Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkes hürremi izlio heralde bizde misafirler hala duruyo ama ben odama cekildim

defneyi uyuttum şimdi ama benim de çok uykum var yarın misafirlerim gelecekti vaz geçtiler işime geldi valla hiç hazırlık yapacak havamda değildim...
bgn yediklerimide yazıyım kaçıyım ben

siyatik topuga ayaga falan vuruyo ya canım..ole dusundum..ya gittiğimiz hastane ozel yanlış anlama ama bazı şeyler ticari doktorlar içinde onune geleni kesmek istiyolar(sozum meclisten dışarı).o yuzden başka doktorada gidecem tabi..kendi memleketimiz olmayınca İstanbuldaki doktorları tanımıyoruz guvenemiyoruz.:50::50::50:
kendi memleketimizde devlet hastanesinin başhekimiyle kanki olunca iyice baktırabiliyoduk her şeye..burda guvenemiyoruz..sen ist isen belki isimde yardımcı olabilirsin ortopedide..
yok cnm niye yanlış anlıyayım.sektörün içinde olan biri olarak hak veriyorum sana cnm.bende 5 aydır istanbuldayım.burda önerebileceğim bi uzman malesef yok..tanıdıklarımı da önermem..tabi başka bi doktorun daha görüşünü almak iyi olur.hatta mümkünse çapa yada cerrahpaşadan bi hocaya görünsen daha iyi olur..

sabah yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
ara 1 armut
öğlen 6 kaşık karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 ayva
akşam 3 karnıbahar 1 adet haşlama tavuk butu

spor yok ama temzlik ve merdiven inip çıkması vardı

kızlar dershaneden geldim elektrikler yoktu yeni geldiii=)şimdik kızımla ilgilenicem gelirim sonra mucukkkkkkkkkkkk

menüm

sabah : 1 dilim cavdar ekmeği,1 ücgen peynir,4 yeşil zeytin,roka,yarım bardak süt,1 küçük kare siyah çikolata
ögle : 1/2 porsiyon mantı makarna
ara : 1 portakal 1 avuc badem+siyah kuruüzüm
akşam : 1 kase mantar corbası 1 büyük kase salata 1 kase yogurt
günboyu 2.5 lt su

spor : 1 saat boyunca zumba oryantal.lambada

Back
X