- Konu Sahibi Pinarbartu
- #76.041
merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 sahanda yumurta
-1 dilim ekmek
-1 çay kaşığı fındık ezmesi
ÖĞLEN
-1 lahmacun ve salata
ARA
-1 köfte
AKŞAM
-1 kase çorba
-2 kaşık patatesli,mantarlı sebze yemeği
-2 kaşık pilav
-1 kare kedi dilli tavuk göğsü
-bol yeşillikli salata
bir kaç saat sonra çeyrek yufkadan sarılmış 1 börek
1 tane de küçük dondurmaama bugün çok yoruldum telafi etmişimdir inşaallah.
tamam o zaman öle yapalım...zaten artık daha fazla kilo vermemeyi düşünüyorum şu an ki halim çok hoşuma gidiyor...1.5 kilo daha gidene kadar durayım aslıcığım..
iyi geceler kızlar bugün misafirimz vardi.. Biraz revani götürdüm:) :) sinirlerim çok pis pazartesi hemen hastaneye gidicem
Yerin küçük olması hiç önemli değil eğer mutlu kaliteli bi zaman geçiriyorsan yerini değiştirme.. Ankarada kolejde oturuyorduk dünyadan ve insanlardan bi haberdim.. Insan yaşadığı yeri sevsin orası cennettir sen bilirsin canım..
Adam gibi adam nerde anam yada bize rastgelmez..:) :) :)
Ne oldu kız milletin takımdan bi küsesi gelmiş:) herkes sırayla tavır yapıyo:) zilliler (ben dahil:))
sabah kahvaltıda çok kaçırdım toparlamam lazım kenidimiii
Yok böyle olmuyacak..
Toplan emine topla
kızlar artıkın kendimi bu sefer tamamen diyete vermem gerek..
Bugün itiberi ile.
Nöbette başarı hikayelerini okudum çok etkilendim.
Haziranda 80 olmam lazım
kız hala geçmedi bi işe yaramadı daha antibiyotik offffff=))))))))))))sağol tatlım
buarada herkese günaydınlar:119::119:
bugun benim ilk iş günüm.yoksa neişim var busaatte burda,negüzel uyuo olurdum.olsn cıkşükür..hayırlı olur inşallah..
görüşürüz öptm hepinizi![]()
günaydın kızlarr.. ya sürekli kar yağması beni deli ediyo uleyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnn![]()
merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....
emine mesaj attı ev kalabalıkmış misafirleri varmış erken giderlerse gelecekmiş yoksa izinli olmak istiyor
bugunku menum
SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 çaykaşıgı pekmez
ÖĞLE
4 kaşık et sote
2 dilim ekmek
ARA
1/3 paket kadar grissini
AKŞAM
3 dilim pizza
1 dilim kek (dışarda olmamın gazabına ugradım:26:)
ARA
1 küçük kase kadar çilek
günboyu 2 lt su
SPOR
1 saat boyunca aerobik
canım ne gitmesi 2 si bende kaldı daha yeni gittiler
canım vakit ayıramıyorum kendimi veremiyorum tam olarak o yüzden...kilolarım kendiliğinden gidiyor ayşeciğim ev işi ve defne beni zayıflatıyor..birde çok geziyoruz gideceğim yerede hep yürüyerek gidiyorum biraz ondan diye düşünüyorum....
aslıcığım inan ki vaktim kalmıyor yoksa ayrılmak istermiyim defne uyuyor o uyuduğunda hangi bi işimi yapacağımı şaşırıyorum...yani girmesine girerim o hiç sorun değil ama 7 msjı anca doldurup gidebilirim oda takıma bi faydası olmaz yani ben sinir olurdum önceden sürekli öle yapana ben de aynısı yapmak istemiyorum..inan ki şunu yazana kadar en az 5 kere defnenin yanına gittim...ben de ayrılmak istemiyorum ama zor oluyor artık benim için sonra aklım burda da kalıyor aslıcığım..nasıl yapcam bilemedim ben de...
buarada herkese günaydınlar:119::119:
bugun benim ilk iş günüm.yoksa neişim var busaatte burda,negüzel uyuo olurdum.olsn cıkşükür..hayırlı olur inşallah..
görüşürüz öptm hepinizi![]()
dünkü menüm
sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
domates
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 bardak çay
ara
2 havuç
akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt
ara
1 bardak çay
anaaaaaam ben dışarı çıkcam derken yine misafir geldi ya amaaaaannnnnnnnnnnnnn
düzenli giriş yapmadığın için olabilir mi canım
nelerle uğraşıyorsun ev gelinlik filan bitti mi yoksa yani mi başlıyorsun cnaım
bu koşuşturmada çok kilo veriliyor diye biliyorum inş sende de öyle olur
doktora gittin mi canım ya artık çok uzun sürüyo hastalıklar benim 1 ay sürmüştü hatırlarsan herşeyin düzeni bozuldu
fazla düşüyosun üstüne tatlım ders calış bosver temizliği falan gerçi titizdin zor biraz
ole tabide cok sızlanmıyosun birde üşenmiyon birde atlamıyosun yorgunum diye o profetirolleri unutmadım:):)