• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20 mart mesaj sayımı
aynalar:7+
hazoş87:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
fiyona:7+
1.73:7+
pisiq:7+
rainandthesun:7+
oyagibi:6 (2 kere baktım):52::52::52::52:
nilipus:7+
saliha27:0
emidaf:izinli

merhaba kızlar nasılsınız valla ben bgn bi dişarı çıktım 2 saatliğine gezdim geldim sonra bütün gün tembellik ettim....hiç bişi yapasım yok yaa biraz kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var kafamı boşaltmam lazım inşallah yarın yapıcam...defneyi babaannesine bırakıcam da arkadaşlarla takılacaz..

Nenesi isteyerek mi bakıyo:) :)

evet ayşecim dün geçmiş yaptım,bugünde yaptım diyeti inceledim,benim beslenme tarzıma çok uygun geldi,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,ne zaman başlıyoruz?Çok sağol canım sen de çok hoşsun gerçekten çok beğendim seni,masum ve tatlı bir yüzün var,çok hoş bi gelin olmuşsun ayrıca,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bu kız bi beni beğenmedi hıh

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1/2 dilim peynir
-1 zeytin
-1 haşlanmış yumurta

ARA
-1 kuru kayısı ve 1 ceviz

AKŞAM
-4 tane tulumba tatlısı:17:
-5,6 tane etsiz çiğköfte:17:
-çeyrek çipura

ARA
4,5 dilim portakal

oooo tatlılara bakkkkkk:20::20::20::20:

evet ayşecim dün geçmiş yaptım,bugünde yaptım diyeti inceledim,benim beslenme tarzıma çok uygun geldi,ben de bu diyeti uygulamak istiyorum,ne zaman başlıyoruz?Çok sağol canım sen de çok hoşsun gerçekten çok beğendim seni,masum ve tatlı bir yüzün var,çok hoş bi gelin olmuşsun ayrıca,Allah mutluluğunuzu daim etsin.

ay canım benim sagol..cuma başlıyoruz canım katılım süper ya..veririz biz bu kiloları

ben de beğendim,ben de varııııııım.ama ben öğlen öğünündeki meyveyi yemek istemiyorum,bu durumda onu ikindi ara öğününe mi ekliycem artı olarak yoksa sadece meyveyle mi ara öğün yapıcam?:26:
bende yemek istemiyorum cnm ikindiye kaydırabilirsin..evet artı olarak ikindi ara öğününe..orda yazmıştım canım 1 gunde yenmesi gerekenleri.. meyve porsiyonu 3 adet olacak istersen ikindide yeme gece meyvesine dahil et 2 porsiyon olsun..

bendeeeee varımmmmmmmmmmm
cok sevindim emoşum yaaaa...yazması beni cok yordu :) ama değdi katılım iyi:54::54::54:

Bu kız bi beni beğenmedi hıh
Ayyyy Salihaaaaaaaaa aşkolsun kız niye beğenmeyim,gerçekten bu mesajı yazarken atladığım biri var mı diye düşünüyordum,maalesef varmış.canım sen de çok hoşsun sonra bi mesajımda burdaki bütün bayanlar çok hoş zaten diye de belirtmiştim ayrıcaaa.

selam nörüyonuz
bentürkün uzayla imtihanına bakıyom :27:
nööörelim ailecek film izleyecedik aksilik oldu ben de ona bakıyom şimdii.

selam nörüyonuz
bentürkün uzayla imtihanına bakıyom :27:

saçlarımı kurutacam bi yandan muhteşem yuzyıla bakıyorum..kurumuş çamaşırları katlayacam yeni cıkanları asacam..
bu arada yeni bir temizlikçi abla geliyo cumartesi cok mutlu oldum..
belimden dolayı zorlanıyodum..eski abla iş buldu bırakmıştı beni..inşallah anlaşırız

Back
X