana da kolay gelsin. ahhahhh keşke ben de snn yerinde olsam evli mutlu cocuklu:(:( Allah mutlulugunuzu daim etsin canım:)

selam cnm hoş geldin

selam kızlar :54::54::54::54::54:

Menüm:

sabah dardanel ton balıklı light sandviç(170 kalori) ve şekersiz çay

ara bir orta boy havuç

öğle yarım kase mercimek çorbası, biraz fırında pişmiş mezgit balığı, bol limonlu roka, limonlu brokoli salatası

ara şekersiz çay bir tane kepekli bisküvi

akşam limonlu brokoli salatası ve yoğurt

canım çok güzel bir menü
buram buram sağlık kokuyo :52:

Hurmalı portakallı kereviz salatası

Malzemeler:
* 4 adet orta boy kereviz
* 10-15 adet hurma
* 2-3 adet portakal
* 80 ml zeytinyağı
* Tuz-karabiber

YAPILIŞI

* Kerevizleri halka halka, ince ince dilimleyin. Daha sonra kibrit kalınlığında “julienne” doğrayın. 2 adet portakalı sıkın ve kerevizlerin üzerine dökün. Bu hem portakal tadının kerevizlere işlemesine hem de kerevizlerin kararmamasına yardımcı olacaktır.
* Hurmalarınızı uzunlamasına ortadan ikiye bölün ve çekirdeğini çıkarttıktan sonra aynı kerevizleri doğradığınız gibi doğrayın. Kereviz-portakal suyu karışımına hurmaları, tuz-karabiber ve zeytinyağı ekleyerek iyice karıştırın ve servis edin. Eğer portakal tadını daha baskın hissetmek istiyorsanız portakal suyu miktarını artırabilirsiniz.

amanda aman tariflerde veriliyormuş :46:

yerim seni bıdık:))) gittik bebişiçin dr muzaaa beibşimbüyümüş ablasıııı 2.7 cm olmuşş
kalp atışlarımızıdaa duyduk güm güm güm:)))))) kesemiz güzel suyumuz güzel dedi drr
birsürü kan verdim tahliller yapılacakkkk:)))
heycanlı güzel bir günnn:))))

ay maşallah bıdıka :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff

cadıya bak uykusuz bırakmış seni hasta filan değildir inş

ASLI gece 00.00 dan sonraki paylaşımları hangi gune yazıyoruz.Banucan 02.00'den sonra 6 adet paylaşım yapmış kabul edeyim mi nasıl olacak??

10.01.2012 Salı sayım

aynalar: 7+
banucan: paylaşım yok
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: tam 7 :)
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli

canım 12 den sonra yeni güne yazılır
banınun paylaşımlarından ben memnun değilim açıkçası olumlu bakmıyorum takıma girme konusunda
ellerine sağlık :54:

kızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa....
ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim...
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....

canım normal ilaçlar serumlar etkiler
ne kadar kilo aldın seni rahatsız edecek kadar çok mu

yerim seni bıdık:))) gittik bebişiçin dr muzaaa beibşimbüyümüş ablasıııı 2.7 cm olmuşş
kalp atışlarımızıdaa duyduk güm güm güm:)))))) kesemiz güzel suyumuz güzel dedi drr
birsürü kan verdim tahliller yapılacakkkk:)))
heycanlı güzel bir günnn:))))

allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm

afferinnn mihroşaaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
afiyett olsun kan olsun vitamin olsunnn :49::49::49::49::49::49:

can olsun :emir_bebek:

kızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff

ay canım ya

ayy 3,5 a kadar iyiydi sesler falan çıkardı sorun yoktu sonra ben dayanamadım babişe dedim azcık sen bak kaldır beni tekrar 4,5 da kalktım ortalığı yıkıyo deli gibi ağlıyor anlamadık niye gazı vardı sanırım pofffff tanrım ne zaman bitcek gaz sorunumuz..bi de gaz yapacak şeyler de yemiyorum ne yapacağımı şaşirdım yaaaaaa

benim ilk oglanın 2 yaşına kadar sürdü canım korkutmakgibi olmasın da

Back
X