- Konu Sahibi Pinarbartu
- #64.061
merhaba kızlar.gerçekten kimsecikler yok.bir geçmiş yapayım dedim o ne hemen bitti.
slm canım ben geldim işte nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.gerçekten kimsecikler yok.bir geçmiş yapayım dedim o ne hemen bitti.
bende diyom niye kimseleeer yok.selam kızlar nasılsınız
fadikin babasının nikahı varmış salı güne kadar izin istedi
oyanın pc bozulmuş tamire vermiş pazartesiye kadar nete giremeyecekmiş
emoş nöbette net yok
saliha ve ayşe izinli
özgenin annesi kardeşi geliyo çok giremeyecek
anam takım dökülmüüşşşş
bu aralar sessiz olacaz malaesef![]()
canım bende zati troid yetersizliği vardı. ama uzun süredir test yaptırmadım. önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum fırsat bulursam..canım erzurumu bilmez miyim 5 yıl kaldım allah yardımcınız olsun
canım sen doktora gittin mi hiç yemeyip kilo veremiyorsun daha öncede durmadan kilo alıp verdin mi ben çok yaptım böyle 10 ar 10 ar kilo verip hep geri verdim vücut alıştı tabi bu duruma çok veremiyom bu yüzden sendede böyle bişey mi var yoksa bir doktora git canım hormonlarda bir sorun olabilir
slm canım ben geldim işte nasılsın
menüm.
sabah 1 yumurta sarısı, 3 dilim sucuk, 2 ekmek, acık peynir 1 zeytin
ara yarım paket (3 tane) etinin pirinç patlağı
ara 1 mandalina
ara saleeeep bir bardak(süt içtim sayesinde hiç sevmem de sütü)
akşam et ve mantarlı sote, 2 kaşık pilav, yarım bardak ayran salataaaaa
şimdilik bu kadar yatmadan bir de portakal yemeyi düşünüyom. öğlen yemediğim için 3 ara ile dengelemeye çalıştııım
evde olunca su az oldu bugün ya 1 litre kadar(yatana kadar 1 litre daha içecem ama). 5-10 bilinmez sayıda çaaaaaaaaaay, kayısılı form çayı bir tane deeee
başka aklıma gelmi sanırım bu kadar![]()
saol canım akşamki pilav olmasa bence daha iyi oludu ama dayanamadım ypınca yedimcanım menün güzel bence
pff yine kmse yok
selam kızlarrrrrrrr napıyorsunuzzzzzzben gerildimm film izliyoruzzzzzz eşimleeeee bakamıyorum yaaaaaaagerilim
DDD bilgisayara gömüldüm resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlarrrrrrrr napıyorsunuzzzzzzben gerildimm film izliyoruzzzzzz eşimleeeee bakamıyorum yaaaaaaagerilim
DDD bilgisayara gömüldüm resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol canım akşamki pilav olmasa bence daha iyi oludu ama dayanamadım ypınca yedim
ben varııııııım
buz gbigi bir erzurum sabahındn günaydın kızlaaaaaar
ya ben yemeyip verememe rekoru kırıyom sorma. hem aç hem şişko(
gece geç yattım yeni kalkdım sayılıııır kahvaıtı yaptım sizle bir çay içeyim sonra işlere gömülecem :)
dünün ekmeklerini cam önüne doğradım güvercinlere de kahvaltı yaptırdım:) ya burası çok soğuk hanımlar üzülüyom bu hayvanlara. nereden ne bulup yiyolar.
rabbim insan hayvan herkese yardım etsin bu soğukta ....![]()
aslı benim bıdık çok fena sen bana 3 gün izin ver ben yine girerim ama giremezsemde izinli sayılıyım çünkü sabahdan beri defneyi kucağımdan daha ilk defa bıraktım sürekli ağlıyor bebeğimin biyerleri ağrıyor
hiç bişi yapamadım daha ne temizlik ne de yemek..![]()
saat 3 olmuş hala gelen giden yok. eee ne oldi kızlar 7 mesaj kuralına yav![]()
ya sorma valla yedimmm püfs
başladı mı kusmaların canım yaaaaaaaaaaaa iğrenç bişeyyy mahvediyor insanı
sabah
1,5 dilim ekmek
1 tk baal
1tk nutella
1 kk peynir
omlet
öğle
1 profiterol
avcuç ,içi kadar tavuk fırında yanında 3 elma dilim patates
akşam