- Konu Sahibi Pinarbartu
- #74.421
şu an defneyi sallıyom ayğımda uyuduuuuu uyuuuuuuuuuuycaaaak.nen nen nenniii
hay maşallah iki iş birden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an defneyi sallıyom ayğımda uyuduuuuu uyuuuuuuuuuuycaaaak.nen nen nenniii
hay maşallah iki iş birden![]()
eliptik bisikletim salonda duruyodu yatak odama alacam yine...defne yüzünden yapamıyorum ne zamandır ben üstüne çıkınca oda gelmek istiyor...
ben çıkıyorum aslıcığım defnoş hanım uyudu ben de yatacam çok uykum var yaaa....öpüyorum seni canım![]()
slm kızlar ben bgn bütün gün dışardaydım defnoşda babaannesindeydii...ama hiç eğlenemedim aklım hep kızımda kaldı hep bi vicdan azabı çektim...zaten almaya gittiğimde bana küsmüştü....şimdi hala nazlanıyor ama barıştık gibi :)))
aman aman maşallah kızımıza kıs senin fındık kaç aylıktı bee...bu arada defne emekliyo :))
selam kızlar nasılsınız
ben gewldim ya bugün tüm gün gözlerimi açamadım dün 11 de yattım hiç yatmazdım ama sabah bir zor kalktım sormayın tüm günde uykulu gezdim neden acaba
dün dmeiştim ya sıkıntı var içimde diye onunla ilgili bir durum mu acaba ne diyosunuz
bahar geldi ben bunalıma mı girdim havalar mı bozdu beni
ger.i bugün soğudu şuan hafiften kar atıştırıyor
ayyy çook mutluyum ben yaaaaaaaa bu hafta hiç tartılmamiştim bi tartılayım dedimmm veeee 55.9 çıktım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..aman tanrım 55 leri gördüm en sonundaaa cısta cıstaaaa 300-500 kop kop kop kop=)![]()
iyi peki ozaman canım,beklerim he he hekendim için gelirim ben şekerim sürekli hasta olan biri olduğum için heheh=)
mevsim değişikliklerinde olur endişelenme aslıcım.encok da bahara geçiş döneminde olur.geçer bikaçgüne inşselam kızlar nasılsınız
ben gewldim ya bugün tüm gün gözlerimi açamadım dün 11 de yattım hiç yatmazdım ama sabah bir zor kalktım sormayın tüm günde uykulu gezdim neden acaba
dün dmeiştim ya sıkıntı var içimde diye onunla ilgili bir durum mu acaba ne diyosunuz
annelik böyle bişey olsa gerek..negüzel insan bu yaştan sonra yetenek sahibi oluyordefne doğduğundan beri çok değişik yeteneklere sahip oldum :)))
merhaba cnm..merhaba kızlar.bütün gün dışardaydım.yeni geldim.geçmiş yapayım biraz
aşkolsun her ne kadar bedenim kalın olsada içinde bi yerlere sıkışan incecik narin kalbimi kırdınız..
hele sen aslı hiç mi üzülmedin bu kız ne kadar yogun çalışıyo 1 mesaj yüzünden cezaya kalmasın dedmedin...
hele hele sen oya ya sen ..ya sen ayşe,özge,hazal,tugba,neslihan,saliha....peki peki sen adaşım...sen de benim için cezaya kalmasın demedin.hiç mi yüreginiz sızlamadı![]()
çok beğendim canım menünü.afiyet olsunbugün ki menumu yazabilirim
sabah
3 tane eti form limon lifli bisküvi, çay
ara
bir fincan nescafe(şekersiz)
öğlen
1 kase yayla çorbası
2 yk yoğurtlu ıspanak
ara
eti form limon lifli bisküvi(sanırım 3 tane yerim)
belki sonra bir ara daha yapar küçük plastik bardaktaki karışık meyve kokteylini yerim.
akşam
karışık yeşil salata
sıvı alımı(hedeflenen) 2 litre su, yeşil çay, karışık bitki çayı, meyve çaylarından
selam kızlar nasılsınız
evet canım peşimden geliyor ama yavaş yaa ben hızlı hızlı yürüyünce bana kızıyor oturup ağlıyor onun yüzünden iki adım atıp bekliyorum :))) odadan onu beklemeden çıktım mı çıldırıyor :)))
7 aylık oldu bugun=) yerim ben defnoşu yandın valla emekleyincee pırr pırr peşinde dolanır=) bizimkinin emeklemesi yakın gibi geliyor bana hep emekleme pozisyonunda ileri geri sallıyor kendini sonra lap atıyor=)