- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.841
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben iyiiym yemek yapıyorum hava biraz güzel çok soğuk yok şükür
inş çarşambada güzel olur
çocukları tiyatroya götürebilirim
bugün minicik bi ısınma oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim nasılsınız
akşama bize gelmenumu de yazayım
sabah
bir armut
öğlen
sezar salata
ara
sıcak çikolata
akşam
bilmiyorum :)
akşama bize gel![]()
katılıyorum sana ayşecim.biz ölçüyü kaçırıyoruz hepsi bu.bide metabolizmamız kilo almaya meyilli yaratılmış,yapacak bşy yok.dikkat edicez ömürboyukabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor![]()
cnm akşam spordan geleyim ilgilenicem sorunlatuba foruma girersen şu soruma bi bak
kaşımda 2 cm bi bölgede 6 sene önce deride kuruma başladı..
sonra kabuklandı..
ve o bölgedeki kaşlar tamamen döküldü..
3 ay sonra tüyler çıkmaya başladı fakat beyaz 5 senedirde bu böyle..
tüyler beyaz fakat 1,5 ayda bi dökülüyo..
beyaz bölgeyi boyuyorum 1,5 ay sonra tekrar dökülüp beyaz olarak çıkıyor..
hacettepede dermatolajiye gittim yüz egzaması dedi..
krem verdi 1 ay kullandım fakat tüy renginde bi değişiklik olmadı..
erzurumdada üniversite hastanesinin cildiyesine gitmiştim 4 sene önce kafaya takma geçer dedi.. bak hele
sen ne önerirsin
iyidir oyacım senin haftasonu güzel geçmiş anlaşılanselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
negüzel kıskandım şimdihaftasonu gelemeyeceğimi yazmıştım beybi. cem le haftasonu doğa gezisine gittik. abanta
hadi gözün aydın cnmkızlar nıhayet regl oldum.
iyiyiz aslıcım sen nslsn?evet ya burdada hava cokgüzeldi bgn.kendikendime bi istiklal yapıp geldim sınav başvurumu yaptıktan sonra.selam kızlar ben geldim nasılsınız
özgecim bana da özelden mesaj atarmısın face adresini,merak ediyorum çizimlerinikızlar yeni resim çizdim face koydum ama saliha özellikle seni düşündüm hep çizerken niyeyse :))
ne güzel emoş maaşallah,bi anne için başka şeylere zaman ayırmak gerçekten zor hele bi de senin gibi 3 güne 1 nöbet tutuyorsa daha da zor,Allah kolaylık versin canım.kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:
mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım
Saliha seni de çok merak ediyorum yaa,ayyy ne meraklıyım ben de aslında bende adresi olmayan tüm arkadaşlarımın face adreslerini istiyorum,özele mesaj atar mısınız kızlaar?kafasını gözünü kıraymışım daha makbule geçerdi![]()
Saliha bende bi başarı öyküsünde okumuştum "acıkınca abur cuburları düşünmektense bi sonraki öğünde (diyet listesinde olanlardan)neler yiyeceğimi düşünmek beni diyete daha çok motive ediyor" demişti,bende de işe yarıyor gerçekten.güzel telkinler bulursak yazalım kızlar motivasyonumuz düşmesin
*** lezzetli yemekler mi?? ince bi vücut mu??***
yemeğe oturmadan bunu düşünelim ya da acıktığımızda
kabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor![]()
hoşgeldin oyacım,gezmişsin ne güzel,tepdili mekan insana çok iyi geliyor,sen de rahatlamışsındır herhalde.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben de okulda,tenefüs aralarında sıcak su içiyorum hep,hakkaten beni öğlene kadar iyi tutuyor,ara öğün yapma ihtiyacı hissetmiyorum.soğuk su açlık hissi verir ve vücuttan çabuk atılır.. sıcak su 4 kat daha fazla zaman mideyi işgal eder
merhaba kızlar.ben geldim bir geçmiş yapayım geliyorum
katılıyorum sana ayşecim.biz ölçüyü kaçırıyoruz hepsi bu.bide metabolizmamız kilo almaya meyilli yaratılmış,yapacak bşy yok.dikkat edicez ömürboyu
cnm akşam spordan geleyim ilgilenicem sorunla
iyidir oyacım senin haftasonu güzel geçmiş anlaşılan
negüzel kıskandım şimdi
hadi gözün aydın cnm
iyiyiz aslıcım sen nslsn?evet ya burdada hava cokgüzeldi bgn.kendikendime bi istiklal yapıp geldim sınav başvurumu yaptıktan sonra.
götür götür.alışsın veletler tiyatroya şimdiden
merhaba kızlar.ben geldim bir geçmiş yapayım geliyorum
kızlar ilkin takımdan ayrıldığı için bu haftaki günlük mesaj sayımını emine yapcak
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
tedis *** 17-23 mart
süperrrrrrrrrrrrrr salihamenümm
sabah
2 dilim çavdar
1 yk lor peynir
2 subardağı sıcak su
öğle
2 yk kurufasulye
1 dilim beyaz ekmek
ara
1 havuç (ayşenin isteği üzerine)