Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bi bakmışın atlatmışım o sıkıntı değil. mantıklı olanın ayrılmak oldugunu da biliom da alışkanlık işte:))) yoksa taa temmuzda attıgı mailleri okudum o zaman da aynıymış iş bulmak veya atılım konusunda :) ben ona ne olursa olsun bir iş bul en azından poponu toplayana kadar uzun vadeli düşünme falan demişim o kendimi kötü hissedeceğim bir işte çalışamam demiş:)) aynı terane. 6 ayda 1 görüşmeden bile davet edilmemiş vs vs vs. aman ya sallaaa

acıktım ben ne yesem acaba şirkette domates çorbası ve fırında tavuk var ondan mı yesem. bu arada haydari yiyebilir miyim yanında rakı olmadan tabi :)))))))))))

aynennnnnn salllaaa slllaaaaa vur duvaraaaaaaaaa:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

yawrummm çorba içç benceeee hem spor yapmışşsınnn afferinnnn süpersinnnnnnnnnnn bebemmmmm:46::46::46::46::46::46: diyetisyenn meselesini inş. halledersin en kısa sürede:46::46::46::46::46::46:

geçmişe mazi gelecege niyazi hahahahahahahahaha:9::9::9::9::9::9::9::9:
tabi bekar hatunlar canları isteyince cıkıyolar..bak oya hiç bişi kaybetmedin :):):)
cumartesileri bana uyar sen bana cok yakınsın fadik zaten

walllaaa ben gelirim hayatımm yaaa havalar ısındı sabah sahilde yürüyüşlerde başlıcam artıkk allah izin verirse herzaman görüşürüm canım benimm hemm vallaaa ne sohbetler edriz yaaa bu arada zaten ben sizi gördümde daha kimse beni göremedi resmim yokkk yaaa gizemli hatun gibiyimm yaaa:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

ooo süpermiş...bende gitmeyi düşünüyorum kendim halledemiyom takılıp kaldım..nerdeymiş fiyatı neymiş sistemi neymiş neymişte neymiş :)

50 tl imiş ümraniye tarafındaymış ben anadolu yakasını fazla bilmediğimden bu kadarını sordum ama onu da ögrenirim:)

burda 5-6 kişi gidiyo ve kilo vermişler hem de öyle çok kilolu hatunlar değil gidenler.

walllaaa ben gelirim hayatımm yaaa havalar ısındı sabah sahilde yürüyüşlerde başlıcam artıkk allah izin verirse herzaman görüşürüm canım benimm hemm vallaaa ne sohbetler edriz yaaa bu arada zaten ben sizi gördümde daha kimse beni göremedi resmim yokkk yaaa gizemli hatun gibiyimm yaaa:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

aynen cokmerakediyorum seniiii

50 tl imiş ümraniye tarafındaymış ben anadolu yakasını fazla bilmediğimden bu kadarını sordum ama onu da ögrenirim:)

burda 5-6 kişi gidiyo ve kilo vermişler hem de öyle çok kilolu hatunlar değil gidenler.

anammmmm pahalıda değilmişş ne güzellll gitt yawrum mutlaka :10::10::10::10::10::10::10::10:

ya siz nerde oturuyorsunuz öle birbirinize yakın falan dağıtırım uleyn:51:

amannn oyacım bi adam 7sinde neyse 70 inde de o...inan emin ol hiç değişmez..bide başına bela alıp başkasına mı calışacaksın..
cok guzel bi menu haydaride cok saglıklı..rakı falan yok...melankoliğe sevkeden hiç bişi yokkkkkkkkkkk

kız ben badem bıyıkların yanında çalışıyorum allasen ne rakısı :))))))))))))))) ama bir ara bostancı sahilde arkilerle raki balik yapasım var

yaa tamm canımmm başkasına söz vermediysenn beraber gidelimmm mii ben hiç gitmedim dee:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

valla vermedim tek başıma alışverişi cok severim..gidebiliriz kesinleştireyim ben haber verirrim sana..giderim deşerim ucuz şık seyler alırım herkes sorar sen solemiyon hangi magaza falan derler cok para harcıyon kıyafete diye ama sırrımı vermiyom tabi hehehehehe...

valla vermedim tek başıma alışverişi cok severim..gidebiliriz kesinleştireyim ben haber verirrim sana..giderim deşerim ucuz şık seyler alırım herkes sorar sen solemiyon hangi magaza falan derler cok para harcıyon kıyafete diye ama sırrımı vermiyom tabi hehehehehe...

hehehehehh süpersin canımm yaaa bende netten alışverş yapıyorum zaten gidip mağazadan alıyorum bir dünya para veriyorum malesefffffffffffff:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
wallaaa çokkkk çokk mutlu olurummm haber verirsen :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar bu arada hemen sabah kahvaltımı paylaşıyım

saat :10.00 daa yaptım

1 tane sade poğaça

3. adet zeytin
1. dilim peynir
şekersiz çay

(poğaça bayadır yemiyosum kızlar hasta olucam yaa inanılmaz canım çekti yaa)

şimdide yeşil çay içiyorumm

hehehehehh süpersin canımm yaaa bende netten alışverş yapıyorum zaten gidip mağazadan alıyorum bir dünya para veriyorum malesefffffffffffff:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
wallaaa çokkkk çokk mutlu olurummm haber verirsen :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ya bende cok alıyorum magazadan ama pazardan bazı şeyler yakalarsan tabi acayip ucuz oluyo modeli falan magazada bile bulamıyosun
özellikle yazlıklar..

msj 10 dAKKDA birmiş onu gondermeye calısıyodum
bu rada mesaj hem oyaya hem sana...
oya nerde?

bilmiyorum kii oyada gittiii bende diyorum nereee gitti kızlarr:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ya bende cok alıyorum magazadan ama pazardan bazı şeyler yakalarsan tabi acayip ucuz oluyo modeli falan magazada bile bulamıyosun
özellikle yazlıklar..

yaa benim yazlık günlük kıyafetlere çok ihtiyacım var iş kıyafetim fazlasıyla ama kiloda verdim ya olmuyoo şimdiii çoğu şeyyyyyy:17::17::17::17::17::17::17:

Back
X