• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

antidepresanlar yüzünden kendimi kontrol edemiyorum.. zayıflamak bi sebebim yokki diye düşünüyor hiç olmadık şeyler yiyorum

eskiden sebebin neydi canım unutma başkası için değil kendin için zayıflayacaksın bu hayat senin başkasının değil delirtme beni :20::20::20:

antidepresanlar yüzünden kendimi kontrol edemiyorum.. zayıflamak bi sebebim yokki diye düşünüyor hiç olmadık şeyler yiyorum

Saliha şaka bi yana bunu yapma kendine,niye bi sebebin olmasın?daha yaşın kaç,önünde ne güzel bi ömür var inşaallah,ne güzel insanlarla karşılaşırsın daha,güzel bi hayatın olur inşaallah,Allah başka acı keder vermesin,çok zor bi durumda olduğunu hepimiz biliyoruz ama böyle devam edemezsin.Psikoloğa gittin demi?

tamam canım hadi git gel bende biraz çılgınlar gibi dans edeyim..
gelince konusuruz ama beni tek etkileyen sporsuzluk..3 ay once yaptıgım sporlar bile inceltmiş beni..

canım bak şöyle düşün spor diye bişi yok kilo vermek için sadece diyet yapmak gerekiyo
sporda neymiş kötü kaka o böööö :120:

nebaerr aslıcımmm

iyiiym canım sen nasılsın

deniz hanımın göbeği aynı dedesininki gibi kocaman oldu=) yapamadı yine lavman yapmak zorunda kaldık bi de bugun armut yedirdim ıspanaklı çorba yaptım neslinin dediği gibi incir haslayıp suyunu içirdim umarım yarına daha rahatlamiş olur cimcimeee

aahh yavrum ne zordur

geçmişe şole bir goz attım yerim ben sizi yaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:iyiki varsınız.....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
yarın herkese cevap verip menumude yazacam..kocişim kızzıyor cıkmak zorundayım..
bu arada 1 saate yakın dans ettim..optum

kızlar berbat bir hafta sonunun ardından merhaba.hem cumartesi hem de pazar sitemize giremedim.ailevi problemlerden dolayı.bir msj bile atamadım beni izinli sayın diye.neyse olan oldu artık.cezamın ilk bölümünü yerine getirdim.

inş biran önce sorunlarını çözersin cnaım

23 mart mesaj sayımı
aynalar:7+
hazoş87:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
fiyona:7+
1.73:7+
pisiq:7+
rainandthesun:7+
oyagibi:7+
nilipus:7+
emidaf:7+

ellerine sağlık canım

kızlar berbat bir hafta sonunun ardından merhaba.hem cumartesi hem de pazar sitemize giremedim.ailevi problemlerden dolayı.bir msj bile atamadım beni izinli sayın diye.neyse olan oldu artık.cezamın ilk bölümünü yerine getirdim.

23 mart mesaj sayımı

ellerine sağlık canım

23 mart mesaj sayımı

ellerine sağlık canım

23 mart mesaj sayımı

ellerine sağlık canım

23 mart mesaj sayımı

ellerine sağlık canım

sabah
1 dilim ekmek
yarım domates
3 zeytin

öğle
2 elma

akşam
5-6 kaşık mantı

ara
2 bardak çay

elelrine sağlık canım
tuba yinemi cezaya kaldın canım lütfen dikkat et
hayır fadik gece 12den sonra yazdıgım mesjları ertesi günün kabul etmiş ondan oldu.kalmadım cezaya ben:26:

oysaki önceden kendi pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmazdım fazla kalori almamak için.. şimdi oooooooooooo

eskiden sebebin neydi canım unutma başkası için değil kendin için zayıflayacaksın bu hayat senin başkasının değil delirtme beni :20::20::20:
cnm zor bi dönemden geçiyosun.sana nekadar süslü cümleler kursak da şuanki ruh halini tam manasıyla düzeltmemiz mümkün değil.ama enazından bize brz kulak verirsen,inan hepimiz bu süreci enaz hasarla atlatmanı istiyoruz..şuan budurumdayken bide zayıflamam lazım diye kndi üzerine gitmeye devam edersen şuan tam da yaptıgın olur..abuk sabuk bi beslenme biçimin olur.dikkat et güzelim.boşver şimdi zayıflamayı.önce bi toparlan silkelen,kendine gel.ama çok da salma yoksa daha cok kilo alırsın ve bu seni daha fazla demoralize eder.oyüzden kendini bu olmak zorunda,zayıflamak zorundayım şeklinde bi hale büründürmeye çalışırsan daha fazla ters teper.oyüzden akşamları kaçırmamak şartıyla gündüz rahat bırak kendini biraz...
unutma senin saglıgın herşeyden önemli.önce ruh saglıgın sonra beden saglıgın..
kullandıgın antidepresanların malesefki iştah acıcı ve kilo aldırıcı yanetkileri var.SPOR'mutlak ve mutlak hayatına entegre et..bu hem daha zinde olmanı saglar,hem dogal antidepresan yöntemdir...
canım nezaman istersen burdan face den yardıma hazırım ben:34:unutma DUA ve ZAMAN engüzel ilaç olacak sana:13:

Back
X