Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz destinam ben zaten gurur duyuyorum hepinizden ayri ayrii
biz coook iyi bir takimiz suanda bizden onde kisi yok ama cok erken dereceye girecegiz insallah bu haftadaa

kızlar biri beni durdursun kilo veremedim diye strese girdim sinirimden ne olursa yiyesim geliyor.zor tutuyrm.bu hafta sporla ya kilo verecem ya da kiilo verecem.

aferim kiz sana insan kilo verince kendine odul verirde yer sende kilo vermede yok
cisss
cek elini cabukk
:oklava:delikafaduldendelikafadulden

kizlar ne yazikki uzulerek soyluyorum
ben uc haftaligina tatile cikiyorumm
amma ne tatil arada gelirim biryere gittigim yok ama annem geliyor yarin onu almaya gidecegiz o burdaykende giremem oyuzden kendime geri donmek uzere ayrildi diye yazdim
ayrica bu hafta 9.takim bildirimi yapiyo uc hafta sonrada sira bizde yetisemezsem eger ( ki yetismeye calisacagim) sibelcim sen devreye girersin ayrica ben notta birakacagim gerekli yerlere
boylelikle takimi sana yani yardimcim S2000 e devrediyorum hepinzin haberi olsun ayrica sanece onada degil hepinize devrediyorum hepiniz sayip cikin oldumu
sedacim sende karar defteri topigine bakip hesaplamayi ogrenebilirsen memnun olurum gerci hepiniz ogrenseniz iyi olacak ama iste dilimde tug bitti
sibelcim sende artik daha fazla girip takimin basinda olursan coook sevinecegim sana guveniyorum tatlim
ayrica bu hafta seda bireyselde birinci olabilirsin cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip oraya yaptiklarini anlatirsan sevinirim tatile ciktigin gunde ireyselde birinci olmustun ama yok oldugun icin ben yazmistim ogun iicnde aciklama yaparsan iyi olur
su denem suresindeki arkadaslarda paylasimda bulunup bulunmamasina gore karar verip haftaya bildirimde olmalarini saglayin yani eger katilirlarsa beci diye arkadasta var onuda takip edin eger bu iki arkadastan birini elerseniz onu alirsiniz katilimina bagli
eger olurda katilimda bulunmazlarsa almayin cunku paylasim sorunumuz zaten var
neyse hepinizi coook co opuyorurum gelip arada girer hatirinizi sorarim senağlamaa.s.

ayy evet haklısın valla.hem kilo vermemişim hemde yemek yiyesim geliyor.hımmm çok ayıp çok.tamam akşama bişe yemem çünkü öğlen zaten veremiyrm dedim yarım döner yedim.normalde hiç beyaz ekmek yemiyrm.uzun aradn sonra ilk kez yemiş oldum

kizlar ne yazikki uzulerek soyluyorum
ben uc haftaligina tatile cikiyorumm
amma ne tatil arada gelirim biryere gittigim yok ama annem geliyor yarin onu almaya gidecegiz o burdaykende giremem oyuzden kendime geri donmek uzere ayrildi diye yazdim
ayrica bu hafta 9.takim bildirimi yapiyo uc hafta sonrada sira bizde yetisemezsem eger ( ki yetismeye calisacagim) sibelcim sen devreye girersin ayrica ben notta birakacagim gerekli yerlere
boylelikle takimi sana yani yardimcim S2000 e devrediyorum hepinzin haberi olsun ayrica sanece onada degil hepinize devrediyorum hepiniz sayip cikin oldumu
sedacim sende karar defteri topigine bakip hesaplamayi ogrenebilirsen memnun olurum gerci hepiniz ogrenseniz iyi olacak ama iste dilimde tug bitti
sibelcim sende artik daha fazla girip takimin basinda olursan coook sevinecegim sana guveniyorum tatlim
ayrica bu hafta seda bireyselde birinci olabilirsin cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip oraya yaptiklarini anlatirsan sevinirim tatile ciktigin gunde ireyselde birinci olmustun ama yok oldugun icin ben yazmistim ogun iicnde aciklama yaparsan iyi olur
su denem suresindeki arkadaslarda paylasimda bulunup bulunmamasina gore karar verip haftaya bildirimde olmalarini saglayin yani eger katilirlarsa beci diye arkadasta var onuda takip edin eger bu iki arkadastan birini elerseniz onu alirsiniz katilimina bagli
eger olurda katilimda bulunmazlarsa almayin cunku paylasim sorunumuz zaten var
neyse hepinizi coook co opuyorurum gelip arada girer hatirinizi sorarim senağlamaa.s.

öncelikle gözün aydın canım.ne güzel annenle hasret giderirsin.annen nerde yaşıyor bu arada?
kötü tarafı sensiz tadı olmaz buranın yaww.sen yinede kontrole gel fırsat buldukça canım
özleriz seni bizi yalnız bırakma 3 haftalığınada olsaaa

Neslıhan yapma kızzz nereye gıdıyon bızı bırakıp-tatlicadiarzu-
neyse ızınlı olsanda fırsat buldukca gel, kayınvaldenmı gelıyor kendı annenmı gelıyor

kız sımdı her ıs banamı kaldı keske bırı daha yardımcı olsa olmazmı yalnız zor olacak sensız ama elımden gelenı yaparım sen merak etme canımsengözlerimebaksan
ab

kızlar misafirim var okuyamıyorum acele yazıyorum masa donattım verdigim 1 kiloyu almak için elimden geleni yapıcam bugün

aksi olsa şaşardım zaten bugün misafir bastırdı sabahtan beri ikinci masayı kurdum
kız ne cok mısafırın gelıyor senınde Allah kolaylık versın
1 kılo alırsan gene ıyı fazla almadalülülülülülü
neslı takımınla gurur duymalısın herkes ne kadar samımı bak herkesı tebrık ederım arkadaslar azımınden öturu...bende sadece kellogs yedım ve kahve ıctım hala acıkmadım ...

bende bızım takımla gurur duyuyorum herkes cok ıyı, candan:1hug:
kız boyle yemege devam edersen bu hafta ıyı kılo verırsın sende-tatlicadiarzu-

ben geldim kızlar başarı dilekleri ve tebrikler için sağolun sınavlarım iyiydi şükür...
neslihancım tamam 1. olursam yazarım tatile gittiğim haftayıda söylerim..birde hesaplamayıda öğrenirim arada uğra çok özletme kendini tatlımm..bu hafta burdayım önümüzdeki hafta konferanslar var bölümümüzle alakalı ankaraya gidecez 1hafta yokum ama arada girerim tabii sadece herzamanki kadar çok giremem..birde kızlar lütfen herkes düzenli spora başlasın buhafta yoksa okadar uğraşar

ak verdiğiniz kiloyu yeyince hemen alıyorsunuz yaza az kaldı hanımlar herkes biraz daha hırslansınn bitirelim şu işi kaydirigubbakcemile5

neslı hıc bahsetmedın annem gelıcek dıye cok sasırdım görunce anıden mı geldı acaba bıseymı oldu yaa?
neyse bende özlerım ya napcaz sensız sımdı....

kızzzz nesliiiiiiiii nereye:mymeka:
gemiyi kaptan terkedermikaydirigubbakcemile4 Alooooooooooooooooooooodelikafadulden annen hiçmi fırsat vermiycek tuvalete falan gittigi zaman yaz kız hem kız bu kayınvalidenmi annenmi kayınvalidense eşi imam degilmiydi ne işi var nette okeyle mokeylekötükedihüso

slm arkadaşlar bir sorum var. ben bir hafta deneme süresinde olduğum için kilo bildirimi yapmadım. yapmam mı gerekiyordu? bunu öğrenmek istedim.

ben geldim kızlar başarı dilekleri ve tebrikler için sağolun sınavlarım iyiydi şükür...
neslihancım tamam 1. olursam yazarım tatile gittiğim haftayıda söylerim..birde hesaplamayıda öğrenirim arada uğra çok özletme kendini tatlımm..bu hafta burdayım önümüzdeki hafta konferanslar var bölümümüzle alakalı ankaraya gidecez 1hafta yokum ama arada girerim tabii sadece herzamanki kadar çok giremem..birde kızlar lütfen herkes düzenli spora başlasın buhafta yoksa okadar uğraşar

Sedaa kız sendemı gıtcen, sen barı yalnız bırakma bızı ankarada ınternet buldugunda gır takımı yalnız bırakmayalım...
bende duzenlı spor yapmaya calısıyorum senın kadar olmasada-tatlicadiarzu- hergun aksam ustu bır bucuk saat tempolu yuruyorum, sabahlarıda bıraz plates yapıyorum ebru sallıylahihoyyyt

slm arkadaşlar bir sorum var. ben bir hafta deneme süresinde olduğum için kilo bildirimi yapmadım. yapmam mı gerekiyordu? bunu öğrenmek istedim.

kılonu ogrenmemız ıyı olur tabıı canım bu hafta deneme suresındesın eger takıma katılırsan haftaya baslangıc kılonu yazarız..-tatlicadiarzu-.

kılonu ogrenmemız ıyı olur tabıı canım bu hafta deneme suresındesın eger takıma katılırsan haftaya baslangıc kılonu yazarız..-tatlicadiarzu-.

dün başladım diyete kilom 97.200 idi. şimdi tartıldım 96.100 olmuşum. bir kiloyu verdim mi, yoksa vücuttaki su mu gitti bilmiyorum. şuan regl dönemindeyim. onun şişkinliğide var. inş daha da azalacak kilom.

slm kızlar ben geldim... evde tekim hemen actım burayı sabah yemedim öglen yemedim.. ama şimdi geberene kadar yemeyi düşünüyorum.. şu an size aglayarak yazıyorum.. neyseki dedesi oglumu bugün köye götürmüştü... vete tahliller berbat.. kafam ugulduyo en son doktorun tümör oldugunu sölemesi ile yıkıldım.. galiba paratesi tümör markırlarınamı parcamı alacaklarmış bilmiyorum cıktım doktotun yanında.. zaten doktor filme bakıpta aaaaaaa demesiyle anlamıştım kötü bişey oldugun.. neyse genede saglık olsun diyorum.. bana dua edin eger pazartesi bir iki işlem yapılacak onun sonucunda tümörün iyimi kötü huylumu oldugu belirlenecek.. eger kötüyse hastalıgın adı ne biliyorsunuz degilm..
neyse ben cıkıyorum kafam duman.. bilmiyorum gelirmiyim gelem<zmiyim.. ama bana biraz zaman tanıyın.. görüşmek üzre hepiniz kendinize ii bakın

slm kızlar ben geldim... evde tekim hemen actım burayı sabah yemedim öglen yemedim.. ama şimdi geberene kadar yemeyi düşünüyorum.. şu an size aglayarak yazıyorum.. neyseki dedesi oglumu bugün köye götürmüştü... vete tahliller berbat.. kafam ugulduyo en son doktorun tümör oldugunu sölemesi ile yıkıldım.. galiba paratesi tümör markırlarınamı parcamı alacaklarmış bilmiyorum cıktım doktotun yanında.. zaten doktor filme bakıpta aaaaaaa demesiyle anlamıştım kötü bişey oldugun.. neyse genede saglık olsun diyorum.. bana dua edin eger pazartesi bir iki işlem yapılacak onun sonucunda tümörün iyimi kötü huylumu oldugu belirlenecek.. eger kötüyse hastalıgın adı ne biliyorsunuz degilm..
neyse ben cıkıyorum kafam duman.. bilmiyorum gelirmiyim gelem<zmiyim.. ama bana biraz zaman tanıyın.. görüşmek üzre hepiniz kendinize ii bakın

siyahçım üzülme canım allahın izniyle kötü birşey çıkmaz inşallah iyi huyludur tümör olumlu düşünelim olumlu olsun kafana takma sakın kötü olduğu ihtimalini aklına bile getirme bizim dualarımız seninle sen hiç merak etme herşey yolunda gidecek tatlımm ağlayıp kendini yıpratma canım allah şifa versin enkısa zamanda inşallah

çok üzüldüm. inanın ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah acil şifalar versin. inş en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. dualarım sizinle.

Back
X