• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor :34::34:
katılıyorum sana ayşecim.biz ölçüyü kaçırıyoruz hepsi bu.bide metabolizmamız kilo almaya meyilli yaratılmış,yapacak bşy yok.dikkat edicez ömürboyu

tuba foruma girersen şu soruma bi bak

kaşımda 2 cm bi bölgede 6 sene önce deride kuruma başladı..
sonra kabuklandı..
ve o bölgedeki kaşlar tamamen döküldü..
3 ay sonra tüyler çıkmaya başladı fakat beyaz 5 senedirde bu böyle..
tüyler beyaz fakat 1,5 ayda bi dökülüyo..
beyaz bölgeyi boyuyorum 1,5 ay sonra tekrar dökülüp beyaz olarak çıkıyor..
hacettepede dermatolajiye gittim yüz egzaması dedi..
krem verdi 1 ay kullandım fakat tüy renginde bi değişiklik olmadı..
erzurumdada üniversite hastanesinin cildiyesine gitmiştim 4 sene önce kafaya takma geçer dedi.. bak hele :1::1::1:

sen ne önerirsin​
cnm akşam spordan geleyim ilgilenicem sorunla:34:

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
iyidir oyacım senin haftasonu güzel geçmiş anlaşılan

haftasonu gelemeyeceğimi yazmıştım beybi. cem le haftasonu doğa gezisine gittik. abanta
negüzel kıskandım şimdi

kızlar nıhayet regl oldum.
hadi gözün aydın cnm
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben iyiiym yemek yapıyorum hava biraz güzel çok soğuk yok şükür
inş çarşambada güzel olur
çocukları tiyatroya götürebilirim
iyiyiz aslıcım sen nslsn?evet ya burdada hava cokgüzeldi bgn.kendikendime bi istiklal yapıp geldim sınav başvurumu yaptıktan sonra.
götür götür.alışsın veletler ti:34:yatroya şimdiden

kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:

mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım
ne güzel emoş maaşallah,bi anne için başka şeylere zaman ayırmak gerçekten zor hele bi de senin gibi 3 güne 1 nöbet tutuyorsa daha da zor,Allah kolaylık versin canım.

güzel telkinler bulursak yazalım kızlar motivasyonumuz düşmesin

*** lezzetli yemekler mi?? ince bi vücut mu??***​

yemeğe oturmadan bunu düşünelim ya da acıktığımızda
Saliha bende bi başarı öyküsünde okumuştum "acıkınca abur cuburları düşünmektense bi sonraki öğünde (diyet listesinde olanlardan)neler yiyeceğimi düşünmek beni diyete daha çok motive ediyor" demişti,bende de işe yarıyor gerçekten.

kabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor :34::34:

Yok be Ayşeeem ben de öyle abartan bi insan olmadım hiçbizaman,1.hamilelik zamanım hariç ama yine de hep kilolu oldum,kilo almadan önceki halim evliliğimin ilk zamanlarıydı,61 kiloydum boyum da 164 işte siz hesabedin gayrı.,metobolizma olarak şanssız olanlardanım, üniversitede arkadaşımla lahmacun yerdik ben 1 taneyi anca yerdim o 3 tane yerdi yine de tığ gibiydi arkadaşım yaa.

katılıyorum sana ayşecim.biz ölçüyü kaçırıyoruz hepsi bu.bide metabolizmamız kilo almaya meyilli yaratılmış,yapacak bşy yok.dikkat edicez ömürboyu

cnm akşam spordan geleyim ilgilenicem sorunla:34:

iyidir oyacım senin haftasonu güzel geçmiş anlaşılan

negüzel kıskandım şimdi

hadi gözün aydın cnm

iyiyiz aslıcım sen nslsn?evet ya burdada hava cokgüzeldi bgn.kendikendime bi istiklal yapıp geldim sınav başvurumu yaptıktan sonra.
götür götür.alışsın veletler ti:34:yatroya şimdiden

yaaaa bende istiyorum istiklal o kadar uzun zaman oldu ki gitmeyeli bebek yüzünden havalar bi tam ısınsın atıcam kendimi orayaaaaaaaaa

Back
X