• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah çoluğundan çocuğundan çıkarmasın ama iki yakasınıda bir araya getirmesin onun yüzünden çocuğumla yağmurun altında vodofone bayisine kadar yürümek zorunda kaldım...hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda anlamıyorum kucağında çocuğuyla yaptığı şeye bak...kim yaptıysa günahı boynuna...

bencede allahh bildiği gibi yapsın onu

kızlar ofisi taşıdık net olmadı birtürlü daha yeni yeni yerleştik işlerimiz hepp sarktıı offff bu ardaa yemek felan yok yani taşındığımız yerde yemek söyliyebileceğimiz doğru düzgün biryer yok bende anca işte sabah kahvaltılarıyla öyle akşamı ediyorum bisküvi felan :56::56::56::56::56::56::56:
akşamları zaten yemiyorum ve akşamları hergün tam 50 dakıka eve kadar yürüyorum inceldim vallaaa yaaaa :32::32::32::32::32::32::32:
bunun dışındaaa aşk hayatı felan filan halaaa evliliği düşünmüyorum tabi yine bizimkilerr buldularr görücüydü felan ama yokk istemem:30::30::30::30::30:
okul hayatımı hiç sormayın finallerime giremedim ve 8 dersten kaldım hastalandım baya kötü raporuda kabul etmiyor okul ama sağlık olsun diyorum hımmm başka başka bişey yok benden bukadar bide sizi özledim tabii:16::16::16::16::16::16:
ben yokken neler oldu bakimmmmmm :31::31::31::31::31::31::31::31:

canım sen yokken ben de olanlar işi bıraktım evdeyim biraz defne büyüyene kadar çalışmıycm...valla evlenmeye niyetin yoksa boş ver bekle biraz daha...derslerine de üzüldüm ama verirsin artık sonra napıcan...

canım hoş geldin
nasılsın nerelerdeydin neler yaptın anlat bakalım..valla bizde seni özledik..bayaa zaman oldu görüşmeyeli..

wallaaa napim hayatım koşuşturmaca halinde çalış durrr inan hafta sonlarım dolu geçiyor ofisi tam anlamıyla yerleştirene kadar baya zorlandık zaten net yoktu düşün halimizi bugün yapıldı ve ben hemn koştum geldm yanınızaaa özlemişimmm yaaa :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

merhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo
kolay gelsin canımmmmmm
kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....:17::17::17::17:

sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde

arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden :17::17::17:

arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...

ama olan oldu artıkın yaaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.

kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...

enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar

vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
anammmmmmmm o neymiş kız öyleee ne oldu emoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ofisi taşıdık net olmadı birtürlü daha yeni yeni yerleştik işlerimiz hepp sarktıı offff bu ardaa yemek felan yok yani taşındığımız yerde yemek söyliyebileceğimiz doğru düzgün biryer yok bende anca işte sabah kahvaltılarıyla öyle akşamı ediyorum bisküvi felan :56::56::56::56::56::56::56:
akşamları zaten yemiyorum ve akşamları hergün tam 50 dakıka eve kadar yürüyorum inceldim vallaaa yaaaa :32::32::32::32::32::32::32:
bunun dışındaaa aşk hayatı felan filan halaaa evliliği düşünmüyorum tabi yine bizimkilerr buldularr görücüydü felan ama yokk istemem:30::30::30::30::30:
okul hayatımı hiç sormayın finallerime giremedim ve 8 dersten kaldım hastalandım baya kötü raporuda kabul etmiyor okul ama sağlık olsun diyorum hımmm başka başka bişey yok benden bukadar bide sizi özledim tabii:16::16::16::16::16::16:

kız özledik seni yaa çok oldu gelmeyeli sennnn....görücü mü heheehheheh....aaa sınavlarına giremedin mi ayy canım çok geçmiş olsun sanaaa dikkat et kendinee

canım sen yokken ben de olanlar işi bıraktım evdeyim biraz defne büyüyene kadar çalışmıycm...valla evlenmeye niyetin yoksa boş ver bekle biraz daha...derslerine de üzüldüm ama verirsin artık sonra napıcan...

wallaa canım eğer maddi açıdan zorlanmıyorsan işi bırakmakla en iyisini yapmışşsın hem defneyle vakit geçiriceksin ne güzellllll yaaa walla ben evlenmeyi düşünmüyorum ama sizide böyle görünce özeniyorumm hemen evlenip çocuk yapasım geliyooo:49::49::49::49::49::49::49:

kolay gelsin canımmmmmm

anammmmmmmm o neymiş kız öyleee ne oldu emoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız özledik seni yaa çok oldu gelmeyeli sennnn....görücü mü heheehheheh....aaa sınavlarına giremedin mi ayy canım çok geçmiş olsun sanaaa dikkat et kendinee

bende özledim valla kızlar siziiiiii:16::16::16::16::16::16::16:
sınava gireceğim günn hastanedeydim doktora bırak sınava giricem dedim oda zaten serum verdi ateşim düşmüyo diye uyumuş kalmışım ama sağlık olsun tabii vardır bi hayırrr:53::53::53::53::53::53::53:

seninnn cimcime nasılllll canımm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
çok geçmiş olsun canım benimm..
telefon kapalı olsada hiç farketmiyo.. kapalıykende cihaz takip ediliyor.. hiç boş durma hemen şikayette bulun

allah çoluğundan çocuğundan çıkarmasın ama iki yakasınıda bir araya getirmesin onun yüzünden çocuğumla yağmurun altında vodofone bayisine kadar yürümek zorunda kaldım...hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda anlamıyorum kucağında çocuğuyla yaptığı şeye bak...kim yaptıysa günahı boynuna...

allah şeytana uydurmasınn yaptığının da cezasını çeksin

allah netsiz bırakmasın:9:

zayıflamana sevindimmm:8::8:

aklın varsaa evlenme gençliğini tüketme:35::35:

seni hakeden biri varsa hele sana değer veriyorsa hiç kaçırma:34::34::34:

derslerini kafaya çok takma çaaılışır geçersin canın sağolsun:38::38::38:

kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....:17::17::17::17:

sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde

arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden :17::17::17:

arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...

ama olan oldu artıkın yaaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.

kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...

enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar

vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....

çok geçmiş olsun yediklerin löp löp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip :9::9:

kızlarrr ben şimdilik çıkıyorum net gelir gelmez başına oturdum sorun yaşamayım zaten artık eski patronlarımda yokk yanii anlatırımm gelinceee eskii ofisimizi okadar özledik kii göze batmayımm öpüyorum çokkkk:16::16::16::16:

wallaaa napim hayatım koşuşturmaca halinde çalış durrr inan hafta sonlarım dolu geçiyor ofisi tam anlamıyla yerleştirene kadar baya zorlandık zaten net yoktu düşün halimizi bugün yapıldı ve ben hemn koştum geldm yanınızaaa özlemişimmm yaaa :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm bizde seni ösledik :16::16::16::16:

bende özledim valla kızlar siziiiiii:16::16::16::16::16::16::16:
sınava gireceğim günn hastanedeydim doktora bırak sınava giricem dedim oda zaten serum verdi ateşim düşmüyo diye uyumuş kalmışım ama sağlık olsun tabii vardır bi hayırrr:53::53::53::53::53::53::53:

ay hayırlısı canım önce saglık bundada hayır vardır...:54:

Back
X