• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıı ben ne zaman 55 olcammmmmmmmmmmmm

:)))))) çok hoşssun canımmm yaaaaaaaaaaaa bence kısa zamanda olacaksın:DDD sen bu metabolizmaaaa olduktan sonra maşallahhhh birkaç hafta içinde tamamdır:DDD
tamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman :35::35::35::35::35::35:
amanınn bu cevappppppp çok fena olmuş:DDDD

evet pişerken çok güzel kokuyo. ama sanırım içindeki limondan ekşi buruk garip bir tadı var ben sevmedim ama limonsuz mu denesem bir de :52::52:

veeeeeeeeee menüüüüm
Sabah:
sirkeli su (unuttum bugün yav)
Bir poça ,çeyrek börek ,3 zeytin ,çok az peynir, maydanoz
Çay (şekersiz)
Ara:
Kestane 4 tane
Öğle:
Lahana salatası
Ara:
Saat 16 gibi
Bir poça(çokn acıktım eşimde gelmedi de)
Akşam
Hazır hamburger ekmeği içine kaşar peyniri domates ve marul

2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori:1000 civarı+yatana kadar 200 kalori hak tanıyorum
Yapacaklarım: atmadan 45 dk plates, 15 dk altbacak için bir egzersiz aletim var onunla çalışacam

hımsss fazla hamur işi olmuşş canımmm birazcık sebzeee sulu bişiler olsaaa daha hoş olurdu ama kalori hesabı olarak güzel

bgn ki menüm
sabah 1 dilim ekmek 3 dilim sucuk yarım haşlanmış yumurta diğer yarısını defne yedi :))
3 fincan çay şekersiz
ara 1 adet armut
öğlen 3 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmezi
akşam 2 dilim ekmeğe marul salam ve peynirli sandviç
bolca su ve yeşil çay içtim aralarda da

defneyiii bne yiyeceğimm vallaa özge kalmayacak sanaaaaa bıdığım yaaaaa
afiyett olsunn canım menün çok güzell hatta açlıktan ölmelik menünnnn

ben de rosemerynn bebegini seyredicem öneri için saol canım
çok güzel bi film izlemelisin canım..ben çocuk doğdupundan beri 1 kere bile film izleyemedim..ne kadar da çok severdim izlemeyi herşey yarım yamalak izliyorum..

selam kızlarr nabersinizzz ben eve yeni geldim yawss:(( bensiz neler kaynattınız bakimmmm menümü yazayım sonraaa da geçmiş yapaıymmı:DDDDd

sabah
1 poğaça

öğlen
yarım kase çorba

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzolara 2 kanat
2 yk bulgur pilavı

ara
yaırm ayva

ara
salep
çok güzzel canım menün

prtlamaz kız senin maşallahın var zayıfsın:)
the shining hayalet süvari yüksek tansiyon izledm
rosmeryle omenı indireym bakem.otel 3 ü açtım ama odaklanamadm yaa midemde bi açlık hissi oluştu sankim :( meyve de bitmiş evde houfff:((( su içtim ben de:52: şimdi devam etcem
iç iç su içç canım..izle güzel filmler

:)))))) çok hoşssun canımmm yaaaaaaaaaaaa bence kısa zamanda olacaksın:DDD sen bu metabolizmaaaa olduktan sonra maşallahhhh birkaç hafta içinde tamamdır:DDD

amanınn bu cevappppppp çok fena olmuş:DDDD
ay insallah yaa ağzından bal damlıyorrr

yerim o defnoşuu ben yumurtada yermiş cimcimeeeee..ya bende ek gıdalara başlamak istiyorum bişye yerken böyle dikiyogözlerini bakıyoo zaten elma falan yalattırıyorum cuk cuk nasıl emiyorrr..çok hoşuna gidiyooo..ay 5. ayı dolunca başlasam mı ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hazalcım kimi anneler 4.ayında yavaştan başlatıyorrrrrr sende ufaktan ufaktan verebilrisin bişilerrrr
öp benim için o güzellliği yaaaaaa
menümü yazmaya korkuyorum=(
sabah
2 dilim ekmek
1/2 kk kaşar
5 zeytin
1 tk reçel
patatesli omlet

öğle
1 profiterol

akşam kociş dışarda bende yemek yapmadım
1 profiterol
1 zeytinli poğaça
elim kadar katmer
incecik dilim kek

spor
30 yarım mekik
150 bel hareketi
30 sağ 30 sol mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
50 sağ 50 sol kıvrık bacak hareketi
100 yan bel hareketi
menün gayet güzel sporlarınnnnnn deli güzell:DDDDDD
sabah
1 poğaça
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim fırında uskumru 2 dilim patates
bol salata
sonra:(
çayın yanında 1 dilim kek 2 dilim de gofret

dişim agrıyo ama tatlıları da götürüorm diğer tarafıyla:(((
afiyet olsunn kızz hakaten dişin ağrıyorrr tatlılarr bir güzel yneiyor:DDDDD aman dahada azdırmaısn :(
geçmiş olsunn canım
bugün herkes poğaçadan gitmiş:DDDD
hemen menümü yazayım
sabah:iki dilim kepek ekmeği+bir kaşık labne peyniri
ara:-
öğle:iki dilim beyaz ekmek+iki kaşık labne peyniri+salatalık+domates
ara:-
akşam:iki dilim beyaz ekmek(çok ince)+salata+yoğurtlu havuç
ara:bir ısırık hindistan cevizli kurabiye
hımssssss çok çok az ama sağlıklı değilll çok biraz çorbaa falan için kızlar yawsssssss
afiyetttt olsunnnn

[
sabah
1 kk kadar peynir
domates
biber
1 tatlı kaşığı marmelat
1 dilim ekmek
2 bardak çay

öğle
1 dilim ev yapımı pizza
1 dilim çay

akşam
közlenmiş domates
biber
1 kk kadar peynir
1 bardak çay

ara
1 mandalina

idolüm yaaaaaaa çok güzel menün afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hazalcım kimi anneler 4.ayında yavaştan başlatıyorrrrrr sende ufaktan ufaktan verebilrisin bişilerrrr
öp benim için o güzellliği yaaaaaa

menün gayet güzel sporlarınnnnnn deli güzell:DDDDDD

afiyet olsunn kızz hakaten dişin ağrıyorrr tatlılarr bir güzel yneiyor:DDDDD aman dahada azdırmaısn :(
geçmiş olsunn canım
bugün herkes poğaçadan gitmiş:DDDD

hımssssss çok çok az ama sağlıklı değilll çok biraz çorbaa falan için kızlar yawsssssss
afiyetttt olsunnnn
yok kız nesi gzüel hep hamur işi ziyan olmasın diye yediöm=))))ya evet eskiden başlanıyodu 4. ayda ama şimdi 6. ay diyolar bu ay dolsun ben başlicam yaaaaaaaaa..istiyo resmen yalatıyorum meyveleri bayılıyooo.az önce muhallebi denedim dedim 1 kereden bişey olmaz bayıldıı yaaaaaaaaa çok sevdi yalanıp durduuu

yok kız nesi gzüel hep hamur işi ziyan olmasın diye yediöm=))))ya evet eskiden başlanıyodu 4. ayda ama şimdi 6. ay diyolar bu ay dolsun ben başlicam yaaaaaaaaa..istiyo resmen yalatıyorum meyveleri bayılıyooo.az önce muhallebi denedim dedim 1 kereden bişey olmaz bayıldıı yaaaaaaaaa çok sevdi yalanıp durduuu

canım canımm yerim ben onu yaaaa bıdıkkk tam bıdıkkk annesii ver sen yavaş yavaşşşş ozaman:) yumurtanın sarısından falan tattırrrrrrrrrrrrr
görenn gözün hakkı vardır derlrrr:))))

hazalcımmm beniimmm ağzım ayrılıyor esnemektennnn:) yavaştan kaçayımmmm
yarın evdeyim inş. uzun uzun konuşuruzzzzzzzz kocaman öptüm senide minik güzel prensesinidee:))
bol bol uykulu bir geceee olsun inş.

iylik hazalcımm geçmiş yapıyordummm ne çok kaynatmışssınız:DDDDD
sen nasılsın fıstk

canım canımm yerim ben onu yaaaa bıdıkkk tam bıdıkkk annesii ver sen yavaş yavaşşşş ozaman:) yumurtanın sarısından falan tattırrrrrrrrrrrrr
görenn gözün hakkı vardır derlrrr:))))

iyiyim canım şimdilik uyudu da kalkar 20 dk sonra dğn gece 4 te yattı poffff...kız yumurta hemen verilmiyo ..önce meyve suyu sebze çorbası falan..ayın 22si olsun da dr a sorcam ben başlıcam diye nelerle başliyim diyeeee dayanamıyorummm vermem lazım istiyo bebişimmmm kıyamam onaaaaaaaaaaaaaa

hazalcımmm beniimmm ağzım ayrılıyor esnemektennnn:) yavaştan kaçayımmmm
yarın evdeyim inş. uzun uzun konuşuruzzzzzzzz kocaman öptüm senide minik güzel prensesinidee:))
bol bol uykulu bir geceee olsun inş.
iyigeceler canım benimkide miyavladı zaten çok uyudu 10 dk heheh öptümm

evet ya ilk aylar acayip iştah oluyo benim yaptığım hataya düşme de sennn....
ayy dikkat etmeye çalışıyorumdaa inş. azz kiloyla atlatabiilirim
yanlız kilo almadım ama pantollarr rahatsızz ediyor belleri falaan sence bir genişlememi oluyor yawsss:((((

iyiyim canım şimdilik uyudu da kalkar 20 dk sonra dğn gece 4 te yattı poffff...kız yumurta hemen verilmiyo ..önce meyve suyu sebze çorbası falan..ayın 22si olsun da dr a sorcam ben başlıcam diye nelerle başliyim diyeeee dayanamıyorummm vermem lazım istiyo bebişimmmm kıyamam onaaaaaaaaaaaaaa
ay komşum varrrr o veriyordu kahvaltıda küçücük küçück tadddırıyordu herşeydenn ayıla bayıla yiyordu bıdık
ben balı biliyorum 1 yaşından önce bebişlere verilmemesi gerekiyormuşşşş

ayy dikkat etmeye çalışıyorumdaa inş. azz kiloyla atlatabiilirim
yanlız kilo almadım ama pantollarr rahatsızz ediyor belleri falaan sence bir genişlememi oluyor yawsss:((((
evet beni de hemen rahatsız etmişti2 aylık falandım sığamıyodum pantolonlara belleri sıkıyordu beni de..çok güzel hamile kotları kumaş pantolonları var ben onlardan almıştım hemen..hep giydim .çalişirkende giydim kot etekler var çok cici oluyor hem bebeğide sıkmaman rahat şeyler giymen lazım

günaydın arkadaşlar.menü yorumlarınız için teşekkürler.ben et yemediğim için menülerimde sürekli tekrarlayan ekmek peynir olur.tavuk da yemem.balık yerim onu da en fazla haftada 1 defa.et olarak da adana kebap yerim 2 haftada bir defa.belki haftada 1 defa yarım etli hamburger.(zorlayarak)eski diyetisyenim etin yerine ekmek peynir ve kuru bakliyat koymuştu.

Back
X