- Konu Sahibi Pinarbartu
- #62.201
kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=
))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokah kıyamam sanırım belli bir yaşa kadar hep böylelerallah yardımcınız olsun
sen geçen hafta kaç kiloydun ki
yok
kız benimki böyle yaa sanşsızımm ya ....
ay bilemiyorum valla yaaaaaa...çevremde doğum yapmiş ark.larımdan yok benimki gibi gece uyumayanıyok yok yalnız sende değil. :)
kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=))))
umutsuzluğa kapılma gayet ölçülü ve güzeldi menülerin bence...ben onu yesem 55 olmuştum valla...ben daha çok yiyorum...ama metabolizma meslesi biraz sanırım...hormonlarla da alakalı..hem sen bence bu hafta reglinden dolayı böyle oldun bence akşam emoşun şu ödem söktürücü karişimlarından yap..ona çok iyi geliyo sana da iyi gelebilirrrrben sanırım 99 u hiç göremicem hepiniz mezun olceksiniz ben böyle kalıcam burda obez obez(
ben sanırım 99 u hiç göremicem hepiniz mezun olceksiniz ben böyle kalıcam burda obez obez(
umutsuzluğa kapılma gayet ölçülü ve güzeldi menülerin bence...ben onu yesem 55 olmuştum valla...ben daha çok yiyorum...ama metabolizma meslesi biraz sanırım...hormonlarla da alakalı..hem sen bence bu hafta reglinden dolayı böyle oldun bence akşam emoşun şu ödem söktürücü karişimlarından yap..ona çok iyi geliyo sana da iyi gelebilirrrr
ay bilemiyorum valla yaaaaaa...çevremde doğum yapmiş ark.larımdan yok benimki gibi gece uyumayanı
canım senin mutlaka spor yapman lazım.. hormonlarınla ilgili problemin olduğu için.. bazıları az yiyerek kilo veriyor ama bazıları sporla diyetlerini desteklemek zorunda... hele akşamları 1 saat yürüyüş yapsan her hafta garanti iki kilo vericeksinnn
HERKESE SELAMLAR....
sevgili takımım izin aldığım dönemde belli gelgitler yaşadık ailevi sorunlardan dolayı..ve bazı değişim kararları aldık...sanırım en yakın zamanda farklı bir şehirde farklı bir hayata başlayacağız..inş hakkımızda hayırlısı olur...o yüzden de devam ve kilo verme konusunda istikrar sağlayacağımı şu dönemde pek sanmıyorum...yanlız yanlış anlaşılmasın...bu sadece topik ve devamlılık anlamında yoksa kilo verme serüvenim aynen devam edecek emin olun ve başarı öykülerine de resmimi koymadan bırakmak benim için büyük bir yıkım olur o konuda merakınız olmasın:))şimdiye kadar bana olan desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ederim...ben hep destek ve yardım gördüm bu takımdan..beni kilolarım ve görünüşümle yargılamayan müstesna insan topluluğum benim inş bi an önce sizler de hedeflerinize ulaşırsınız ve bu üzerimizdeki paket paket margarinlerden krutulursunuz...bugün itibariyle 69.2yim...sıkıntı ve karatay sonunda direnci yıktı zannımca..yanlız önümüzdeki bikaç haftada da aynı tempoyla bir yoğunluk beni bekliyor...anlayacağınız devam ve paylaşım anlamında çok da dahil olamam artık..o yüzden de takımdan ayrılmak istiyorum...yoksa takımdaki herkes benim için çok değerli...sizlerin beni anlayışla karşılayacağından eminim...arada tekrar uğrarım fırsat buldukça...Kendinize çok iyi bakın 14.takım ve hedefe ulaşmadan bırakmak yok....sevgiyle kalın...
HERKESE SELAMLAR....
sevgili takımım izin aldığım dönemde belli gelgitler yaşadık ailevi sorunlardan dolayı..ve bazı değişim kararları aldık...sanırım en yakın zamanda farklı bir şehirde farklı bir hayata başlayacağız..inş hakkımızda hayırlısı olur...o yüzden de devam ve kilo verme konusunda istikrar sağlayacağımı şu dönemde pek sanmıyorum...yanlız yanlış anlaşılmasın...bu sadece topik ve devamlılık anlamında yoksa kilo verme serüvenim aynen devam edecek emin olun ve başarı öykülerine de resmimi koymadan bırakmak benim için büyük bir yıkım olur o konuda merakınız olmasın:))şimdiye kadar bana olan desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ederim...ben hep destek ve yardım gördüm bu takımdan..beni kilolarım ve görünüşümle yargılamayan müstesna insan topluluğum benim inş bi an önce sizler de hedeflerinize ulaşırsınız ve bu üzerimizdeki paket paket margarinlerden krutulursunuz...bugün itibariyle 69.2yim...sıkıntı ve karatay sonunda direnci yıktı zannımca..yanlız önümüzdeki bikaç haftada da aynı tempoyla bir yoğunluk beni bekliyor...anlayacağınız devam ve paylaşım anlamında çok da dahil olamam artık..o yüzden de takımdan ayrılmak istiyorum...yoksa takımdaki herkes benim için çok değerli...sizlerin beni anlayışla karşılayacağından eminim...arada tekrar uğrarım fırsat buldukça...Kendinize çok iyi bakın 14.takım ve hedefe ulaşmadan bırakmak yok....sevgiyle kalın...
evet çok haklısın mutaka o koşu bandını eskitmem gerekiyor.
bencede al biraz önceeee ve salihanın dediği gibi spor yap canımmmmevet yapıcam. eve giderken aktara ugrayacağım. mısır püskülü kiraz sapı vs alıcam. haftasonu da sadece brokoli kereviz havuç ve meyve yicem.
siz ona değilo size uyum sağlasın.. böyle yaparsan ne zaman öğrenecek akşam olunca uyuması gerektiğini.. akşam yatma saatiniz gelince ışıkları kapa bebiş uyanık olsa bile yakma ışığı gece olduğunu bilsin yaniyavaşyavaş alışır.. ben kardeşlerimi akşam koşturur oyun oynatır yorulmalarını sağlardım.. daha bebeklik dönemlerinde onlara yönelik egzersiz hareketlerini yapar yorulmalarını sağlardım.. kollarını bacaklarını esnetme haeketleri vss
imkanın varsa dışarda dolaş daha fazla kalori harcıyorsunn.. mesela iş dönüşü 1 saatlik yürüyüş yapp.. iş yeriyle ev arası ne kadar uzaklıkta yada servis mi kullanıyorsun