Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar,ben geldim bi geçmiş yapıp mesajları saydım ve şimdi burdayım,bütün gün kitap okudum gözlerim çatallanmış yahu..

18.02.2012

aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

ellerine sağlık canım

Eminecim haftada 1 gün illaki sapıtıyoruz, yoksa uzun süre dayanamayız gibi geliyor bana ama hafta içi birbirimizi sıkı takip edelim ,kibarlıkla bu işler çözülmeyecek,çantaları çıkaralım artık:22::1::1:.

ya ben acaip sapıtmışım ya.en kötüsü de baskülde hemen + yı görmem.bencede neslihan sıkı takipte olalım birbirimizi

kahvaltı
2 dilim tam bugday
1,5 kk peynir
2 y.k. acılı sos
4 adet yeşil zeytin

öğle
1 elma
1 halley

ara
sarma sararken 2 adet sarma 2y.k. sarma içi

akşam
bol marul ve roka
15-20- hamsi

emine senin şu balık menülerine bayılıyorum.çoooookkkkk sağlıklı.afiyet olsun canım

ooohhhh afiyet olsun ama bu hafta son olsunnnnnnnnnnn:47:

son olacak emoş söz.ben et yemiyorum kızlar.eşim bunu dert ediyor.sadece adana kebap yiyorum.eşim de et yemediğim için kendine borç biliyor bana adana kebap yedirmeyi.dün de kandırdı beni.ama bu son artık onun diyetimi sabote etmesine izin vermeyeceğim

kızlar sabah çok erken uyandım.yeğenlerim bende onları okula gönderdim.sonra da uyuyamadım.evi de toparlayamıyorum çünkü benim hacıyatmaz oğlum uyanmaya hazır.ses yapamıyorum.eğer uyanmazsa oğluşum hemen yarım saat sonra spora gidip gelecem.inşallah kalkmaz da bugün sporumu daha erken yapabiirim

bu arada dün eski okuldaki arkadaşlarımla buluştum yaklaşık 2 aydır görüşmüyorduk.çok zayıflamışsın dediler.çok sevindim.bu arada toplandığımız arkadaş neler yapmıştı bir görseydiniz.kendimle gurur duyuyorum çünkü sadece tuzluların tadına baktım kesinlikle tatlı yemedim.canım da istemedi aslında ayrıca kilo vermişsin demelerinin de etkisi oldu.yalnız bugün kelimenin tam anlamıyla sapıttım

insan çok mutlu oluyo di mi?

kızlar sabah çok erken uyandım.yeğenlerim bende onları okula gönderdim.sonra da uyuyamadım.evi de toparlayamıyorum çünkü benim hacıyatmaz oğlum uyanmaya hazır.ses yapamıyorum.eğer uyanmazsa oğluşum hemen yarım saat sonra spora gidip gelecem.inşallah kalkmaz da bugün sporumu daha erken yapabiirim
anammmm saat yedi pıçıkkk spor diyoo bu ne azimmmmmmmmmmmmm

evde bakan biri yok mu?uyurken mı bırakıyosun??

Back
X