Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben şöyle düşünüyorum.herkesin belli bi düzeni var bu hafta bi deneme yapalım
sizde sunun teklifleri..mesela 7 gunde işinden dolayı(saglık problemi cıkmazsa) sadece 1 gun yapmama hakkı olsun..
herkes kendi yapabilecegi kotayı koysun o hedefe ulaşmaya çalışsın hepsini bir gun onceden bildirelim o gun yaptık mı yapmadık mı onun hesabını verelim...tek şart dürüstlük olsun ????
ne diyosunuz?artık bişiler yapmak lazım yapıştı bu kilo ustume :(

bence zorunlu olmasın. ben de ayşeye katılıyorum.

14. TAKIM 245. Etap

aynalar ( 87,8 / 87,4 / 0,4 / 0,46% )
emidaf ( 64,3 / 64,1 / 0,2 / 0,31% )
fiyona_07 ( 58,0 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 94,8 / 94,3 / 0,5 / 0,53%)
hazos87 ( 57,0 / 56,9 / 0,1 / 0,18%)
pisiq ( 68,7 / 69,6 / -0,9 / -1,31%)
pinkcat87 ( 65,5 / 65,2 / 0,3 / 0,46%)
tedis ( 82,5 / 83,0 / -0,5 / -0,61%)
rainandthesun ( 80,5 / 80,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,9 / 64,3 / 0,6 / 0,92%)
oyagibi ( 121,0 / 124,5 / -1,8 / -1,49 %) 243. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
yas23 ( 65,6 / 63,8 / 0,9 / 1,37%) 243. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2 ye bölündü. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,07%

tekrardan selam kızlar listeyi hazırladım sonuç hiç iyi değil
geçmişe çok bakmadım ama kilolara bakarken gözden geçirdim spor konusunda sorunumuz var
ayşenin teklifi güzel haftada bir gün izin verebiliriz kendimize ama diğer günlerde mutlaka spor yapalım bunuda yazalım sporuda zorunlu tutalım mecbur olsun spor yapmak 10 tane mekik bile çeksek kardır
bu konuda herkes fikrini yazsın artık atalım üstümüzden bu miskinliği

geçmişe çok bakmadım ama kilolara bakarken gözden geçirdim spor konusunda sorunumuz var
ayşenin teklifi güzel haftada bir gün izin verebiliriz kendimize ama diğer günlerde mutlaka spor yapalım bunuda yazalım sporuda zorunlu tutalım mecbur olsun spor yapmak 10 tane mekik bile çeksek kardır

ben çoğunlugun kararına uyarım

bence olsun ayşecim ama kim ne yapacak ne kadar yapacak onu herkes kendi belirlesin

1-2 haftaya havalar ısınacaktır kısın zor oluyor spor..
bencede zorunlu olsun..mesela oya cok yogun calısıyor vakti az oda kesin bişi yapsın işte sadece her gun koşu bandında 15 dak. yurusun ama mutlaka yapsın..işte evinde alet olmayan 20 dak. sadece leslie yapsın..herkes duzenine gore kendi belirlesin..planalayınca ve buraya yazmak zorunda olunca ittiriyosun kendini canın istemese bile..

ilk ben yazayım o zaman bugun misafirliğe gitcez..evde işlerim var bugunki sporum az olsun 30 dak eliptik yapayım 50 tanede mekik cekeyim..

aslı bi önerim var sporlarımızı yazrkende renk belirlesek??

bencede zorunlu olsun..mesela oya cok yogun calısıyor vakti az oda kesin bişi yapsın işte sadece her gun koşu bandında 15 dak. yurusun ama mutlaka yapsın..işte evinde alet olmayan 20 dak. sadece leslie yapsın..herkes duzenine gore kendi belirlesin..planalayınca ve buraya yazmak zorunda olunca ittiriyosun kendini canın istemese bile..

ilk ben yazayım o zaman bugun misafirliğe gitcez..evde işlerim var bugunki sporum az olsun 30 dak eliptik yapayım 50 tanede mekik cekeyim..

tmam ben de bir yol bulacagım. zorundayız yani buna yaza 3 ay kaldı

merhaba hanımlar umarım herkes iyidir.ben de iyiyim.herşey yolunda yavaş yavaş gidiyor kilolarım.sabahları 1 saat arkadaşlarla spor yapıyorum akşamsa
Tuğba Özay Fitness yapıyorum 50 dakika yeni başladım ama çok etkili zamanında nasıl geçtiğini anlamıyorum.çocuklarla güle oynaya yapıyoruz hareketleri.tavsiye ederim
bugün milliyette bir yazı vardım.milliyet.com.tr buna da bakın isterseniz.haftada 200 gr ideal diyor sevindim.akşama tekrar girer kilolarınıza bakarım.hepinize sağlıklı zayıflamalar.
oya dönmüş gözünüz aydın:46::46::46::46:
hoşgeldin esen nasılsınnnnnnn
guzel menu emoşumm
teşekkürlerr
ya senin şu sporlara bayılıyorum supersinnm:8::8::8::8:

evet amaa bu hafta sonuç az oldu

dün sabancı örtmenevinde yedigim akşam yemegimi yazayım

yarım z.yaglı biber dolması, 1 yk acılı ezme,
salata
1 çipura
ince bir dilim pasta
2 bardak diyet kola

tamam canım sporlarımızı mor renkli yapalım

bende bugün lessie yapcam yarım saaat baya yapmadım zamanla arttıracam

herkes bir sonra yapacağı sporu mor renkle yazsın ve ertesi gün o spor yapılsın kızlar az ya da çok spor yapalım ve bu zorunlu olsun yoksa yapmıyoruz evet kızlar sizde yazın yapacaklarınızı

Back
X