• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....

kızlar ben geldim.dün misafirim vardı gelemedim.şimdi de dışarı çıkacağız çıkmadan önce bir geçmiş yapayım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 sahanda yumurta
-1 dilim ekmek
-1 çay kaşığı fındık ezmesi

ÖĞLEN
-1 lahmacun ve salata

ARA
-1 köfte

AKŞAM
-1 kase çorba
-2 kaşık patatesli,mantarlı sebze yemeği
-2 kaşık pilav
-1 kare kedi dilli tavuk göğsü
-bol yeşillikli salata

bir kaç saat sonra çeyrek yufkadan sarılmış 1 börek
1 tane de küçük dondurma:17::17::17:ama bugün çok yoruldum telafi etmişimdir inşaallah.

tavuk göğsü fındık ezmesini sevmedim.bence dondurma çok sık yenmediği sürece sorun yok.çünkü 1 top dondurma=1 meyve

tamam o zaman öle yapalım...zaten artık daha fazla kilo vermemeyi düşünüyorum şu an ki halim çok hoşuma gidiyor...1.5 kilo daha gidene kadar durayım aslıcığım..

tamam canım çok sevindim :46:

iyi geceler kızlar bugün misafirimz vardi.. Biraz revani götürdüm:) :) sinirlerim çok pis pazartesi hemen hastaneye gidicem

hayırlısı olsun canım

Yerin küçük olması hiç önemli değil eğer mutlu kaliteli bi zaman geçiriyorsan yerini değiştirme.. Ankarada kolejde oturuyorduk dünyadan ve insanlardan bi haberdim.. Insan yaşadığı yeri sevsin orası cennettir sen bilirsin canım..

canım yerimden memnunum sorun yok ama hayattanda kopuğum 7 yıldır böyle ilerde bu yıllarım için çok pişman olacağımı düşünüyorum kendimi geliştirmek adına bişey yapamıyorum

Adam gibi adam nerde anam yada bize rastgelmez..:) :) :)

hayırlısı canım evlilik bir kumar malesef

Ne oldu kız milletin takımdan bi küsesi gelmiş:) herkes sırayla tavır yapıyo:) zilliler (ben dahil:))

dayak istiyoruz bence ondan

sabah kahvaltıda çok kaçırdım toparlamam lazım kenidimiii:22::22::22::22:
Yok böyle olmuyacak..
Toplan emine topla
kızlar artıkın kendimi bu sefer tamamen diyete vermem gerek..
Bugün itiberi ile.
Nöbette başarı hikayelerini okudum çok etkilendim.
Haziranda 80 olmam lazım

canım hadi ha gayret toparlanacağız inşallah

buarada herkese günaydınlar:119::119:
bugun benim ilk iş günüm.yoksa neişim var busaatte burda,negüzel uyuo olurdum.olsn cıkşükür..hayırlı olur inşallah..
görüşürüz öptm hepinizi:3::3::3:

hayırlı olsun canım

günaydın kızlarr.. ya sürekli kar yağması beni deli ediyo uleyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnn:1::1::1::1::1:

erzurumd akar mı yağıyor hala :50:

merhaba kıslar takımınız kaçağı ben geldim...aslıcığım ben senden izin istiycem defne çok hasta dün gece hiç uyumadı gündüzde durmuyor salı gününe kadar izin istiyorum senden...cezalarımı da gelince çekerim artık....

tamam canım geçmiş olsun

selam kızlar herkese iyi pazarlar

biz nerdeyse evin elektriğini komple yakıyorduk :27::27::27:
ev arkadaşım tv kapanınca fişleri hep çıkarır bu yüzden uydunun fişinin kablosu zedelendi hafiften telleri görünmeye başladı
bugün arkadaşım ayağı takılıp kordonu çekince çıt deyip azcık ateş çıkartmış
sigorta attı geri kaldırdık eletrik yok eyvah yaktık dedik elektriksiz kaldık sonra aklıma geldi aşağıda sayaçlar var bide ona bakak dedik ordada atmış düzelttik elektrik geldi
ama uydu gitti televizyonsuz kaldık :5::5::5::5:

bugunku menum
SABAH
3 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 çaykaşıgı pekmez
ÖĞLE
4 kaşık et sote
2 dilim ekmek
ARA
1/3 paket kadar grissini
AKŞAM
3 dilim pizza
1 dilim kek (dışarda olmamın gazabına ugradım:26:)
ARA
1 küçük kase kadar çilek

günboyu 2 lt su

SPOR
1 saat boyunca aerobik

spor güzel ama menü çok olmuş sanki canım

canım vakit ayıramıyorum kendimi veremiyorum tam olarak o yüzden...kilolarım kendiliğinden gidiyor ayşeciğim ev işi ve defne beni zayıflatıyor..birde çok geziyoruz gideceğim yerede hep yürüyerek gidiyorum biraz ondan diye düşünüyorum....

aslıcığım inan ki vaktim kalmıyor yoksa ayrılmak istermiyim defne uyuyor o uyuduğunda hangi bi işimi yapacağımı şaşırıyorum...yani girmesine girerim o hiç sorun değil ama 7 msjı anca doldurup gidebilirim oda takıma bi faydası olmaz yani ben sinir olurdum önceden sürekli öle yapana ben de aynısı yapmak istemiyorum..inan ki şunu yazana kadar en az 5 kere defnenin yanına gittim...ben de ayrılmak istemiyorum ama zor oluyor artık benim için sonra aklım burda da kalıyor aslıcığım..nasıl yapcam bilemedim ben de...

gitme bir yere özleriz seni.kır bacağını otur pc nin önüne:47::47::47::47::47:

dünkü menüm

sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
domates
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 bardak çay

ara
2 havuç

akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt

ara
1 bardak çay

buarada herkese günaydınlar:119::119:
bugun benim ilk iş günüm.yoksa neişim var busaatte burda,negüzel uyuo olurdum.olsn cıkşükür..hayırlı olur inşallah..
görüşürüz öptm hepinizi:3::3::3:

canım hayırlı uğurlu olsun

dünkü menüm

sabah-öğle
3 çatal patates kızartması
domates
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 bardak çay

ara
2 havuç

akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt

ara
1 bardak çay

beğendim canım afiyet olsun ay canım sarma istedi yafu

anaaaaaam ben dışarı çıkcam derken yine misafir geldi ya amaaaaannnnnnnnnnnnnn

düzenli giriş yapmadığın için olabilir mi canım :35::35::35::35::35:
nelerle uğraşıyorsun ev gelinlik filan bitti mi yoksa yani mi başlıyorsun cnaım
bu koşuşturmada çok kilo veriliyor diye biliyorum inş sende de öyle olur

doktora gittin mi canım ya artık çok uzun sürüyo hastalıklar benim 1 ay sürmüştü hatırlarsan herşeyin düzeni bozuldu

gittim gittim canım bugun sabah yanmam olmadı ohh geçiyor sanırım=)

Back
X