- Konu Sahibi Pinarbartu
- #64.801
kızlar ben bgn yine dişarda olacam dişçiye gidecem dolgum düştü gece boyuncada ağrıttı dişimi akşama anca girerim öpüyorum hepinizi![]()
geçmiş olsun güzelimmm.diş agrısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bgn yine dişarda olacam dişçiye gidecem dolgum düştü gece boyuncada ağrıttı dişimi akşama anca girerim öpüyorum hepinizi![]()
bu hafta bence bi çok kişi verememiş olacak((
dünkü menüm
sabah 1 kase cornfleksli yağsız süt
ara 1 adet portokal 2 fincan şekersiz çay
öğlen 3 yk bezelye yemeği 4 adet yoğurtlu patates kızartması
ara 1 adet yulaf ezmeli activya
akşam 1 dilim tuzsuz beyaz peynirli salata 1 kase kadar
günaydın kızlar nasılsınız ben dün sinir kocam yüzünden yine giremedin nete(gündüzde arkadaşın yanına gitmiştik akşam girerim diyordum ama eşimden dolayı giremedim....neyse artık neyse cezamız çekicez...
sanada bir menümü beğendiremedik gitti canım 2 kaşık pilav ya
sadri alışıkın filmi vardı ofsayt osman diye onun ünlü repliğini söylüyorum emoşum sana buda mı gol değil ya![]()
bugün salihanın takdigini uygulayacagım.
ögleye kadar bekleyecegim belki tuvalete girdikce zayıflamış çıkarım tartıda
sabah çıktım tartıya hoşuma gitmedi![]()
inşallah bu çıkar. dün den sonra doktora gittim akşama kadar doktordaydım. sonra eve geldim ne göreyim bağlantı yok. internette yok tv de. çok sıkıldıııım akşam yaa. kk yı özledim valla. o sebeple dün sanırım sadece mesajım var. sabah net hala yoktu akşam gelirmi bilmiyorum
neyse hormon ve vitamin değerleri normal. kolesterol yüksek kortizol düşük. şimdi netten bakacağım ne olduğuna bende emin değilim. doktor ilaca yada yemekten kısmama gerek olmadığını söyledi. ama benim kafa karıştı biraz biraz araştıyayım neymiş bo kortizol ve kolesterol
ben bu hafta menüleri bile degerlendiremedim inan (aslı çok kızıyo benim menü eleştirilerime)..![]()
günaydın kızlar
günaydın canım nasılsın
günaydın arkadaşlar. hava şartlarından dolayı bursa yolcuulugum iptal edildi. nasılsınız görüşmeyeli. ankara çok karlıydı ama bu sabah burası da karlı karla beraber döndüm yani.
hoşgeldin canım kar getirdin demek ankaradan istanbula
benim öksürüğüm azdı şuan ankarada da kar yağıyor hava soğuk