• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

avokado çayı kadınların bölgesel zayıflama ihtiyaçlarını da gideren özellikli bir bitki çayıdır. formda kalmak ve fazla kilolardan kurtulmak için avokado yaprağı kür biçiminde kullanılmalıdır. bu çayın tarifi:

avokado yaprağı (2 orta boy)
bir tutam yeşil çay
bir tutam kiraz sapı
bir tutam mısır püskülü
3 dal maydonoz sapını kesmeyiniz.

yukarıda sıraladıgımız bitkileri hep birlikte bir bardak su ile kaynatıp 5 dk demlendiriyoruz. daha sonra içerisindeki bitkileri süzüyoruz. yarım limon sıktıktan sonra içime hazır oluyor. göbek eriten etkisi ile avokado yaprağı çayı her zaman için hanımların kullanımına amade bir bitki çayıdır.

DEMİŞ ENDER SARAÇ ABİ
hmmmm göbek eritiyorsa süper miş yaa

evet mis gimiyim ben :)))
bende genetik demir eksikliği var sadece ara ara o düşer ben yukseltirim ama bu sefer ilaç verecek galiba daktır kan ilacı :( yiyecekle halledemeyecem :(
demir ilaçları iğrençç denize veriyoruz bizde çocuğun yarım saat ağzı kokuyo böğğğ damla gerçi o

bizimkide aynı canım ama hiç içesim yok :52:
onu soğuk için ya bi dikişte o zaman kötü olmuyoo.ben dolaptan çıkarıp içiyodum annem de

cevap ver aslı ben ne zaman 55 oya ne zaman 99 olacakk bu iki soruya cevap istiyoruzzzz.kaptanımız değil misin söyleeeeeee:37:

ahahahahaha o kadar diyorsun yani... bu arada ahazalım sen böylede gayet güzelsin 3 kilo için sıkıntı yapma bebegim
ya ba
nanee 55 olmam lazım..bi de bacaklar gayet eskisi gibi ama belim hala kalın sinir oluyorummmmm.hala toparlayamadı karın kendini e davul gibi şişti tabiii şimdi de böyleee

Back
X