Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

döv hepiciniiiiiiii o zaamn heheh..ay inşallah olursun canımmmmmmmmmm

bugün babam erkek kardeşimden için maaşı yüksek olsa biraz kız bakacaz diyo halamlara daha ben varım kızkardeşim var erkek kardeşim en küçüğümüz ama o da haklı kızlarında iş yok ki erkek kardeşimde küçük değil 27 yaşında

kızlar yaza bir düğün bir nişan var ve ben 50 olmalıyııımmmm :18::18::18::18::18::18:
kuzenlerim evleniyormuş biri benden 4 yaş büyük onda sorun yok ama diğeri benden 7-8 yaş küçük onda sorun var bak :27::27::27:

vaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75:52::52::52::52::52::52::52::52:

ben ruhumdaki açlıgı gidermek için bir buyuk pasta yada 1 kilodan fazla baklava yada 2 kilo börek falan yiyebilirdim önceden. bu saydıkların denenmiştir:31:

aaa ne diyon kızım 1 tam ekmek arasına 1/2 paket tereyagı .1 /2 kangal sucuktan tost yapardım ben kendime(yuhhhhhhh)

pek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:54:

gece gece metobolizmayı ne hızlandırır kızzz

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü

huuuu findukkk ezmesi miiii=) o kadardan bişey olmaz heralde debelen azcık olmadııı=)bende bugün aldım yeşil çay ama ne kadar koycam bilmiyorummmmmmmmmm bir kupaya ne kadar koyuyorsun sen canım...poşet olanlardan almıştım içemedim iğrenç tadı bakiyim bunu içebilecek miyimm
Ben çaykurun silindir kutudaki açık çayından alıyorum,eşimle beraber içtiğimiz demliğe 2 tatlı kaşığı çay atıyorum üstünü hep suyla tamamlıyorum.bu demlikten 4-5 kupa çay çıkıyo.

makarnaaaaa ................................:56::56::56::56::56:

He vallaha yediiiim:125::125::125:.
vaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75:52::52::52::52::52::52::52::52:
Ben de şubat sonuna 75 falan olsam,olabilsem....

bugün babam erkek kardeşimden için maaşı yüksek olsa biraz kız bakacaz diyo halamlara daha ben varım kızkardeşim var erkek kardeşim en küçüğümüz ama o da haklı kızlarında iş yok ki erkek kardeşimde küçük değil 27 yaşında

hmm gelmiş onunda vaktii yaniii..hemen bul birini de sıraya göre gitsinn=)
aaa ne diyon kızım 1 tam ekmek arasına 1/2 paket tereyagı .1 /2 kangal sucuktan tost yapardım ben kendime(yuhhhhhhh)
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:56::56::56::56::56::56::56::56:

en çok ben dayandım ama
bencedeeeeeeeeeeeeeeee

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
aslı ya çok güzel menülerin spor yapmıyorsun ama di mi sen benim gibii..bi ara gaza geldim yaptım ben ama olmuyor işte bi türlü rutin hale getiremedimm

Ben çaykurun silindir kutudaki açık çayından alıyorum,eşimle beraber içtiğimiz demliğe 2 tatlı kaşığı çay atıyorum üstünü hep suyla tamamlıyorum.bu demlikten 4-5 kupa çay çıkıyo.

He vallaha yediiiim:125::125::125:.

Ben de şubat sonuna 75 falan olsam,olabilsem....
hmm 2 tatlı kaşiğiyla 4-5 kupa ise ben o zaman 1 kupaya yarım kaşik koyiyim o zaman umarım içebilirim pufss

hmm gelmiş onunda vaktii yaniii..hemen bul birini de sıraya göre gitsinn=)

aslı ya çok güzel menülerin spor yapmıyorsun ama di mi sen benim gibii..bi ara gaza geldim yaptım ben ama olmuyor işte bi türlü rutin hale getiremedimm

canım sıraya gircemde nerde alınıyo bunlar onu bilmiyom :27::27::27::27:

malesef canım ben tembel biriyim :50::50::50:

Back
X