Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.:14::14::14::14:

ayşecim dün geçmiş yapamadım geçmiş olsun canım yaaa..ay insallah ameliyatlık bişey değildir yaaaaaaaaaa

ben bi soru sorabilir miyim :52::52::52:
erzurumdayken ben karda düşüp bacağımı sakatladım daha doğrusu söyle oldu her yer buz bende kaymamak için dikkat ediyorum sonra ayağım kaydı düşmemek için ne yaptıysam sol diz tarafımdan sanki çıt diye bir ses geldi o zaman üzerine basamadım üstüne düştüm sol diz etrafı şişti ben doktora gittim mi gitmedim :26::26::26: 1. gün hep yattım 2. gün mecbur okula gitmem gerekiyordu dizimi çok bükemesemde böyle devam etti iyileşti daha sonra bir kaç kez ani hareketlerde sol dizim sanki yerind eçıkıyo dönüyo şişiyor 1 hafta sonra iyileşiyor şimdi sen diyeceksin niye gitmiyon doktora ben netten araştırırken menüsküs ameliyatı izledim korkuyorum :18::18::18::18:

bende 3 sene önce tenis oynarken düşmüştüm dizimin üstüne tel vardı iki kort arasında ona takılıp çok kötü dizimin üstüne düşmüştü çok ayakta kalınca acayip ağrıyordu 1 sene sürdü ağrı sonra geçti allahtan=)

kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 kk peynir

ögle
1 dilim tuzlu kek
1 dilim kek

ara
avuç içi kadar katmer
1 kk peynir
1/4 halkalı tatlı

akşam
marul maydonoz
3 y.k. yogurt
3 y.k. bulgur pilavı
1/2 dilim ekmek
1 parmak patates(türlünün içinden

ayyyyyyy katmer miiiiiiiiiii aklıma getirdin şimdiiiiiii ne kadar severim biliyorsun emoşşşşşşşşşşş

11/11/2011----------08/03/2012

kilo =116------------

bel =109----------98

göbek=132----------120

gögüs=115----------103

kol =44-----------39

bacak=76-----------68

Son düzenleme:
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım allah yardımcın olsunnn:38:

sagol cnm ya cok dikkat ediyorum hasta olmayayım diye Allaha sukur 3 senedir grip bile olmuyorum başım bile agrımaz.ama bu cıktı basıma..3 sene once 10-15 merdivenden ayagım kaydı yuvarlandım.o zaman dogru durust bakmamışlar işte şimdi acısı cıktı :(

Son düzenleme:
Back
X