Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 elma

ara
1 avuç kuruyemiş

akşam
6 kaşık makarna
1 kase yoğurt

İyiyiz canım senden ne haber?,nasıl gidiyor hamilelik,kilo aldım demişsin aman dikkat et daha çok erken asıl kilo 7.aydan sonra alınıyo sanırım sen 3.ayının içindeydin değil mi?

Yağsız olandan kendine 1 tabak ayır sarımsaklı yoğurt,nane,pulbiber dök üstüne ye bi güzel:56: neolacak sanki diyetteyiz diye ölmedik ya,onlara açıklamazsan üzüntüden yemdiğini sanırlar kesinlikle bence de.
heheh nesli ben 3 ayda 6-7 kilo almıştım hahahaaha=)deli gibi yedim=))))

eve girdim annem uyuyordu oh dedim sessiz sessiz biraz oturur kızlara yazar sonra uyurum dedim. ama ne mümkün annem önce odasından bagırmak suretiyle sonra da yanıkma gelerek daha önce 1000000000 defa dinlediklerimi anlatıyor su an. anlıyorum onun da konusmaya ıhtıyacı var ama benim de kafa dinlemem lazım:) ne mümkün. su an aynı cumleyi 5. defa anlatıyor. diger 4 unda yaptıgım yorumu tekrarlıyorum canım annem beniğm ya.
heheh annişlerimizi allah başimizdan eksik etmesinn can onlar yuaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kapanışı yapıyım bariiiiiiiiiiiiii =))))))))) öperim hepicinizzziiiiiiiiiiii...ayşeee yarın sabah kalkıp hemen ders çalişcam kız uyanan kadar sana rapor vercem=)))))))

yaaa strese sokma benii hain kızzzzzzzz=))))))biliyorum canım çalişmaya çalişiyorum zaten..bakma buraya girdiğimde mutfakta oluyorum hep başinda değilim yani=)laptop mutfakta duruyor bizim o yüzden sanmaki hep başindayım hehehehe..sıkıştır sıkıştırrr benii

günaydın pisi pisi

strese az miktarda girmek iidir..sen çalıştıgında daha iyi hissedecen kendini

ayşe bu arada sen kızdın diye tam 144 tane coğrafya çözdüm sonracıma kızın nevresimlerini ütüledim şimdi hem onun hem kendi nevresimlerimizi değiştircem o uyanıkken 2 saat sonra falan öğle uykusuna yatar o zaman da eğitim tekrar yapıcam işlediğimizi ve test çözcemm sen kızma bana hehehe=)

ee süper olmuşşş

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............
rainandthesun.......79,7
melekayşe............64.8 koyacam bendee
tedis.....................
fiyona07..............57,5
1.73.....................94
pisiq....................68
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

Aslıcım yeniledim listeyi busefer herkesin hedefleri görünüyo:54:.

......................................................

20/02/2012
kah
çok güzel başladı
2 yumurta beyazı
1 kk peynir

hastanede
1/4 simit
2 y.k. acılı kuru(kızların yedigine dayanamadım)

ögle:
1 fındık lahmacun
maydonoz ve aı turşu

ara
3 küçük tulumba

ara(eve geldim yemek hazırlamaya başladım ve cozuttum)
5 sarma
1 dilim ekmek
1 y.k.yogurt
marul maydonoz

akşam
1 dilim ekmek
6 sarma
1 tabak sulu köfte

evet sarmalar fazla olmuş ama olsun guzel menu

Back
X