Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık cicimmm

bende de misafir vardı=) bira içtim ya=((( menümü yazamıcam çok sapıtık çünküü aşırı hatta=(((bi duşa girdim çıktım saçımı kurutmam lazım uykum var offfff

aslıcım seni gördüm aşağıda ama çıkmam lazımmm..ya mesaj sayım umarım dolmusturr koştur koştur girdim hemen foruma sayım yapann arkidişş 1 dakikayla 00.01 olduu sanırım sayıver beaaaa

Günaydın kızlar.. Asli şu hedef koyma işini tekrar yapsakmi? Cuma bildirim yaparken haftayaki hedef kilomuzu belirtsek.. Hedef koyarken daha fazla motive oluruz ne dersin

kahvaltı bulaşık ortalık toparla sil süpür ....
yoruldum biraz yeşil çay yaptım oturup içerken ne yaptınız diye bakam dedim.....
nasılsınız..

benim motivasyon tamamen kotu yeni bi şey bulmam lazım ne yapsam acaba.....:44::44::44::44:

hedefimim bu hafta düz 94 olmak olsun yani 800 gram eh fazla olursa süpriz olsun

Günaydın kızlar.. Asli şu hedef koyma işini tekrar yapsakmi? Cuma bildirim yaparken haftayaki hedef kilomuzu belirtsek.. Hedef koyarken daha fazla motive oluruz ne dersin

olur canım daha motive oluyorsanız hedef koyalım her hafta

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
tedis.....................
fiyona07..............
1.73.....................
pisiq....................
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

kızlar yas23 e mesaj atmıştım evde neti olmayacakmış zaten hedefine az kalmış diyeti bırakmış en son kilosunu yazıp bu hafta takımdan ayrılacak

fadiklerin iş yerine hala net bağlanmamış dava açacaklarmış

oyada yarın aramıza katılıyor

yeni birini davet ettim ama geri dönmedi

yaında izinli kimse kalmayacak daha hareketli olur inş burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…