• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım cezaya kaldın sende
senin haftasonları bundan sonra ne olacak canım girebilecek misin

canım açıkcası bu gün olduğu için çok iyi anlaşmadığın kişilerde var aynı tatı alamayacam açıkcası ama yakın dostlarınla bir araya gelmek güzel oluyor

canım dana önce yapamayanlar kontrol panelinde düzeltmişlerdi galiba ama nerden bilmiyorum salihacım sen nerden yapmıştın

tmm cannım :43::43::43::43::43:

canımın sıkıntısından 1 senedir pencereden bile bakmıyordumm.. oturduğum semt hep öğrenci.. zaten yeni taşındım 3 ay falan oldu.. buranın yabancısıyımm.. dikiş kursuna yazılmıştım yeni birileriyle tanışırım diye.. ooooooooo en genci 45 yaşında.. emekli hanımlar canları sıkılmış kursa gelmiş.. 3 haftaa gittim bıraktımm bize yakın kadınlar lokali varmış oraya gitmeyi düşünüyorumm.. haftaya.. spor solonuda varmış kardiyo aletleri falan..

git canım git insan arasına karış sosyalleş bi meşgalen olsun hem hobi gibi bişiler kafanıda dolu tutar fazla yemek düşünmezsin :34::34::34:

7........üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım :33:

9.......üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım :33:

12........üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım :33:

16........üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım :33:

19.......üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım :33:

21........üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım :33:

9 dan 12 ye 12den 16 ya geçmişsin arada ki sayıları naptın kızz:52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X