kizlar ne yazikki uzulerek soyluyorum
ben uc haftaligina tatile cikiyorumm
amma ne tatil arada gelirim biryere gittigim yok ama annem geliyor yarin onu almaya gidecegiz o burdaykende giremem oyuzden kendime geri donmek uzere ayrildi diye yazdim
ayrica bu hafta 9.takim bildirimi yapiyo uc hafta sonrada sira bizde yetisemezsem eger ( ki yetismeye calisacagim) sibelcim sen devreye girersin ayrica ben notta birakacagim gerekli yerlere
boylelikle takimi sana yani yardimcim S2000 e devrediyorum hepinzin haberi olsun ayrica sanece onada degil hepinize devrediyorum hepiniz sayip cikin oldumu
sedacim sende karar defteri topigine bakip hesaplamayi ogrenebilirsen memnun olurum gerci hepiniz ogrenseniz iyi olacak ama iste dilimde tug bitti
sibelcim sende artik daha fazla girip takimin basinda olursan coook sevinecegim sana guveniyorum tatlim
ayrica bu hafta seda bireyselde birinci olabilirsin cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip oraya yaptiklarini anlatirsan sevinirim tatile ciktigin gunde ireyselde birinci olmustun ama yok oldugun icin ben yazmistim ogun iicnde aciklama yaparsan iyi olur
su denem suresindeki arkadaslarda paylasimda bulunup bulunmamasina gore karar verip haftaya bildirimde olmalarini saglayin yani eger katilirlarsa beci diye arkadasta var onuda takip edin eger bu iki arkadastan birini elerseniz onu alirsiniz katilimina bagli
eger olurda katilimda bulunmazlarsa almayin cunku paylasim sorunumuz zaten var
neyse hepinizi coook co opuyorurum gelip arada girer hatirinizi sorarim senağlamaa.s.