- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #72.021
herkes hürremi izlio heralde bizde misafirler hala duruyo ama ben odama cekildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes hürremi izlio heralde bizde misafirler hala duruyo ama ben odama cekildim
haber geldi yarın okul var tatili iptal etmişler![]()
yok hürreme bakmıyoruz korku filmi izledik gerildim geldim
ohh göüzn aydın cnm neyi izlediniz merak ettm
sağol canım
ruhlar bölgesini izledik
yok cnm niye yanlış anlıyayım.sektörün içinde olan biri olarak hak veriyorum sana cnm.bende 5 aydır istanbuldayım.burda önerebileceğim bi uzman malesef yok..tanıdıklarımı da önermem..tabi başka bi doktorun daha görüşünü almak iyi olur.hatta mümkünse çapa yada cerrahpaşadan bi hocaya görünsen daha iyi olur..siyatik topuga ayaga falan vuruyo ya canım..ole dusundum..ya gittiğimiz hastane ozel yanlış anlama ama bazı şeyler ticari doktorlar içinde onune geleni kesmek istiyolar(sozum meclisten dışarı).o yuzden başka doktorada gidecem tabi..kendi memleketimiz olmayınca İstanbuldaki doktorları tanımıyoruz guvenemiyoruz.
kendi memleketimizde devlet hastanesinin başhekimiyle kanki olunca iyice baktırabiliyoduk her şeye..burda guvenemiyoruz..sen ist isen belki isimde yardımcı olabilirsin ortopedide..
ilahi kızlar akşam akşam güldürdünüz beni.sagolun ya..pozitif olmak böyle bişey olsa gerek
ay ilahi oya ..atlayacagın günü söylede aynı gün atlamayalım haritadan sileriz yoksa ülkeyi![]()
iyidir cnm sen napıyosun .valla ben spordan geldim azönce dökülüyorumhu huuu napıosunuz
sabah yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
ara 1 armut
öğlen 6 kaşık karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 ayva
akşam 3 karnıbahar 1 adet haşlama tavuk butu
spor yok ama temzlik ve merdiven inip çıkması vardı