Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben çok fenayım ya doktora gitmem gerekliii...idraryolum çok fena yanıyor...tişimi tam yapamıyorum acayip var gibi oluyor koşuyorum tuvalete ama 2-3 damla yapabiliyorum ağrım da var off çok kötü durumdayım=(((gece uyuyamadım hiç sürekli tuvalete gittim sinir oldum

günaydın bayanlar.hazalcım geçmiş olsun galiba sistit olmuşsun.ben de 1 kez yakalanmıştım çok fena hatta ben kan işedim.bıçak saplanır gibi işerdeim canım çok acımıştı çok korkmuştum ama tedavisi çok kolay 1 hapla 2 günde iyileştim.inşallah sende hemencik iyileşirsin korkma herkeste olabiliyor

kilolar ne alemde bu akşam bakarım az da olsa gidiyor değil mi?ben her gün 1 saat yürüyüş yarım saatte aerobik yapıyorum.diyete de devam. kendimi çok iyi hissediyorum.sadece kollarımda istediğim incelme yok yavaş olurmuş kol sıkılaşması.yaza çok az kaldı rengarenk elbiseler bizi bekliyor.sakın bırakmayın durmak yok yola devam.:32::32::32:sürekli hareket etmeye çalışıyorum tv.izlerken bile uzanıp bacak hareketleri ağırlık çalışması.yemek yaparken bacak hareketi tavsiye ederim enerjik oluyor insan hepinize sevgiler.:54::54::54::54:

kızlar ben çok fenayım ya doktora gitmem gerekliii...idraryolum çok fena yanıyor...tişimi tam yapamıyorum acayip var gibi oluyor koşuyorum tuvalete ama 2-3 damla yapabiliyorum ağrım da var off çok kötü durumdayım=(((gece uyuyamadım hiç sürekli tuvalete gittim sinir oldum

canım ne yazıkki sistit olmuşsun. doktora git bence. ama gitmezsen de sıcak suyla sık sık yıka o bölgeyi ve maydanoz suyu kaynat iç. ayrıca maydanozu haşlayıp bir tülbentin arasına koy ve o bölgeye kompres yap.

kilomu bildireyim de aslı ile papaz olmayalım.
:77:şuan serviste tartıldım.
ancak 100 gram gitmiş .
aslında nöbetlerde ödem ve boşaltım sebebiyle çok dogru sonuç olmuyo ama anneme gidecegim ve geç gelirim eve listeye geç kalmayayım.
erken gelir ve farklı sonuç olursa bildiririm ama.
şimdilik
92.400 gram
yuh ne uzun oldu.
sabah sabah kimse yok ya sapıttım uyku sersemi..
hadi size iyi günler bana iyi uykular:75::75::75::75:

iyi uykular bitanem:54:

ben şimdilik işe dönüyorum güzeller. gün içinde görüşürüz.

bu arada ben yarın giremeyeceğim. arkadaşımda kalıcam pazar günü eve gelicem. pazar akşamına kadar giremem beni izinli sayın öptüm.

eski dilde sidik zoru şimdiki dilde de sistit denilen hastalığa yakalanmışsın canım iğrenç illet bişeydir adamı sinir eden bi rahatsızlık verir sürekli..ben de olmuştum ve sürekli çişim varmış gibi hissediyordum sinir oluyordum.doktora git canım ilaçla daha çabuk atlatırsın çok geçmiş olsun ..

günaydın bayanlar.hazalcım geçmiş olsun galiba sistit olmuşsun.ben de 1 kez yakalanmıştım çok fena hatta ben kan işedim.bıçak saplanır gibi işerdeim canım çok acımıştı çok korkmuştum ama tedavisi çok kolay 1 hapla 2 günde iyileştim.inşallah sende hemencik iyileşirsin korkma herkeste olabiliyor

kilolar ne alemde bu akşam bakarım az da olsa gidiyor değil mi?ben her gün 1 saat yürüyüş yarım saatte aerobik yapıyorum.diyete de devam. kendimi çok iyi hissediyorum.sadece kollarımda istediğim incelme yok yavaş olurmuş kol sıkılaşması.yaza çok az kaldı rengarenk elbiseler bizi bekliyor.sakın bırakmayın durmak yok yola devam.:32::32::32:sürekli hareket etmeye çalışıyorum tv.izlerken bile uzanıp bacak hareketleri ağırlık çalışması.yemek yaparken bacak hareketi tavsiye ederim enerjik oluyor insan hepinize sevgiler.:54::54::54::54:

merhaba canım hoş geldin...bizde bu sıralar bi yavaşlama var ama atlacaz inşallah...sen nasılsın kilo verebildin mi...

evet ya çok fena gidicim doktora zaten..süpersin canım ya herdakka spor diyorsun=)))

canım ne yazıkki sistit olmuşsun. doktora git bence. ama gitmezsen de sıcak suyla sık sık yıka o bölgeyi ve maydanoz suyu kaynat iç. ayrıca maydanozu haşlayıp bir tülbentin arasına koy ve o bölgeye kompres yap.

ayy içtim dün kaç kes maydanoz suyu da bi işe yaramadı beaaaa..doktoro gidicem arkadaşım gelecek ona bırakcam denizi gidicem

eski dilde sidik zoru şimdiki dilde de sistit denilen hastalığa yakalanmışsın canım iğrenç illet bişeydir adamı sinir eden bi rahatsızlık verir sürekli..ben de olmuştum ve sürekli çişim varmış gibi hissediyordum sinir oluyordum.doktora git canım ilaçla daha çabuk atlatırsın çok geçmiş olsun ..

kız gece gidiyorum tuvalete 2-3 damla yatıyorum 1 dakka sonra sanki saatlerddir tutuyor gibiyim off deli oldum valla..evet ilaçla geçiyr hemen gidicem mecbur maydanoz işe yaramadı=)

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-domates,maydonoz
-3 zeytin
-1 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-4 kaşık bezelye
-2 kaşık pilav
-yoğurt

ARA
-1 küçük peynirli,domatesli,maydonozlu sandviç
-2 küçük dolma(1 saat sonra)

AKŞAM
-yarım kepçe mantar çorbası
-2 kaşık bezelye
-2 kaşık makarna
-4 tane küçük fındıklı gofret:17::17::17:

Berbat bir menüyle karşınızdayım maalesef,bu regly daha olmadan beni altüst etti...

çok çok kotu değil ama dolma biber dolmasımı..birde fındıklı gofretler bildiğimiz parmak kladar olanalar mı?

Back
X