Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abooooooowwwww:53::53::53::53::53:sende yat uyu canım hemen azcık dinlenirsin..
yok kız ne yatmasııı zilli uyanık 1 saat kadar uyudu bende etrafı falan yoladım internette gezindim hehe

kılzar dün akşam eşimin abisiyle eşi geldi akşam biraz yedim bişiler valla ne olacak böle bilmiyorum ki bi arada böle şevkim kırılmıştı nasıl kazanmıştım acaba hatırlıyamıyorum:44::44::44::44:saldım iiceeee :((( ama sporumu yaptım dün yarım saat plates yaptım 20 dk eliptik..

yaa bende seninle aynıyımmm tutamıyorum kendimi özgiş yaaa
merhaba kızlar nasılsınız?
hoşgeldin ilkincimmmmm=)

kızlar ben arkadaşıma gidiyorumm..kızımda seviglisini görecek kikikikiki=)) bakalım bugun neler yapacaklar hehe öpreim hepiciniziii

slm kızlar nasılsınız
akşam elektrik bi daha gitti bir daha da gelmedi
yeni geldi elektrik
suda akmıyor kaldık böyle

eğer bugün gelemezsem bilin ki elektrik gitti

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
akşam elektrik bi daha gitti bir daha da gelmedi
yeni geldi elektrik
suda akmıyor kaldık böyle

eğer bugün gelemezsem bilin ki elektrik gitti

canım bizde de sabah 1-2 saat gitti.benim balıklar baya sarsıldı su ısıtıcısı motoru ve hava motoru calışmadığı için:(

aynı canım bildiğin gibi.okullar acıldı ona korusturoz sorumluluk sınavları vs derken yorucu oluyo bu hafta. senin nasıl gidiyo cnaım

bizde de aynı caım annemler vardı kız kardeşimle onları misafir ettim şimdide eşim izinli onu bekliyorum dört gözle işe ne zaman başlıycak diye :)))

günaydın güzeller :16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54:

günaydın canım ben şimdi cevap vereyim :54:

yok sabah kahvaltı hazırlıycaktım defne durmayınca kalk sen hazırla ya da sen defneye bak dedim o da benim uykum var dedi ben de kızdım biraz biraz işe yara diye oda döndü totosunu yattı o yüzden....erkekler işte :))))))

anladım canım herşeyi ayaklarına istiyorlar onlara dokunmayacan

canım süt ürünü tüketmem lazım yogurt ya da ayranı seviyorum..ama çok bayılarak içmiyorum tabi mecburen..

anladım canım diyom bu soğukta ayran ben içemem pekte

günaydın.... görüşmenin sonucu geldi.... olumsuz....

hayırlısı olsun canım sıkma canını belki daha iyisi çıkacak karşına

blackcat ayrıldı mı bu arada..yeni gelen arkadaşlarla tanışmak istiyorum ya denk dusmuyo ya pas vermiyolar :51::51::51::51:

evet canım girmedi takıma
yeni gelenler genelde kaşam giriyorlar sende gündüz denk gelmemişsinzidir

tansiyonum yüksek yine... nasıl oldum bilmiyorum sanki otomatik pilotta gibiyim. çaresiz ve buraya mahkum hissediyorum.

canım düşünme inana seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını bende çok yaşadım zaman zamanda yaşıyorum ama kendimize zarar vermekten başka bi işe yaramıyor düşünme işin içinden çıkamayınca insan çok kötü oluyor inş tez zamanda allahım gönlüne göre verir

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:[sıze=2]

günaydınnnn güzelleeerrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]

:54::54::54::54:

:46::46::46::46::46:mantı fazla ve akşam olmasa iyiymiş ama toplam miktar az.....

canım valla ne bulduysak ona dadandık :26::26::26:

yaza istiyom bakalım balyaj falannn..

yaza değişelim emooşş :23::23::23:

dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma

canım 4 dilim ekmek doktor vermiş ona sözüm yokta yanında hiç bişi yok ona sözüm var :20::20::20:

canım ben emine .öğretmenim evliyim bir oğlum var 4.5 yaşında.adanadayım.yaşımı söylemem bana ne bana ne

ya niye çekiniyon evlisin çocuğun var çekinecek ne var :27::27::27:

benden size armağan olsun ben bu şarkıyı çok seviyorum. keşke ölmeseydi bu kadın.

fizy

:54::54::54::54::54:

benim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm

ahh canım allah sabır versin sana zor gerçekten

kızlar az önce kk da bişey buldum işe yarıyormus denesek miii ay amma çok sey var ne yapcağımı şaşirdimm
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor"

uuff ya yapacak o kadar çok şey var ki biri yapıp getirip ağzıma dökse olmaz mı :52::52::52::52:

hahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))

afiyet olsun canım işe yarasın inş

kılzar dün akşam eşimin abisiyle eşi geldi akşam biraz yedim bişiler valla ne olacak böle bilmiyorum ki bi arada böle şevkim kırılmıştı nasıl kazanmıştım acaba hatırlıyamıyorum:44::44::44::44:saldım iiceeee :((( ama sporumu yaptım dün yarım saat plates yaptım 20 dk eliptik..

canım bak şurda az kaldı ya bırakma kendini topla cuma sende eksi görmezsen görüşürüz o zaman :20::20::20::20:

kızlar az önce kk da bişey buldum işe yarıyormus denesek miii ay amma çok sey var ne yapcağımı şaşirdimm
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor"

uuff ya yapacak o kadar çok şey var ki biri yapıp getirip ağzıma dökse olmaz mı :52::52::52::52:

hahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))

afiyet olsun canım işe yarasın inş

canım bak şurda az kaldı ya bırakma kendini topla cuma sende eksi görmezsen görüşürüz o zaman :20::20::20::20:

aslıcığım aşağıda seni görüyorum nasılsıııınn :3::3::3:

canım kusura bakma görmemişim iyiyim evdeydim bugün elektrik geldi suyu bekliyoruz dün gece doldurmuştuk bidonalrı arkadaş temizlik yaptı harcadı hepsini su gelmezse onu dövmeyi düşünüyoz :27::27::27::27::27:
sen nasılsın

iim canım sn nasılsın? bgn tatil günüm ama ders saatimi haftaya arttırcakları için tatil günüm kalmıycakkkkk

benimde tatil bugün havada bir güzel oldu sorma boşa tatil oldu :24::24::24:

canım bizde de sabah 1-2 saat gitti.benim balıklar baya sarsıldı su ısıtıcısı motoru ve hava motoru calışmadığı için:(

bizdede 1-2 saat olsa nerde allahtan soba vardı yoksa donardık
yazık ya kıyamam

dünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay

akşam
1 içli çörek avcum kadardı
1 kk kadar peynir