Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltıda babam sen diyet yapma hasta olursun dedi.. Sabah 2 dilim çavdar yedim açlıktan bayılıcan diyo.. Tabi eskiden yarım ekmekten aşağısı kurtarmıyordu beni:) alışamadılar hala:) insan gizli diyet yapamazki:)

açıkca söyle canım saglıgım için zayıflamam gerekiyo de...

yoksa üzüntüden zayıfladıgını düşünür daha çok üzülürler...

bende sizi özlüyorum hayatım yaaaa:((( genelde istirahat halindeiym nette oyun oynayıp duruyorum girincede:DDD
benim göbiş bazen belli oluyor bazen hiç olmuyor ama genelde belirsizz şuanda çok belli:DDD
gaz olayı ve wc ye çıkamama çok etkiliyor 4 gündür çıkamıyorum:(((

şimdik düğmelerim sonuna kadar açık oturuyorum hehe:DD bıdık kendinii belli ediyor artıkkk sıkma beni diyorrr:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yerim senin bıdık göbüşünü:emir_bebek:

aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)

ellerine saglık canımmm

20/02/2012
kah
çok güzel başladı
2 yumurta beyazı
1 kk peynir

hastanede
1/4 simit
2 y.k. acılı kuru(kızların yedigine dayanamadım)

ögle:
1 fındık lahmacun
maydonoz ve aı turşu

ara
3 küçük tulumba

ara(eve geldim yemek hazırlamaya başladım ve cozuttum)
5 sarma
1 dilim ekmek
1 y.k.yogurt
marul maydonoz

akşam
1 dilim ekmek
6 sarma
1 tabak sulu köfte

ama sporlarım süperrrr:8::8::8::8:
30 dak pisiklet
leslie1
leslie2
leslie2
leslie3
30 dak pisiklet
15 dak.yerde debelenme
toplam2,15
:24::21::24::21:

güzeller ben çıkıyom bu sıralar ben çok muhabbete katılamıyom affedin..
ama hepinizi seviyom :17::16::17::16:

:)))) çiş olayı bitti şükür daha rahatım:DDD ama gaz olayı arttı:DDD
eee tecrübeli anne bana yardımcı ol bakim neyapmam lazım:))
kızzz sıkamıyorum hemen müdehale ediyor bıdık içimi bulandıryorr açıncaaa rahatlıyorum:)
Ayyyy hakkaten hamileyken dakka başı tuvalete gimekten yoruluyodum ben yaa ama ben de gaz olmamıştı, hiç hatırlamıyorum.

doğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar
Yeşilcim form çaylarının içinde sinameki de oluyor sanırım ve sürekli kullanıldığında bağırsak tembelliğine yol açıyormuş dikkatli kullan istersen,sürekli içemesen iyi olur.

aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)

ellerine sağlık cnım
doğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar
annem açaili olanı kullanıyorduu tadı güzel diyordu ama beni onlar çok fena cırcır yapıyor karnımı ağrıtıyorr

ben 3 cumadır memnun degilim kendimdennnn...

biri beni toplasın yahuuuuuuuuu

evet emoş senin yüzünden bende zayıflayamıyorum heehehhhhhhhhhhh

sabah
1 kase nesfit yarım yağlı sütle

öğle
1 dilim ekmek 1 kaşık nutalla
1 kaşık krem peynir
1 poğaca

akşam patlıcan kebabı 1 porsiyon
salata
elimden biraz büyük lavaş

bugün ki menum:

sabah 1 tane ülker altınbaşak( hani tahta gibi olanlardan ama 1 paket değil sadece 1 tane)

öğle: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemekı kaşığı et sote

ara: 1 küçük elma

saat:17:30 2 tane biskrem

akşam kepekli ekmekli yağsız tost 1 bardak vişne suyu

spor yapmadım ama bütün gün koşturdum. eve şimdi geldim beynim gözümden çıkacakmış gibi agrıyor.

eve girdim annem uyuyordu oh dedim sessiz sessiz biraz oturur kızlara yazar sonra uyurum dedim. ama ne mümkün annem önce odasından bagırmak suretiyle sonra da yanıkma gelerek daha önce 1000000000 defa dinlediklerimi anlatıyor su an. anlıyorum onun da konusmaya ıhtıyacı var ama benim de kafa dinlemem lazım:) ne mümkün. su an aynı cumleyi 5. defa anlatıyor. diger 4 unda yaptıgım yorumu tekrarlıyorum canım annem beniğm ya.

ne güzel sıcak memlekettesin canım buraları çok soğuk..

olsun burayı da ben temsil edem bari :3:

polikistik over sendromu. bir kadın hastalığı canım yumurtlamalar nedeni daha tam belli değil nedensiz yere çatlamıyorlar içlerinde sıvı artışı oluyor ve adet döngüsü bozuluyor. adetlerin gecikmeye başlıyor. önlemi alınmazsa çok kötü durumlarda kalabiliyoruz :2: şuanlık bilinen nedenlerinde biri insülin direnci. bunu da kırmak için hem kilo vermemiz gerek hem de geldiğimiz kiloyu sabitlemek gerek ancak böyle kontrol altına alabiliyoruz..

teşekkür ederim canım...:71:

teşekkür ederim canım.:16:

geçmiş olsun canım. ben bu kadar şişmanım bende insulin direnci yokmus:s ben bu bunyeleri hiç anlamıyorum zaten. umarım iyileşirsin cabucak

Back
X