Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya taktım çizelgeyi yapmadan cıkamıyorum spora gec kalıcam.tmm oluşturdugum baglantıyı nereye yapıştırıcam.orayı bulamıyorum ben
canım onu profilindeki çizelge yazan yere yapıştıracaksın,çizelgeye tıkladığında orada zaten bir bağlantı olacak onu silip yenisini yapıştıracaksın.profilinin nerde olduğunu bilmiyorsan eğer sayfanın sağ üst köşesinde yazıyor.

bende cıktım ama hiç mutlu olmadım :)
senin adına sevindim ben bu cuma mutlu olacam inş..
bende kahvaltımı ve öğle yemegimi ıuygun yaptım diyete tokum 1 dilim ekmekler doymam diyordum ama doydum :)
bende o videoları izleyince aldım greyfurtu,birde başka tuyolarda soleyim sana sos kullanacaksan en faydalı ve metabolizmayı çalıştıran şey hardal cok şaşırdım,birde badem ara ogunlerde..birde dünden beri suya nane yapragı attım şişenin içinde hiç bişi olmadı limon sıkıp 1-2 damla ole içiyorum bu hafta hep naneli su içicem..
Ayşe ben bugün diyete uygun bir gün geçirdim ancak evde olmadığım için bizim listeye tam uyamadım yine de başarılı bir gündü bence,benim gözlemlerim de şöyle yemek öncesi yenilen greyfurt ve kahvaltıda yenilen salata ve aralarda içilen bitki çayları daha çabuk tok hissetmeyi sağlıyor ve tokluğun süresini uzatıyor.

kızlar grubınızdan dr.ayca diyetini kim uyguluyor ben gec kaldım yaarın baslayıp arada size katılıp motive olsam ne dersiniz.büyük bi tehlikeyi bugün nihayet atlattım nerdeyse bu kiloyla hamile oldugumu sandım neysekideğilmişim şimdi daha azimliyim.bu sefer olacak..

ben ayşe uyguluyoruz şimdi ama bir kişi daha p.tesi katılacakkk

ben kadının butun videolarını syrettim :):) tam benlik ben her diyetisyeni sevmiyom hehehehe..bu doktor gerçi her şeyi yiyin demesi de ayrıca hoş tabi :)
zaten ayşe diyeti değil sağlıklı beslenmeyi hedef almalıyız ve bunu sürekli uygulamalıyızki verdiğimiz kilolar geri gelmesin inşaallah,eğer herşeyden yiyemezsek bu süreç bizim için çok zor hale gelir ve devam etmemiz tehlikeye girer,herşeyden ama kontrollü ve zamanına dikkat ederek yemeliyiz.

sabah+ögle : 2 dilim light ekmek,3 zeytin,1/2 porsiyon sosisli yumurta,2 adet börek,çay(kendimi ödüllendirdim de azıcık:26:)
ara : 2 dilim antepfıstıklı sarma:26:
akşam : 2 adet küçük tavuk budu,salata,bir kase yogurt
günboyu 2 lt su

spor:50 dk step aerobik

oyyy hem börek hem fıstıklı sarma=)))))))))))allahtan spor var

ben ayşe uyguluyoruz şimdi ama bir kişi daha p.tesi katılacakkk
kıııızzzz ben de uygulayacağım yaaaa aşkolsun beni farketmedin mi?:19:
iyi geceler canım iyiyim sağol kar yokta rüzgar var canım
ama hava çok soğuk bu hafta evi ısıtamadık soba yetmiyo hem soba yanıyo hem ufo
Allah kolaylık versin canım, hasta olmayında tek yansın ufo da soba da birde sobaya çoook dikkat edin Aslı aman canım..sakın yanarken uyumayın.

bende mayalamam çok nadir mesela en son 2 sene önce mayalamiştim=) ama hiç pütürlü olmamıştı çok güzel olmustuu

hıımm demek sen beceriklisin :27:

yaşasın o zamannnnnnn oya girdi mi bugun ya hiç görmedim sankiii daha yapmadım sayımı ama merak ettim

yok gelmedi canım

iyi iyi gelsin şekerimmmmmmmm=)kocişte yokkki sarılasın hemen bulllllllllllllll

hemen bulam :23:

Allah kolaylık versin canım, hasta olmayında tek yansın ufo da soba da birde sobaya çoook dikkat edin Aslı aman canım..sakın yanarken uyumayın.

zaten yatmaya yakın buz gibi oluyor canım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 dilim peynir
-bool marul,maydonoz ve limondan oluşan salata
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yarım greyfurt
-2 dilim bol ıspanaklı börek
-yoğurtlu brokolili ve karnabaharlı şehriye salatası