- Konu Sahibi Pinarbartu
- #72.101
kimsecikler yok ben buralardayım pişşşttleyin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun hastaneye gitcem dua edin banaaaaaaaaaa bişi cıkmasın
kızlar hiç keyfim yok sabahtan beri hastanedeyim az önce geldim.bundan 3 yıl once merdivenlerden düşmüştüm.bileğim zedelenmişti o zmaanki doktorlar net bişi solemmeişti bugun film çektirdim emar istedi emardan sonra ameliyat yapabiliriz dedi.bende bel fıtıgı falan diye dusunuyodum hiç alakası yokmuş. spor yasak inşallah emardan bişi cıkmaz.![]()
kimsecikler yok ben buralardayım pişşşttleyin bana
ben bi soru sorabilir miyim
erzurumdayken ben karda düşüp bacağımı sakatladım daha doğrusu söyle oldu her yer buz bende kaymamak için dikkat ediyorum sonra ayağım kaydı düşmemek için ne yaptıysam sol diz tarafımdan sanki çıt diye bir ses geldi o zaman üzerine basamadım üstüne düştüm sol diz etrafı şişti ben doktora gittim mi gitmedim :26::26::26: 1. gün hep yattım 2. gün mecbur okula gitmem gerekiyordu dizimi çok bükemesemde böyle devam etti iyileşti daha sonra bir kaç kez ani hareketlerde sol dizim sanki yerind eçıkıyo dönüyo şişiyor 1 hafta sonra iyileşiyor şimdi sen diyeceksin niye gitmiyon doktora ben netten araştırırken menüsküs ameliyatı izledim korkuyorum :18::18::18::18:
kahvaltı
2 yumurta beyazı
1 kk peynir
ögle
1 dilim tuzlu kek
1 dilim kek
ara
avuç içi kadar katmer
1 kk peynir
1/4 halkalı tatlı
akşam
marul maydonoz
3 y.k. yogurt
3 y.k. bulgur pilavı
1/2 dilim ekmek
1 parmak patates(türlünün içinden
kadınlar gününüz kutlu olsun
![]()
hayır cnm sarısın olanlara gore değil tuylerin siyahsa hemen tamamen bitiyor.sarı tuyleri gormuyor![]()
bu arada herkese gunaydın kadınlar gununuz kutlu olsun![]()
ayşecim dün geçmiş yapamadım geçmiş olsun canım yaaa..ay insallah ameliyatlık bişey değildir yaaaaaaaaaa
pişşşttttttttttttt
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım allah yardımcın olsunnn![]()
ayy canım inşallah çıkmazzzzzzzzzzzzzz
inş canım ya dun canım baya sıkkındı sadece 7 mesajlık hakkımı doldurup cıktım
ayyyyyyy katmer miiiiiiiiiii aklıma getirdin şimdiiiiiii ne kadar severim biliyorsun emoşşşşşşşşşşş
ole tabi cnm sagol yine de cok şükür Allah baska dert sıkıntı vermesinne yapacaksın ayşec,m varsa bi sorun mecbur çözülecekkk sıkma canını arkadaşım