Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada ben o suna dumankayanın limonlu sıkılaşma tarifini yaptım.baya geriyo kururken. sürdüm 5 dakika sonra bornozla bekledim 15 dakika olunca duş aldım.boza kıvamında güzel kokulu bir krem gibi oluyor ve cildi çok güzel gerip pürüzsüzleştiriyor haftada 1 veya 2 defa yapıcam.yüzüme de sürdüm
bu ara maskelere taktım topuklar için vazelinli aspirin yapıyorum memnun kaldım
yüzüme de biberiye çayı kaynatıp buz kalıbında donduruyorum her gün 1 küp yüzümde dolaştırıyorum.gözenekleri sıkıştırıyo.benim cildim karma bakmazsam hemen siyah nokta doluveriyo
ayy bende yapıcam birazdan duşa girmedenn kaydetmiştim zaten sen yazınca hemen denicimmmmm yazarım buraya nasıl olduğunu

heeeey ben bu tarifleri istiyorum

MALZEMELER:
1- 1 adet limon
2- 1 şişe maden suyu
3- 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
1 adet limonu kabuğu ile birlikte küçük parçalara ayırdıktan sonra küçük bir kabın içinde maden suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Blendırdan geçirin. 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı ilave edin.

Elde ettiğiniz karışımı sarkma olan bölgelere sürün. Yarım saat cildinizde beklettikten sonra peeling yapar gibi ovalayarak cildinizden temizleyin. Haftada 2 kez uygulanabilir. Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.

esen yazınca kaydetmiştimm bu canım sarkmalar için bende denicemm duşa girmedenn

bugün ki yediklerim

sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz

ara 1 kupa biberiye çayı

öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt

ara birkaç fincan siyah çay

akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş

spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler

çok güzell ve sağlıklııı...oya ya bu diyet baya yarayacak benceeeeeeeeeeeeeee

bugün hiç bişi yiyesim gelmedi midem bulanıyo gibi..

sabah
kahvaltı hazırladım yiyemedim
kahve içtim

öğle
yemek ısıttım geri koydum yiyemedim

akşam
1 tabak kabak ısıttım yavaş yavaş yiyorum

50 dk bisiklet
belli zaten var sende bugün bi delilikkkkk:33::33:

allah kavuştursun canımmm.. sana ne anlatcam... face e resim koymuşsunya annenle baban senin bebişi kucaklarına almış dedesi öpüyo miniği... o resmi görünce okadar ağladımki.. allah mutluluğunu daim etsinn canımm arkadaşımmm:38::38::38::38::38::38:
sağol canım benimmm..niye ağlıyorsun biraz vakit geçsin herşeyi yoluna sok allah sana da tattıracak o duygularııı

aslının dediği gibi suçsuzken suçlu konumuna düşmek:25::25::25::25:
dilinin kemiği yokk deliii yanlış anlaşılıyorr..biz biliyoruz niyetini ama seni tanımayan anlayamaz.. o yüzdenn esene de hak ver yanii di mii o da tanıyınca seni anlar der bu delii hahahahahha kikiki:33:

sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 yumurta kadar sahanda yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmegi kabuk kısımları

ögle 1 fincan fındıklı nescafe

akşama:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli

gece
1 elma

akşam ki elma iptal..
ögleden sonra 1 sigara böregi ve 1 gofret girdi araya ama akşam brokoli o kadar

kız oya ödümü koparttın biliyon mu
listede fadik yok ama sayıyom 13 kişi dedim fadikle 14 kişi ben yanlış mı saydım 2 kişi yeni davet ettik ee nolcak şimdi diye kara kara düşünürken bi baktım ilknuruda saymışsın ooohhh dedim :27:
Ellerine sağlık canım :54:

ilkoşuma cest yapmış oyaa:52:

bu konuda sıkıntılıyım biraz.daha önce başka bir gruptaydım birşey soruyorum cevap yok orayada yeni girmiştim ama.dostluk kuramadığımdan değil ama sizde bilirsiniz ki yeni biriyseniz zaten etrafı tanımanız zaman alıyor ama onlar öyle abartmıştı ki etkisiz elemen gibi hiç okumuyorlar bile.ya asıl amaç orda zayıflamak için bilgi edinmek paylaşmak değil sadece dostlarla muhabbet olmuş.siz de böyle düşünüyorsanız kalabalık etmek istemiyorum.!!!!!!!

yooo sakın alınma bak ..
Zaten zamanla sende görceksin.bizim bile zaman zaman giremedigimiz günler oluyo ama önemli olan bahanesiz girmememzlik yapmamak ve giremeyince mutlaka haber vermek

Back
X